Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Zda sa ze ovitrelle je uz prec... Test cisty...
@kaciatko04 cakaaame 🕖
Urobila som aj toptest... Aj tam beloba.... Ovitrelle je fuc....
@ikonica ja som sa dočkala ešte včera tesne pred polnocou takze dnes som už nemerala ani testovať nebudem, ale som rada že to prišlo lebo celé tie predchádzajúce 2 dni boli úplne divne, takze myslím že takto je to aj lepšie 😊
@kaciatko04 ojojoooooj
@kaciatko04 to nic... Dalsi cyklus je tvoj...
@ikonica no veď ja dúfam že už sa ta ovula rozbehla a že další mesiac nebude znova štrajkovať 😃😃 a môžem sa konečne nastaviť na to že budeme snazilkovat vtedy kedy mame a nie len tak haj-buj 😃 a hlavne toto bol prvýkrát odkedy meriam bt že mi tu ovulaciu naozaj potvrdilo, myslím že aj graf hovorí sám za seba takze z toho sa veľmi teším ☺️
@kaciatko04 super.. Tak verim ze dalsi cyklus tiez ovula pekne prebehne a stihnete sa potulkat v ten spravny cas ;)
@kufea no tak to potom plati co som pisala... Nie je na zastavenie ms len na prisposobenie zlepsenie prostredia pre pripadne tehu... Ja som mala celkom fajn teploty aj bez neho ale v minulom cykle mi asi zahaprovalo zlte teliesko ako vedlajsi ucinok clostilu a preventivne mi ho nedali bohuzial... Mozno by sa bolo udrzalo.... Teraz ho uz mam, ale necakala som, ze budu niekolko dni na vlas rovnake teploty....
@kaciatko04 moze a nemusi to znamemat ze mas dost prog... Neviem ti jednoznacne odpovedat... Ten test si neskusila aj napriek ms?
@kaciatko04 moj minulomesacny graf.. Podla tej teorie by to aj sedelo... Zacalo sa vytvarat zlte teliesko, progesteron siel hore ale potom asi zlyhalo a teploty boli nizsie... Neskor som nasadila umely progesteron teota isla hore, ale to uz nic nezachranilo....
Alebo ani nie teplota sla hore este predtym ako som nasadila prog a na dalsi den klesla
Dneska divne nalady... Plakala a vrazdila by som zaroven a citim beznadej... Hormony su svinstvo... To uz je asi pms 🙂 🧟♀️
@ikonica ja to mám skoro celý týždeň :D najmä tú precitlivelosť, ale tiež to je asi pms, včera ma podbruško bolelo, akokeby už včera sa mal menzes rozbehnúť a prsia mi doslova horeli, dnes už sa to vytratilo a teplota stúpla, celé divné toto 🙄

@martinade este stale v poho teplotky... A test?