icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
4. dec 2018

@ikonica chápem tá úplne že si z toho unavena..to naháňanie duchov,plánovaný sex,lekári..🤦🤦 pamatam keď som ja toto riešila..teraz som aspoň ako tak v kľude..noo na 14dpo by tam už čosi malo byť..ale zasa bt máš peknú..😉

taily30
4. dec 2018

@dracik07 to mi je luto. preco hned kyret? este si bola dost skoro na kyret si myslim. ale hlavne mas to za sebou. nebud smutna, stastie sa usmeje aj na teba.😘

ikonica
4. dec 2018

@alilka hej ta teplota... Taka nezvycajna pre mna... Umele hormony robia svoje... Vies aj keby bolo uhniezdenie na 12 dpo tak uz by neco malo byt vidiet... A zasa citala som nejaku studiu, ze cim neskorsie uhniezdenie tym rizikovejsie je vsetko... Neviem to uz najst....

alilka
4. dec 2018

@ikonica hormóny to nerobia..aspoň x mojej skúsenosti nie .možno je tá teplota vyššia aj preto že sa necítis dobre a lezie niečo na teba..kto vie..ja aj pri progesteróne som napr ms dostala .ani on to nezastavil

ikonica
4. dec 2018

@alilka ved aj ja som citala ze nezastavuje... Prvy krat to beriem takto od ovuly....

ludka0611
4. dec 2018

@ikonica ja tiež na tej foto vidím, na oboch, na tom spodnom o čosi silnejší je...

ludka0611
4. dec 2018

@martinade gratulujem 🙂✊

ikonica
4. dec 2018

@ludka0611 no... To je to co pisem.. Ze ta foto robi ciary tam kde naozaj nie su... Skoda ze tu nie ste pri mne... Videli by ste za fakt je to beloba....

taily30
4. dec 2018

Zienky, mam novu dobrotu v jedalnicku, len potrebujem poradit s davkovanim. Myo a D-chiro inositol, ako to uzivat? na lacno? mam 2g myo a 50mg d

ikonica
4. dec 2018

@taily30 ja si to davam kedykolvek pocas dna... Pred ovulou beriem dvakrat denne a po ovule raz... Celkom dobre je to brat vecer... Aspon mne sa po tom lepsie spalo

taily30
4. dec 2018

@ikonica super, dakujem. co pisu na flaske, tak 4 tablety, tak ich aj ja rozdelim, dve rano dve vecer. tesim sa na dobry spanok juj

martinade
4. dec 2018

@ludka0611 ďakujem 🙂

ikonica
4. dec 2018

@taily30 ale dennu davku mas aku? Lebo aj napr v inofolicu je 2000mg inisutolu tusim a maju sa brat jeden, dva saciky denne, to iste nosifol forte.

8mirka8
4. dec 2018

@ereska juchuuuu ❤️🙏😊 kraaasny 👻bubak...vidiš ono to stojí za to byť trpezlivá. Držím palčeky aby silnel ✊✊✊ a nech je všetko v poriadku 🙂

8mirka8
4. dec 2018

@ereska ty dáš mužikovi do čižmičky a ja mu ho chcem zavesiť na vianočný stromček 😃😃😃 no neviem ako sa mi to podarí dovtedy utajiť 😳😳😳

ereska
4. dec 2018

@8mirka8 Mirka ďakujem krásne áno po tých rokoch čo sme si s m. Prežili je to zázrak musím pani bylinkarke bombosku kúpiť

ereska
4. dec 2018

@8mirka8 ale kdeže dnes mal deň blbec skoro som ho už potešila ale vydržala som napadla ma ta čižmičky a v práci musím ostať doma zajtra to budem riešiť nechcem zase potrat u mňa sú vždy prvé týždne kriticke

8mirka8
4. dec 2018

@ereska jasne chápem... Určite je drobatko silno zavŕtané a bude si u teba hovieť ešte najbližších 9 mesiacov 🍀👶❤️😊🙏✊🍀 ja zajtra ráno skúsim posledný test a vo štvrtok ma čaká krv na HCG tak som zvedavá 🙏🙏🙏každý večer sa modlím aby bolo všetko v poriadku ❤️

ereska
4. dec 2018

@8mirka8 ďakujem aj ja budem testovať ach. Celá sa trasifm ja musím na krv čím skôr lebo vždy potrat 4-6 tt nechcem to zažiť 5x

taily30
4. dec 2018

@ikonica pisu 2000mg 4 tabletky, tak to mam brat 8?

ikonica
4. dec 2018

@taily30 no tak to vyzera...

ereska
4. dec 2018
lauritka
4. dec 2018

@ikonica no myslela som.ze ti posunulo ovulacnu čiaru.ci sa yo zdalo.

ikonica
4. dec 2018

@lauritka tak ono mi ju prehadzovalo stale medzi 12 a 14 dc... Ale 12 nemohla byt.. Na 13 dc som bola na folikulometrii a bol tam neprasknuty 21mm folik... V ten den som aj pichla ovitrelle tak pocitam ze bola 14-15 maximalne 16dc...

liv_94
4. dec 2018

Klesla. Bude niečo z toho ešte? 🙄

ereska
5. dec 2018

@liv_94 to si si okolkej merala??? V Tom istom case

ereska
5. dec 2018

Ahojte pridávam graf a testy ospravedlňujem sa za ostrosť fotiek 😂

martinade
5. dec 2018

@ereska och tie fotky 😋 a le super, vidno ciarku. Ten top test ma asi visc farbiva kedze sa mi zda ze je silnejšia ciarka

martinade
5. dec 2018

@liv_94 kedy meriaš teplotu? Lebo prispevok si dala o polnoci....

martinade
Autor odpoveď zmazal