icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
29. nov 2018

@ja197 a nemohla byt ovula skor? Sice asi nie podla grafu... No nic... Vydrz do rana a testuj.... Citis sa inac? A ms uz meska?

ikonica
29. nov 2018

@ja197 nemohla byt 13-14?

ja197
29. nov 2018

@ikonica No podľa teplôt asi nie...neviem kedy mám dostať, v sobotu som vysadila ten duphaston tak netuším kedy, minulú mesiac som mala LF 13 dní, takže ak podľa toho tak v pondelok by mala prísť....necítim, bolí ma stále ten vaječník ktorý ovuloval...a bradavky ale to sú bolesti aj pred ms ...No nič nevyriešim, ráno urobím test a uvidím, aj keď som si istá že toto je len planý poplach

ereska
29. nov 2018

@ikonica
@martinade ahojte prosím vás koľko som dpo tu podľa apky a podľa wunschkinder mi inak ukazuje

taily30
29. nov 2018

@martinade ved uvidis, nadej ale je. za to ja seba nechapem. vcera som uz mala pozitivny ovu test, co je moc skoro. a aj ten alchemilkovy caj .... neviem ci je to reakcia, pila som ho len dvakrat a oba dni taka prehanacka 🙈
nemala si ty ziadnu reakciu? gynex som ani nezacala, alchemilka je jedine nove u mna. a aj ten ovulacny pozitivny takto skoro je novinka.

martinade
29. nov 2018

@ereska pre obe apky by som povedala 6dpo. Dolna apka neukazuje podla pravidla 3 po 6

martinade
29. nov 2018

@taily30 ukaz graf, ktory dc mas pozitívny test? A alchemikovy caj mi nic nerobil 🙂

ereska
29. nov 2018

@martinade dakujem 😘 nech viem kedy by mala prísť ms budem sa držať horného wunschkinder

ikonica
29. nov 2018

@ereska tiez by som povrdala ze 6 ale z tychto grafov sa mi zle cita

ereska
29. nov 2018

@ikonica a aký graf by si mi poradila

martinade
29. nov 2018

@ereska fertility friend 🙂

ikonica
29. nov 2018

@ereska no tak ako pise martina...

ereska
29. nov 2018

@martinade a to je aplikácia do mobilu

ikonica
29. nov 2018

@ereska ano je aj apka...

martinade
29. nov 2018

@ereska no tak ako pose ikonica 🙂

ikonica
29. nov 2018

@martinade srandicky srandicky 😋

martinade
29. nov 2018

@ikonica juju 😇

ereska
29. nov 2018

@ikonica
@martinade dá sa tam nastaviť aj jazyk???

ikonica
29. nov 2018

Dnes som si kupila top test... Ale asi ho ani nepouzijem... Tento mesiac sa citim nejako netehotne... :D

ikonica
29. nov 2018

@ereska myslim ze nie... Ja pouzivam anglictinu...

kaciatko04
29. nov 2018

@ikonica a to je ako prosím ta? 😃😃 ja som našla doma jeden RapiClear tak ho zajtra teda využijem, veď nech sa náhodou nepokazí.. 😜😂

taily30
29. nov 2018

@martinade no kukni na ten moj graf, nechapem tomu pozitivnemu testu

martinade
29. nov 2018

No, je pozitívny 🙂 tak sup na muzika mojkať sa a zajta testni znovu

ikonica
29. nov 2018

@taily30 budes pichat pregnyl?

martinade
29. nov 2018

@taily30 a kedy zvykneš mat ovu?

martinade
29. nov 2018

@ikonica neodpoveda 😋 asi uz snažilkuje hihihi

ikonica
29. nov 2018

@kaciatko04 no tesim sa... Mrcha sa ti nerozbehla... Som zvedava aj na tvoju teplotu...

ereska
29. nov 2018

@ikonica
@martinade baby skúšam to tam popysat ale zrazu mi vyhadzuje toto

taily30
29. nov 2018

@martinade @ikonica ale ved to nedava zmysel. moze byt vadny test? budem testovat dalej po moju normalnu ovulku a uvidim. zatial nebudem pichat pregnyl

ikonica
29. nov 2018

@kaciatko04 no inac minuly mesiac som sa tri dni citila tehotna a potom nic a slo o vcasny potrat... Tento zatial nic... Neviem... Rano mam palenie zahy a miernu nauzeu, bolest v podbrusku pichanie, aj vo vajecniku kde bola ovula a jedno prso napnutejsie, ale nejak mi chyba ten taky vnutorny pocit ze je to tam... A boh vie ci sa uz uhniezdilo... Mozno zletim zajtra. Dole... A mozno uz dojdu kramy... Progesteron mam brat 14 dni... Ake mrcha vraj moze dojst aj napriek tomu ze ho beriem ak nebudem tehu...