icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adrianaaa32
5. aug 2014

@jaja9891 no ja chcem ist do CAR, lebo mam tiez endo. Som po laparke 4 mesiace. A ak sa nepodari prirodzene do oktobra, tak idem do Car. Chcela by som skusit najprv asi IUI. Teda ak ma neposlu tiez rovno na IVF... uz to trva prilis dlho, vyse 2 rokov a uz nechcem dalej cakat..kym sa endo nevrati chcem to riesit v CAR..

jaja9891
5. aug 2014

@adrianaaa32 no tak to je aj tak dobre,ja som len 5 cyklus po liecbe (11 mesiacov bez ms) a endo je spät ☹ dufala som,ze nebude tak skoro... neviem ci plakat,ci sa tesit,ze aspon to IVF mozeme skusit,ze este mame nadej,neviem co robit so svojim zivotom,proste jedno velke neviem...

adrianaaa32
5. aug 2014

@jaja9891 no ja neviem este ako na tom som ja. Ci sa endo vratila alebo nie...tiez sa bojim toho co vsetko ma este caka...
Kludne sa vyplac, a potom sa pusti do toho.. Nevzdavaj sa, stale este mas sancu, mas moznost to skusit cez IVF....nie je to zbytocne, verim tomu ze sa to podari, raz sa to predsa musi podarit !!..velmi velmi ti to prajem!...drz sa, hlavu hore a hlavne si nerob starosti s tym co na to rodina!! Bojuj!!!

adamnela
5. aug 2014

Ahojte kočeny...
No u mna vsetko po starom, nic nove a mala som virus v pc, tak sa tu nemohla dostat, ale uz to mam v poriadku, tak fajn...
@jaja9891 joj, to ma mrzi, ze sa ta potvora vratila a ze to nakoniec takto v CAR dopadlo :/ No ale co uz, treba to brat ako sancu, ze IVF musi uz vyjst a dockas sa vytuzeneho dietatka...Drzim Vam moc palce...nech ste uz konecne s muzickom stastni....
@senta_sofia neboj, zijem, ale mala som toho vela a este ten pc do toho...no a nehodila som si to zatial, uz to nejako neprezivam a ani na nic necakam. proste to beriem, tak ako to je a na vyvolavacku pojdem az buduci tyzden ak nedostanem mrchu. Este musim vo stvrtok zavolat na vysledok steru, lebo sa dr. nieco nezdalo, tak este budem asi cipkovat najprv...No uvidim..

jaja9891
5. aug 2014

@adamnela dakujem,necakala som az take spravy,ale co spravim,ona mi aj vravela,ze nikto mi nemoze povedat,ze prirodzene neotehotniem,ze aj to sa moze stat,lebo priroda je silna,ale kvoli tej pliage a zlyhavaniu to treba riesit okamzite.... tak uvidim

mawiya
5. aug 2014

@jaja9891 no do riti. ale nevadí, IVF vám vyjde. ja som sa rozhodla, že počkáme do januára. ak nič, tak šup ho do CAR. a že prečo tak dlho chcem čakať? lebo teraz musím najprv nájsť školy pre decká v BA, byt na prenájom, miesto pre domček a hlavne novú prácu. lebo už nechcem žiť takto, s mužom len cez víkendy. ono to nie len o tom, že chýba a že je náročné udržiavať finančne dve domácnosti. ale hlavne o tom, že ho proste potrebujeme vedľa seba. Takže dievka moja hlavu hore, bábatko bude. je predsa jedno či normálnou cestou alebo umelou. a vlastne čo je v tejto dobe "normálna" cesta. 🙂 len pekne tu medzi nami ostaň, teraz budem na teba zvedavá ešte viacej a hlavne ako to bude všetko prebiehať. 🙂 potom ma poučíš. cmučky a mysli na to, že si už urobila ten prvý krok k miminku. 🙂

jaja9891
5. aug 2014

@mawiya dakujem moja zlata 🙂 lepsie by som to ani ja nenapisala,uplne ti rozumiem,ja som vedela,z eje to zle,len nie,ze az tak....chceli sme pockat,kym sa prestahujeme,ale bohuzial,nemam cas... a je mi jedno akou cestou,nikomu to nebudem vesat na nos,mozno doma,lebo im to aj tak dojde....a snad sa to aj hned podari a este tento rok som tehu 🙂 dokonca mi dnes prisiel email od Dominikanov,ze mi poslu pasik sv. Dominika,patrona neplodnych parov... tak to beriem ako znamenia zhora,ze som spravila dobre a ze to tak ma byt....lebo som tu na MK citala,ze ho neposielaju kazdemu.... normalne ma to rozplakalo,ale dodalo nadej...

