icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
29. nov 2018

@ereska asi zadavas do zleho mesiaca

ja197
29. nov 2018

@ikonica ms ti môže prísť aj napriek tomu že budeš brať progesterón? Však to je to isté ako duphaston nie ? Nemala by prísť až po vysadení?

ikonica
29. nov 2018

@ja197 vraj nie... Ale to je pre mna nova info... Musim to preskumat este... Doteraz som bola v tom ze tri, pat dni po dobrati pride mrcha ak nie je zena tehu... Ale vraj jeho ulohou nie je zabranovat menzesu ak ma prist ale podporit prostredie pre udrzanie tehu ak je zena tehotna... Ale to je zatial pre mna taka info typu jedna baba povedala... Citala som to na nejakom ceskom babyfore...

ja197
29. nov 2018

@ikonica zaujímavé, brala som to tak že progesterón sám o sebe keď je dodávaný umelými dávkami zabraňuje tomu aby prišla 😊 ale uvidíš, kedy vlastne čakáš?

ikonica
29. nov 2018

@ja197 necakam v nedelu az utorok

taily30
29. nov 2018

@martinade @ikonica hahahaha, nesnazilkujeme, dobre si ma rozosmiala. 😂😂

kaciatko04
29. nov 2018

@ikonica nie, zatiaľ nie, ale stále má dosť pobolieva bruško presne ako pred ms ale okrem toho mi je aj akosi zle, proste vôbec sa necítim vo svojej koži. Na tu teplotu som zvedavá aj ja, už aby boli ráno. Momentálne mi je najlepšie v polohe ležmo schulena na gauči ☺️

taily30
29. nov 2018

@martinade ovu zvykne byt na 12.-13.den. pridam graf z predosleho mesiaca, ked som bola na SK

dolynkag
29. nov 2018

@ja197 mrcha ak príde, príde aj pri braní progesteronu....máme to so sestrou odskúšané....

ikonica
29. nov 2018

@kaciatko04 zajtra tu vytasis kolajnice ;)

kaciatko04
29. nov 2018

@ikonica ale teraz som sa dobre pobavila 😂😂

ikonica
29. nov 2018

@ja197 inac progesteron mam brat do stredy tak uvidime co sa bude diat....

taily30
29. nov 2018

@martinade @ikonica no pozrite na minuly mesiac

ikonica
29. nov 2018

@taily30 a ostatne mesiace tiez v priblizne takom case si ju mala? Neviem, mozno ten casovy posun, mozno nie si v takom cd ako si myslis... Meskala ti ms nie? A bola divna ci? Tak mozno sa nieco poposuvalo nejako...

ja197
29. nov 2018

@ikonica No v nedeľu čakám testík 😊

taily30
29. nov 2018

@martinade @ikonica a ten 12dc som bola u dokiho, folik 21mm. Rano v ten den pozitivny ovu test, hodinu pred doktorom negativny test. Vecer okolo 18tej pichanie ako slak, tak myslim, ze vtedy praskol. Tak ovu mi asi tiez dobre oznacilo, nie?

ikonica
29. nov 2018

@ja197 ja testujem uz od 20.11 kvoli ovitrlle a furt nie je uplne cisty... Tak uvidime...

ikonica
29. nov 2018

@taily30 aho... Tak potom to asi bude spravne... No neviem co ju mohlo posunut... Testuj dalej mozno len nejaka chyba testu... A tulkajte sa pre istotu kazdy duhy den...

martinade
29. nov 2018

@ereska vyhadzuje ti, ze zapisujes udaje do budúcnosti. nastav si v settings v položke general charting setup dnesny datum, a potom by ti to nemalo vypisovať.

taily30
29. nov 2018

@ereska pise ti to, lebo nahadzujes data uz na december

taily30
29. nov 2018

@ikonica tento mesiac prisla o 2 dni skor a trvala 3 dni a nic potom ani psinenie. asi to bude zmenou prostredia, inac mi to nedava zmysel

taily30
29. nov 2018

@ikonica ovu vzdy medzi 12.-14.dnom

ereska
30. nov 2018

@martinade
@ikonica
@taily30 žienky moje ďakujem zajtra sa tomu skúsim povenovať no tá angličtina nič pre mňa :(

ereska
30. nov 2018

@taily30
@martinade
@ikonica tak dnes takto

ereska
30. nov 2018

@kaciatko04 držím päste nech je teplota. Vysoká a test //

martinade
30. nov 2018

@taily30 testuj, meraj ale pre istotu sa nezabudni poistit 🙂

martinade
30. nov 2018

@taily30 na svk si mala 12dc ovulu, teda teda pozitívny ovu test mohol byť 10 alebo 11dc. Moje ovu testy maju cca 5 dni rozhranie, ked som bola chora tak 7. Tento mesiac mas pozitívny ovu test 7dc, takze ovu 8-9. Kludne mozes mat posunutu ovu kvoli letu, stresu....

martinade
30. nov 2018

Dobré ranko, tak dnes rapidny pokles. Nechavam to ff nastavenie nech vidim spodnú čiaru. Dnes ma pre zmenu prsia a kríže bolia...

veronika3184
30. nov 2018

Ja dnes takto.

ikonica
30. nov 2018

Taky graf som este nemala 😲