icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
5. dec 2018

Dobré ránko žienky, dnešný graf a test. Inak dnes som ne/mala dostat MS.

martinade
5. dec 2018

Zda sa vam ci ciarka silnie? Toto je test spred.2 dni...

bona69
5. dec 2018

@martinade na tej fotke hore pekne vidieť rozdiel,silno držím palce,❤️❤️❤️

ereska
5. dec 2018

@martinade gratulkaaaa moja tesim sa

taily30
5. dec 2018

@martinade len nech ciarky silneju, super!

ikonica
5. dec 2018

Tak ja uz asi ani nemeriam... Zas som vstala skoro... O 4:25 kvoli wc... Namerala som 36.73... Hovorim si uz som jasna... Ale urobila som test, ktory je biely ako vcera... Potom som lahla spat na hodinu a pol este a zmerala som znova o 6:00 v tradicnom case... 37.09... Tak neviem no... Kaslem uz na to...

ereska
5. dec 2018

@ikonica
@martinade baby ja som dnes povedala majstrovej nakoľko robím za pásom a 4 potraty za sebou tak sedím u mojej dr. A idem na krv výsledok síce až zajtra bude no nevadí a dovolenku mám do 7.1. tak potom uvidíme čo bude

ikonica
5. dec 2018

@ereska tak len pekne oddychuj nech sa babulo poriadne zavrta ;)

ikonica
5. dec 2018

@martinade na prvej spolocnej foto mi pride ciarka silnejsia.. V marci/aprili som mala prveho ducha na 11dpo a kolajnice az na 21dpo tak no stres 😉

dadulik6
5. dec 2018

@ikonica 😞

dadulik6
5. dec 2018

Dnes 45dc teplota zase stupla ....😩uz som taka nervozna zeby som aj vrazdila. nech uz je piatok naklusam k dr a tu vyvolavacku si pichnem sama 😂😂

martinade
5. dec 2018

@ikonica ďakujem,
Ohladom teploty, hmm zase ist na vecko nemohlo az tak ovplyvniť teplotu. Na tvojom mieste asi by som si zapisala o 6 nameranu teplotu. A ako sa dnes citis? Stale na chorobu, ci to preslo? A palenie žáhy?

martinade
5. dec 2018

@dadulik6 a graf? O kolko ti stupa?

martinade
5. dec 2018

@ikonica a nechceš pridat test?

martinade
5. dec 2018

@ereska tak potom sa podel s vysledkom krvy...

dadulik6
5. dec 2018

@martinade zrusilo mi uz aj ovu cize anovulak ako som aj predpokladala

martinade
5. dec 2018

@dadulik6 :( to som nevedela ze ti zrusilo ovu. Tak dalsi cyklus vitex a maca

dadulik6
5. dec 2018

@martinade no vitex mam objednany nemali ho na sklade tak cakam dlhsie tak som si uz aspon alchemilku dala ked mi ovu zrusilo a test som mala vtedy negativny

martinade
5. dec 2018

@dadulik6 inak aj maca peruanska je vhodna..

luccssa
5. dec 2018

@dadulik6 alchemilku posledne dva tyzdne cyklu... nie cely

iam24
5. dec 2018

Ahojte 🙂 pred 2 týždňami som musela absolvovať kyretaz, keďže bábätku v 8+1 prestalo biť srdiečko. Na BT som prešla hneď ako mi skončil ešte docistovaci proces. No je mi jasne, že môj cyklus je teda maximálne rozhadzany. Myslíte si ze by sa mi už mohla podla grafu blížiť ms? Nieje to skoro? Lekár vravel že príde za 4-6 týždňov.

dadulik6
5. dec 2018

@luccssa dakujem 😜 pijem ju pravidelne uz skoro rok vzdy len do ovu a potom od 1dc.. len ked viem ze tehu niesom ms meska a strasne dlhy cyklus tak som si ju uz dala a necakala som na 1dc

dadulik6
5. dec 2018

@martinade tu som este neskusala uvidim ak bude vitex malo tak objednam aj tu macu 😊

dadulik6
5. dec 2018

@iam24 skor by som povedala ze sa blizi ovu 😉

ikonica
5. dec 2018

@martinade nie, uz som aj tak v praci a ver mi je biely... Na 15 dpo uz by tam nieco muselo byt viditelne volnym okom a nie je

iam24
5. dec 2018

@dadulik6 ovu už 2 týždne po kyrete? Čo z toho keď sa aj tak ešte nebudeme lubkat. Keďže ani neviem kedy od kyretu by sme sa mohli normálne lubkat, bez toho aby som dostala nejakú infekciu.

ikonica
5. dec 2018

@martinade inac zaha zatial nic a este som taka oslabena, ale lepsie ako vcera.. Necitim sa ani na ms ani na tehu....

martinade
5. dec 2018

@iam24 to mi je velmi velmi ľúto 😖. Zistili preco ❤ prestalo bit? Inak s tym cyklom ti neporadim, s tym nemam skúsenosti, ale podľa mna je to individualne, tak ako sa zena citi.
Ja 10 dni po laparke (cca 2 hod operacia namiesto 30 min) som mala pozitívny ovu test a som sa citila pripravena. Len ked ma prepustali z nemocnice lekara vravela ze cca 14 dni žiadne tutu mutu kvoli infekcii, ale ked som uvidela ovu test, tak sme to riskli...

ikonica
5. dec 2018

Asi dnes uz nedam ani progesteron... Mala som brat 14 dni a dnes je 14ty...

iam24
5. dec 2018

@martinade nie nepovedali len že už nebije srdiečko a že bábätko nemalo ani 1 cm, a Tak sme sa na naše bábätko tešili :( no nič máme ho v nebicku a verím že 17.4 dám mm najkrajší narodeninový darček 🙂 dnes aj tak idem za gynekológomz lebo už mám aj výsledok z histologie. No uvidím teda ;)