mawiya
5. aug 2014

@jaja9891 no a presne na takéto znamenia ja verím. aj keď nie som kresťanka - všetky znamenia akceptujem a verím im. niekedy je náhoda blbec a vlastne načo to tu píšem, ja som si istá, že budeš čoskoro tehu. jednoducho už len preto, že za tých pár mesiacov z tejto stránky viem a cítim, že si super žena, s dobrým srdienkom a preto by v tom naozaj bol čert, aby sa ti čoskoro želanie nesplnilo. verím tomu hore, že vidí hlboko do srdiečka a takéto mamy odmení.

adamnela
5. aug 2014

@mawiya Ty si to tak krasne napisala...My tiez teraz riesime s mm, ze sa bude musiet zamestnat blizsie, aby bol kazdy vecer doma, lebo mna to uz takto nebavi a velmi nam chyba...
Drzim na vsetkym kocky palce, aby sme boli stastne.... a @jaja9891 dufam, ze ten naramok je naozaj znamenie, ze babatenko k tebe pride bud tak alebo tak, ale jednoducho ho mat budete 😉

mawiya
5. aug 2014

@adamnela jaj vidiš. niekedy nám tí chlapi lezú na nervy, ale aj tak nám strašne chýbajú. ľúbim toho môjho somárika a chýba mi ako kôň. 😀 a to je jasne že budeme všetky tehulky. ako prečo by sme asi boli v téme snažilky 😀

adamnela
5. aug 2014

@mawiya aj mne lezie na nervy, ale chyba mi 😒 Je to take cudesne, ale je to tak 🙂
Ja sa najpr musim dat dokopy, unormalnit cykly, ovulku a sup na to... Uz asi nebudem stihat majovciatko, lebo do septembra sa asi neznormalizujem...Ale posnazim sa 🙂

jaja9891
6. aug 2014

@mawiya
@adamnela dakujem zienky,mame pred sebou tazky boj,ale verim,ze ciel je uz blizko,velmi pekne ste mi to napisali a z celeho srdca vam dakujem za podporu a drzim vam tu vsetkym palceky,tiez ste uzasne a taketo zeny si zasluzia byt matkami....neviem preco musime podstupit taku tazku cestu,ale ak to inak nejde,beriem to tak,ze aspon nemusim cely zivot pouzivat ochranu a isto sa zadari aj prirodzene,ale teraz koniec slzam,zmierit sa so situaciou,oddychnut a nabrat sil,nech mam krasne a zdrave vajka....

zuzulienocka77
6. aug 2014

@jaja9891 zlatinečko je mi to ľúto, ale na druhej strane sa konečne tebou začali zaoberať. Verím a som si istá, že to dáte. Len musíš byť pokojná (je to ťažké, ale dôležité). Nenervuj sa rodinou, lebo len tebe to robí zle a im dobre a takú radosť im hádam neurobíš. Neviem si to ani predstaviť, čo prežívaš a nechápem tvoju rodinu, prečo ti to robí, lebo si fakt super baba, teda aspoň taký mám pocit, takto virtuálne 😉 . Tvoje telo musí byť v harmónií, aby sa dobre stimulovalo a prijalo, čo má prijať. Určite sa to podarí a je super, že máte takúto možnosť. Nič nie je stratené 🙂 . Buď tu s nami, som veľmi zvedavá, ako to všetko pôjde a chcem, aby sme boli pri tvojej ceste k šťastíčku.

