Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zarzisia ono tie hormony su svinstvo,staci,ze jeden zblbne a uz to ide dole vodou,nemozem spat,stale mi nieco beha hlavou... ako to vsetko zvladneme,co nas caka....och... som cela popletena,plna otazok,na ktore ani neviem ci chcem vediet odpoved... veru,kazda zena tuziaca po mimi si to zasluzi.... skoda,ze v tomto je svet nespravodlivy
@senta_sofia tak parada len nech maly pekne rastie...ja zase idem dalsi tyzden k dr. vcera zas ale len trochu spinenia hnede...
@kubisova zaregistrovala som, ze si spinila, ale tak kym len spinis, mozes byt kludna 🙂 a nie je to chlapec, len vypadalo jak medvedik 😀
ahojte meriam si bazalnu teplotu chcem sa opyata ci bazalnu teplotu neovplivny pohlavny stik vcera vecer sme s manzelom mali pohlavny styk a rano som si merala bazalnu teplotu zvysena bola len o 0.1stupna ako den predtym
@senta_sofia hej bola som aj na pohotovosti kvoli tomu a aj ultrazvuk potvrdil ze je vsetko v poriadku....teraz tiez ale trosku spinim....hej pochopila som ze chlapes nevies....hlavne aby rasto mimi v brusku a aby bolo zdravucke
@kubisova ach jaj, musis len vydrzat, urcite to bude dobre, nepovedali ti nic ine, okrem toho, ze sa to stava?
@vejula dakujem 🙂 8tt+3 podla poslednej menstruacie, 9tt+4 podla ultrazvuku som bola vcera
@kubisova inak mi napadlo, ak mas citrony, tak si vymackaj a vypi alebo vitamin C, stahuje cievy... ublizit ti neublizi, pomoct moze a skus aj kazdy den si dat
Ahojte baby...
Dnes som volala na tie vysledky tych sterov, co mi minuly tyzden brala dr, lebo sa jej nejako nezdalo nieco a nastastie vsetko je negativne, takze nemusim brat dalsie cipky. . Tak aspon jedna pozitivna sprava.Inak vsetko po starom,po mrche ani chyhru ani slychu...
@kubisova a kedy ides na dalsiu kontrolu?
@micikatka no super, pekne ciarocky, som zvedava kedy a ako Ti vyskoci teplota... 🙂
@senta_sofia super sprava a krasne Ti medvedik malinkaty rastie...sa tesim s Tebou 🙂
@zarzisia no to je cudne, s tou Tvojou mchou..A fakt, skoda, ze si nemala ovu testy a mozno nakoniec tiez ovulujes cez kramy, ktovie 😒 No som zvedava co Ti povie buduci tyzden dr. Ja pojdem tiez o tyzden k dr. ak dovtedy kramy nepridu same, co velmi pochybujem, ale aspon dufam, ze by mi mohli prist bez vyvolavaciek...
@senta_sofia a podla ovulky ako??? Mne podla utz vychadza o 4 dni staršie, ale gyn sa riadi ovulaciou.JA som trochu taka nesvoja. Uz som začala 19tt a pohyby nejako necitim. akože zda sa mi, že už čosi, ale to si asi len nahovrama, lebo už táááák chcem.
@vejula podla ovulky bolo vcera 8tt+6... neboj, je to pohodak, nechce sa mu trepat 😉)
@micikatka ty vole, fakt prekvapko, akoze na teba ten clostil podla mna nezabera vobec a ked tak, mozno z opacneho konca cyklu 😀

@kitulka dakujem moja zlata za podporu,akosi som to prijala,zmierila sa s tym,tusila som,ze ma to mozno caka,teraz zberam sily a idem bojovat,bude to tazke,musim ratat aj s tym,ze to nemusi vyjst...ale kym mam este sancu aku taku,tak nemam na co cakat... som rada,ze Vas tu mam,ste uzasne zeny a Vasa podpora mi velmi pomaha 🙂