icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
10. jún 2014

@mawiya cipana, pád do prázdna 😀 nie je ti zima? 😀

mawiya
10. jún 2014

@rybkaa ja ti nechápem, ale potím sa jak sviňa v kufri 😀 😀

rybkaa
autor
10. jún 2014

@mawiya čo máš také nízke teploty? meriaš v ústach vo funi? 😀 si nemávala až také nizučké...no na druhej strane mne inofolic (asi) kus ponížil teploty, som mávala aj 37,2 teraz len okolo 37 a zas predovulačné som mala bežne 36,8 a teraz aj 36,5 strúham 🙂

mawiya
10. jún 2014

@rybkaa ale tak 36,3 je u mna normál, to len dnes som klesla, ako vždy pred ovulkou. počkaj dva dni ako vyskočím. ta het aj na 36,4 pojdem :-P 😀 😀 😀

rybkaa
autor
10. jún 2014

@mawiya 36,4 som ešte asi nikdy nemala, ani pred ovu, nieto ešte po nej 😀 vraj ak sú nízke teploty, je problém so štítkou, ale tú máš ty oki, že? to sa asi len prirodzene ochladzuješ v tomto sparne 😀

paskolinka
10. jún 2014

ahojte dievcata, ja dnes 4DPO, teplota stupla.

@rybkaa
@mawiya inak to s tymi teplotami a stitnou zlazou je zaujimava tema. ja som sa snazila o tom nieco docitat, ale teda k takym rozporuplnym infoskam som sa dostala, ze furt neviem 😀 niekde pisali, ze ked meriam v ustach a mam pred ovu viac ako 36,3, tak je zle, niekde pisali, ze ak nemam pred ovu aspon 36,5, tak je zle... no proste chaos 😀 okrem toho zavisi aj od sposobu merania a teplomera. ja ked som zmenila taktiku (necham teplomer pred zapnutim najskor 1min. v ustach ohriat), tak teploty su hned o 0,1-0,2 vyssie ako predtym. a to aj pred ovu aj po ovu...

mawiya
10. jún 2014

@rybkaa šicko mám oky, špeciálne štítnu mi robili a všetko dobre. skôr si myslím, že nemám srdco 🙂

joannah13
10. jún 2014

@rybkaa pekne ides, za par dni snad bude pozitivni vysledek 😉
@sofi88 taky se obcas toho pocitu nemuzu zbavit, ale priste to hod za hlavu, proste si uzivej tenpocit, ze to vyslo a uz se muzes jen tesit.. 😉
@ivet1987 ono mozna kdyz by neslo nic videt v deloze, tak by hcg nabrali, ale ty uz budes tak, zd videt pujde bublinka.. delaji jen UZ, max ti zmeri tlak a krev mi brali ted v 10 tt a to zjistovali krevni skupinu, zloutenku, syfilis a HIV, to je rutinni a pak krev az u screeningu kole 12 tt. Tak neboj
@mawiya ojeeej, venku zavladla vedra a ty ses vydala do doby ledove 😀

mawiya
10. jún 2014

jaj baby moje, inak aby ste neboli v strese, ja som pred dvoma mesiacmi zmenila teplomer a tento nejako prirodzene ukazuje o 2 stupne menej a navyše ja to vytiahnem hneď po zapípaní. teda pokiaľ nezaspím s teplomerom v šušule.

paskolinka
10. jún 2014

@mawiya tak to vela vysvetluje, proste mas lenivy teplomer 😀

adamnela
10. jún 2014

Ahojte babule 🙂

@mawiya no a to som si ja kedysi myslela, ze mam nizke teploty a som na tom este celkom ok 🙂 Ale hlavne, ze ovula sa blizi, to je hlavne a ak Ti to bude dane, tak vydrzia spermijky aj 3 dni 🙂 Vies sore, ze sama som toho dokazom. Takze to bude na babu, ak sa to podari, drzim palce 🙂
@paskolinka Ty mas podobne teploty ako mavam ja 🙂 A super, nech to len tak krasne pekne ide hore a tam to uz ostane.... 😉
No ja koceny zatial takto: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Ja si zatial len tak pisem a kreslim a cakam a cakam a cakam, kedy sa bude ovulovat...Dufam, ze to bude v tom spravnom case 🙂

sofi88
10. jún 2014

@joannah13 ja viem, dakujem 🙂 snazim sa mysliet pozitivne, hlavne nech sa drobcekovi dobre dari... snad je tam kde ma byt, nech mozem byt pokojna 🙂

paskolinka
10. jún 2014

@adamnela ano, pamatam si, ze tebe tie teploty minule tiez tak postupne isli hore. mne to stale tak vychadza, ze 3-4 dni to trva, kym teploty vylezu, preto mam aj problem niekedy jednoznacne urcit den ovu 😕 ja verim, ze tebe ta ovu pride tentokrat skor a v tom najlepsom cas 😉

paskolinka
10. jún 2014

@afra juj, tak to bude parada, tri tyzdne na dovolenke. my sa chystame teraz do chorvatska na 10 dni (koncom jula) a uz to je pre mna siroko daleko najdlsia dovolenka aku pamatam 😀 ale tesim sa a dufam, ze to s mm vydrzime v dobrom spolunazivani a nechytime ponorku 😀