senta_sofia
6. aug 2014

@zuzulienocka77 @rybkaa @mawiya @jaja9891 @adamnela @zarzisia babule, musite to dat, vsetky, ani neviete, ako mi je smutno, ked sem za Vami pridem a NIC 🙂) ja som jedna z Vas, tak ma nenechavajte v tomto druhom stave samuuuuuuuuuu, fnuk 😀

zuzulienocka77
6. aug 2014

@senta_sofia veľmi rada sa k tebe pridám, veď želanie tehuľky je vlastne rozkazom. 🙂 Tak už len drž palce, ja už viac nemôžem urobiť ako tento mesiac, už je to len na prírode 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/zuzulienocka77

kitulka
6. aug 2014

@jaja9891 Jaaaaaj moje zlaticko!!! Tak taketo neprijemne spravy si sa Ty dozvedela? Ale nic, vidim, ze sa nevzdavas a ides bojovat! Len tak dalej! Drzim Ti palceky a prajem vela sil, urcite to zvladnete, Vas vztah to posilini a na konci tohto pribehu bude krasne babatko v Tvojom naruci, Uz vidim tu stastnu tvar. Budes najlepsia maminka na svete!!!! 🙂 🙂 🙂
P.S. a rodinke nic nehovor, aj tak sa od nich podpory nedockas. Prezite si to spolu s MM a coskoro budete na to uz len spominat....

adamnela
6. aug 2014

Ahojte krasavicky moje...

U nas je dnes skaredo, zamracene, v noci prsalo, fuka vietor, ani z postele sa mi nechcelo vyjst...
My sa dnes chystame s Nelkou ku mojej mamine aspon na jednu noc a pojdeme pozriet aj krstnych. Co budeme same robit doma 😒 Adamka mame od pondelka v tabore, prvy krat v zivote, ale zatial to zvlada super, kazdy vecer tam volam 🙂 No co uz som strasne starostliva 🙂

@senta_sofia diky no budeme sa urcite vsetky snazit a my budeme s muzickom sexovat o 100 dusu, aj ked moje cykly su zevraj neplodne, ale nikdy nevies a vsetko je mozne a ked k tomu dr. dopomoze, tak dufam, ze sa uz do noveho domceku zadari... 😉
@jaja9891 a presne ako napisala @zuzulienocka77 prezivaj to len s tymi ktori Ta chapu a budu to prezivat spou s Tebou v dobrom...A tu si na spravnom mieste moja 🙂

rybkaa
autor
6. aug 2014

Ahojte baby, tak moja hlasovacia anketa pokračuje, vystrelila som na mars smer tehotnicovo, nech v tom @senta_sofia nie je sama 😀

zuzulienocka77
6. aug 2014

@rybkaa a grafik rybienka???? 😀

rybkaa
autor
6. aug 2014
senta_sofia
6. aug 2014

babule, tak bola som u lekara, medvedik haribo je krasny, srdiecko bije, 27.8. prva poradna 😉

zuzulienocka77
6. aug 2014

@senta_sofia Vynikajúca správa, teším sa s tebou 🙂 . Len tak ďalej

rybkaa
autor
6. aug 2014

@senta_sofia tak medvedík haribo hej? 😀 v ktorom si to tt?

lenna71
6. aug 2014

@rybkaa Ja som tiez trochu prikurila 😀

senta_sofia
6. aug 2014

@rybkaa 8tt+3 podla poslednej menstruacie, 9tt+4 podla ultrazvuku aj ovulky by to tak vychadzalo... aaaj ked teraz pozeram do kalkulacky, tak podla ovulky 8tt+6, tak ho dobre krmim 😀

rybkaa
autor
6. aug 2014

@lenna71 dobre ideš 😀

rybkaa
autor
6. aug 2014

@senta_sofia to bude tými piškótami 😀

senta_sofia
6. aug 2014

@rybkaa nanestastie, casy piskot uz su (snad) za mnou 😀

mawiya
6. aug 2014

@senta_sofia krásny je cicuš. 🙂 cmuk

jaja9891
6. aug 2014

@zuzulienocka77 dakujem moja zlata,za taketo pekne slova a podporu,az mi slzicka vysla,ste uazsne ako ma drzite nad vodou,urcite tu zostanem a budem sa s vami delit o moje pocity,zazitky a snad aj radosti....som rada,ze sa to niekam pohlo,je to tazke a hrozne,ale celkom som ok,zmierena s tym,dokonca mi dnes svagrinka volala,ze na mna vcera myslela,nechcela som jej to povedat,ale bola velmi mila a mam s nou dobry vztah...a podporila ma v tom