icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
30. nov 2018

@fany051081 no ja som mala celkom fajnu naladicku od ovuly az teraz sa to pototo.... Vcera som vysadila gynex po 3tyzdnoch tak mozno aj preto kto vie...

ikonica
30. nov 2018

@fany051081 kolko si dpo? Test si nerobila?

fany051081
30. nov 2018

@ikonica dnes som 11 dpo a test som neskúšala, keďže mi včera teplota spadla a dnes opäť vyskočila, chcem počkať aká bude zajtra a podľa toho sa rozhodnem ...

ikonica
30. nov 2018

@fany051081 davala si tu graf?

fany051081
30. nov 2018

@ikonica áno dnes ráno

ikonica
30. nov 2018

@fany051081 hej uz som kukla... No kym nie je mrcha, nadej neumiera... Som zvedava ako to vypali....

kaciatko04
30. nov 2018

@ikonica nerobila som ho, prišlo mi to už zbytočne, mrcha sa normálne rozbehla

ikonica
30. nov 2018

@fany051081 zatial celkom pekny graf... Ale asi nemas bazalny teplomer ci?

ikonica
30. nov 2018

@kaciatko04 ja len kvoli tej vyssej teplote co si pisala sa pytam...

fany051081
30. nov 2018

@ikonica nie nemám bazálny teplomer :/ a graf sa aj mne páči, no na druhej strane teploty zvykli byť podobné aj v predchádzajúcich cykloch, ale 24 deň cyklu som mala takúto teplotu iba raz ... preto som radšej nad vecou a počkám

kaciatko04
30. nov 2018

@ikonica hej ani mne to nejde moc do hlavy že sa držala stále hore a zrazu bum mrcha prišla. Ešte včera som mala 36,87 a ani náznak nejakého prudkého poklesu ktorý by značil že má mrcha čochvíľa prísť..ty to mávaš ako? Tiež nejak tak že cca deň pred ti už zvykne klesnúť?

ikonica
30. nov 2018

@kaciatko04 zvycajne mi klesne den dva pred ms

liv_94
30. nov 2018

@martinade ahoj takže dnes vyznačílo ovu na toho 27 tak už uvidíme ze co s toho bude naposledy sme sa tulili na prelome noci z 24 na 25.. bohužiaľ manžel bol veľmi vyčerpaný z prace takže odkvescol skôr jak malý 😂myslis že to stačilo 🙄viem ze nie ste ani jedna vestica ale či je nejaká mala šanca 😂😇

dolynkag
30. nov 2018

inak dievčatá, ešte ma napadlo, lebo som to aj teraz niekde čitala, že po ovulácii si treba dávať pár dní červené vínko, dobre to prekrví sliznicu, ja som veru popíjala týždeň višňové vínko, možno aj to pomohlo

ikonica
30. nov 2018

@dolynkag heh minuly mesiac som tiez pila zo dva dni vecer vinko dva tri deci... Lebo som uz neverila v ten cyklus... Aj som to tu pisala... A ono sa zadarilo... Teraz radsej nie... Beriem aj anopyrin kazdy den... Tak asi nebudem radsej... Hoci dnesna nalada a pocity su, ze nic z toho...

dolynkag
30. nov 2018

treba piť po ovu aj pár dní..... nie ku koncu cyklu, čím skôr.....

martinade
30. nov 2018

@liv_94 spermošky dokaze prezit aj 5-6 dni, držím ✊ 🙂

martinade
30. nov 2018

@ikonica ak teplota nebude klesat...

ikonica
30. nov 2018

@martinade drzim prsty ;)

martinade
30. nov 2018

@ikonica napodobne 🙂

liv_94
30. nov 2018

@martinade ďakujem pekne snáď to vyjde a keď nie tak nevadí snáď nabudúce 😏 a inak som skúsila testnut ale pred testovaním som zjedla polievku asi cca 45 min a je možné že po ovu je test takýto? Ja som myslela ze po ovu už bude slabšia ta čiarka

ereska
30. nov 2018

@liv_94 aj mne slabne postupne

ereska
30. nov 2018

@ikonica baby vzdávam to tu aplikáciu dávam ďalší deň a stále mi píše že prvý deň cyklu s má byť už 31 končím ostávam verná tej čo mám lebo zosediviem 😂😂😂😂

ikonica
30. nov 2018

@liv_94 taku mam skoro cely cyklus

ikonica
30. nov 2018

@ereska no co uz... Mozno ju raz aj prelozia 🙂

liv_94
Autor odpoveď zmazal
liv_94
30. nov 2018

Baby a ešte prosím vás kamka robila tehu test vidite niečo?

taily30
30. nov 2018

@martinade aj som tak rozhodnuta, budem testovat 2x za den ako predtym, uvidim, ci to bol len nejaky vystrel alebo ozaj posunuta ovu. moj muz je len ZA poistenie 😅

taily30
30. nov 2018

@martinade uvidis, budes mat tu trojfazovu krivku 😉

martinade
30. nov 2018

@taily30 ako test a graf dnes?
Uvidíme co s tou krivkou. Na tehotnu sa necítim, uz ma bolia riadne prsia a kríze cely deň