sefova
10. jún 2014

Ahoj holky 🙂
jdu si pro radu, měřím už dýl, takže tak nějak už vím, co a jak, no ale tenhle měsíc je fakt divný 😕 ovu mívám 18DC (+- den), ale tentokrát jsem cítila vaječníky mnohem dřív, tak jsem zkusmo udělala test už na 11DC, ještě to nebylo ono, tak jsem to čekala na druhý den a dle testů pozitivní na 12DC. Mívám testy pozitivní vždy jen jeden den a pak už jsou negativní, ale tentokrát opět pozitivní...říkám no fajn, někdy bývají pozitivní déle 2-3 dny, ale dnes už je to čtvrtý den (poslední dělaný před chvílí) a já fakt netuším, co se mi to moje tělo snaží naznačit 😕 🙂
příznaky se mi tentokrát úplně rozcházejí, čípek měkký a otevřený, ale BT mi už dva dny leze přes 37, což jsou moje poovu teploty, i hlen už je zase krémový...já vím, že nejlepší je počkat jak se to vyvine, ale spíš by mě zajímalo, zda jste se s tím nesetkaly 😉
všem díky za jakýkoliv postřeh a poprosím @lauritka i tebe o názor
a ještě graf: http://www.fertilityfriend.com/home/3c2110

adamnela
10. jún 2014

@sefova ahojky 🙂 A neskusala si tehu test? Ak mas stale taketo pozitivne ovu testy, mozno to ma taku pricinu, hm? Sice mrchu si mala, ale nebola by si prva, ktora ma mrchu aj pocas tehu... 🙂 Som zvedava, skus testik 🙂 a potom hod foto...

afra
Autor odpoveď zmazal
lauritka
10. jún 2014

@sefova no je to teda velmi zaujimave.. na tvojom mieste idem ocikat tehu testik.. aj Bt mas hore.. to nie je len tak. 😕

paskolinka
10. jún 2014

@afra vidis, mozno to more lieci nie len alergie kozne ale aj partnerske 😀 my pojdeme autom, ale chceli by sme si to rozdelit na dva dni, polku cesty jeden den, niekde prespime a potom pokracujeme 😉

joannah13
10. jún 2014

@sefova taky me napadlo, aby sis zkusila udelat tehu test. Takova aretrvavajici pozitivita ovu testu je zvlastni.

afra
Autor odpoveď zmazal
paskolinka
10. jún 2014

@sefova akurat nedavno som citala, ze niekedy sa mozu uvolnit s odstupom casu dve vajicka a vtedy mozu byt ovu testy dlhsie pozitivne, ale teda ci az 4 dni, to neviem 😕

sefova
10. jún 2014

@adamnela @lauritka - babulky, ale já bojuju s krátkou luteálkou a teplota klesla výrazně s ms 😒 viz předchozí graf: http://www.fertilityfriend.com/home/3c2110

lienka3031
10. jún 2014

ahojte babenky moje..idem si k Vam pre radu..co si myslite o tomto? http://www.fertilityfriend.com/home/440188 Ovulacny test som si robila len dnes a bol pozitivny (ani vo sne by ma nenapadlo, ze by som mohla takto skoro ovulovat, preto az dnes)..myslite, ze ovulacia uz prebehla? len sa mi to zda priskoro..ovulujem zvycajne 14-17 DC..Dakujem a prajem Vam krasny slnecny dnik🙂

sefova
10. jún 2014

těhutestík doma žádný nemám, říkala jsem si že testnu, až bude luteálka alespoň 10 dnů, což už půl roku nebyla 😖 a v tomhle vedru se mi pro něj dneska nikam nechce 🙂 , zkusím počkat do zítra a když tak pro něj dojedu
díky všem 🙂

adamnela
10. jún 2014

@sefova ja som si vsimla na to predchadzajucom grafe, ze mas kratku lutealku, ale nikdy nevies...Ja neviem, ale podla mna 4 dni po sebe silne ovu testy a teplota dost hore...No uvidis a som zvedava na zajtrajsi testik 🙂
@lienka3031 neviem preco mas pozitivny ovu test az dnes, ked si mala poslednu najnizsiu teplotu pred 2 dnami...Mozno Ti este teplotka klesne a az potom vystupi...no som zvedava, ale tiez to nejako nechapem...

lauritka
10. jún 2014

@sefova aj tak skus najprv tehu, aby sme najpv vylucili toto.

sefova
10. jún 2014

@adamnela @lauritka - ok zkusím zítra, jste mě nahlodaly 😀 i když teploty byly i po ms hodně dole, no uvidíme, dám vědět a díky moc 🙂

lauritka
10. jún 2014

@sefova nevadi, mozno si vtedy mala poklesnuty hormon aj preto ze si mala ms.. a mozno sa aj uhniiezdovalo.. daj vediet 😉

lienka3031
10. jún 2014

@adamnela dakujem za odpoved🙂..no mozno som mala aj vcera pozitivny ovu test, len som neskusala, lebo sa mi to zdalo zavcasu..len 36,5 je moja poovulacna teplota..uvidime co sa udeje🙂..pekny dnik