Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Tak ja uz asi ani nemeriam... Zas som vstala skoro... O 4:25 kvoli wc... Namerala som 36.73... Hovorim si uz som jasna... Ale urobila som test, ktory je biely ako vcera... Potom som lahla spat na hodinu a pol este a zmerala som znova o 6:00 v tradicnom case... 37.09... Tak neviem no... Kaslem uz na to...
Dnes 45dc teplota zase stupla ....😩uz som taka nervozna zeby som aj vrazdila. nech uz je piatok naklusam k dr a tu vyvolavacku si pichnem sama 😂😂
Ahojte 🙂 pred 2 týždňami som musela absolvovať kyretaz, keďže bábätku v 8+1 prestalo biť srdiečko. Na BT som prešla hneď ako mi skončil ešte docistovaci proces. No je mi jasne, že môj cyklus je teda maximálne rozhadzany. Myslíte si ze by sa mi už mohla podla grafu blížiť ms? Nieje to skoro? Lekár vravel že príde za 4-6 týždňov.
@iam24 to mi je velmi velmi ľúto 😖. Zistili preco ❤ prestalo bit? Inak s tym cyklom ti neporadim, s tym nemam skúsenosti, ale podľa mna je to individualne, tak ako sa zena citi.
Ja 10 dni po laparke (cca 2 hod operacia namiesto 30 min) som mala pozitívny ovu test a som sa citila pripravena. Len ked ma prepustali z nemocnice lekara vravela ze cca 14 dni žiadne tutu mutu kvoli infekcii, ale ked som uvidela ovu test, tak sme to riskli...
Asi dnes uz nedam ani progesteron... Mala som brat 14 dni a dnes je 14ty...
@martinade nie nepovedali len že už nebije srdiečko a že bábätko nemalo ani 1 cm, a Tak sme sa na naše bábätko tešili :( no nič máme ho v nebicku a verím že 17.4 dám mm najkrajší narodeninový darček 🙂 dnes aj tak idem za gynekológomz lebo už mám aj výsledok z histologie. No uvidím teda ;)

Dobré ránko žienky, dnešný graf a test. Inak dnes som ne/mala dostat MS.