Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@fany051081 kolko si dpo? Test si nerobila?
@ikonica dnes som 11 dpo a test som neskúšala, keďže mi včera teplota spadla a dnes opäť vyskočila, chcem počkať aká bude zajtra a podľa toho sa rozhodnem ...
@fany051081 davala si tu graf?
@ikonica áno dnes ráno
@fany051081 hej uz som kukla... No kym nie je mrcha, nadej neumiera... Som zvedava ako to vypali....
@ikonica nerobila som ho, prišlo mi to už zbytočne, mrcha sa normálne rozbehla
@fany051081 zatial celkom pekny graf... Ale asi nemas bazalny teplomer ci?
@kaciatko04 ja len kvoli tej vyssej teplote co si pisala sa pytam...
@ikonica nie nemám bazálny teplomer :/ a graf sa aj mne páči, no na druhej strane teploty zvykli byť podobné aj v predchádzajúcich cykloch, ale 24 deň cyklu som mala takúto teplotu iba raz ... preto som radšej nad vecou a počkám
@ikonica hej ani mne to nejde moc do hlavy že sa držala stále hore a zrazu bum mrcha prišla. Ešte včera som mala 36,87 a ani náznak nejakého prudkého poklesu ktorý by značil že má mrcha čochvíľa prísť..ty to mávaš ako? Tiež nejak tak že cca deň pred ti už zvykne klesnúť?
@kaciatko04 zvycajne mi klesne den dva pred ms
@martinade ahoj takže dnes vyznačílo ovu na toho 27 tak už uvidíme ze co s toho bude naposledy sme sa tulili na prelome noci z 24 na 25.. bohužiaľ manžel bol veľmi vyčerpaný z prace takže odkvescol skôr jak malý 😂myslis že to stačilo 🙄viem ze nie ste ani jedna vestica ale či je nejaká mala šanca 😂😇
inak dievčatá, ešte ma napadlo, lebo som to aj teraz niekde čitala, že po ovulácii si treba dávať pár dní červené vínko, dobre to prekrví sliznicu, ja som veru popíjala týždeň višňové vínko, možno aj to pomohlo
@dolynkag heh minuly mesiac som tiez pila zo dva dni vecer vinko dva tri deci... Lebo som uz neverila v ten cyklus... Aj som to tu pisala... A ono sa zadarilo... Teraz radsej nie... Beriem aj anopyrin kazdy den... Tak asi nebudem radsej... Hoci dnesna nalada a pocity su, ze nic z toho...
treba piť po ovu aj pár dní..... nie ku koncu cyklu, čím skôr.....

@fany051081 no ja som mala celkom fajnu naladicku od ovuly az teraz sa to pototo.... Vcera som vysadila gynex po 3tyzdnoch tak mozno aj preto kto vie...