icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
5. dec 2018

@iam24 držím pršteky pri dalsom snazeni 🙂 isto to výjde

dadulik6
5. dec 2018

@iam24 telo zeny je nevyspitatelne mozne je vsetko ... mozno len klesla teplota a nemusi to znamenat ovu to uvidis ak ked budu dalsie teploty vyssie.. tento pokles podla mna nebude ms

iam24
5. dec 2018

@martinade
@dadulik6 ďakujem tak uvidím. BT som merala len jeden mesiac a hneď sa nam podarilo, takže toto je druhé merianie. Celkom tomu este nerozumiem, ale verím že všetko bude tak ako ma a nám sa podarí mimi 🙂

ereska
5. dec 2018

@iam24 je mi to ľúto tiež myslím že ovulka

@martinade mojko jasné dám vedieť možno budú výsledky aj dnes okolo 14:00

ikonica
5. dec 2018

@martinade inac ked opravim tu dnesnu teplotu, tak by som mala aj tu vcerajsiu... Uz fakt neviem co tam napisat... Asi nabuduce, ked takto vstanem na wc, tak nebudem merat vobec... Wc mam tri metre od izby tak asi tam nejaku aktivitu nevyviniem....

ikonica
5. dec 2018

@ereska ja ked som si vzorku do labaku odniesla sama, tak som mala vysledok do hodiny

liv_94
5. dec 2018

@ereska
@martinade ráno o 7dmej ale včera som zaspala a merala o 9tej a o 9tej som mala 36.4..... Tak som odrata 0.2.... A dnes o 8smej som namerala 36.1 čiže 36.0 by bolo o 7dmej ☹️

martinade
5. dec 2018

@ikonica tak ignoruj prvu nameranu teplotu, zapis 2 s poznamkou ze si bola nachladena a sla si na wc...

ikonica
5. dec 2018

@martinade ok dik..

martinade
5. dec 2018

@liv_94 no podľa pravidiel BT 3 po 6, ovu este neprebehla. Ale telo je nevyspitateľné.
Ake dlhe zvyknes mat cykly? Mas ovulku potvrdenu lekárom? Môže byt ze ovu ešte len bude?

ikonica
5. dec 2018

Potom to vyzera takto... Tie modre stvorceky su illness

ikonica
5. dec 2018

Alebo tam radsej dam discard.. Ved uz je to vlastne jedno...

butterfly333
5. dec 2018

@ikonica no ved vyzerá to dobre.

ikonica
5. dec 2018

@butterfly333 ale citala si aj to predtym? Ako boli hodnoty merane a ze test je biely? Uz nic z toho... Aj keby bola ovula neskor, co je nemozne kvoli ovitrelle, tak uz tam asi neboli spermosky zivotaschopne, kedze tento cyklus som nejak ani plodny hlien nezaznamenala...

butterfly333
5. dec 2018

@ikonica áno moja čítala. Tak ja neviem 😞

2veronika262
5. dec 2018

14DPO, máte pravdu 🙂 už nebudem merat ani testovať 🙂
Vrchný je ovulačny 🙂

martinade
5. dec 2018

@ikonica podľa mna do 17 isto vydrzali spermošky...

martinade
5. dec 2018

@iam24 tak zatiaľ zberaj data aby si vedela kedy mas približne ovu...

daniela123321
5. dec 2018

@iam24 Jasné že môže byť aj ovu😉 kamarátka tak s malou otehotnela

ikonica
5. dec 2018

@martinade tak neviem... Ostava cakat...

2veronika262
5. dec 2018

@iam24 ahoj, aj ja som mala ovuláciu asi 2,5 týždna po kyrete 🙂 je to možné 🙂

daniela123321
5. dec 2018

Žienky,tak ja takto..dúfam že zajtra už konečne stúpne teplota

ereska
5. dec 2018

@ikonica ja som čítala kopu ženám ani test neukázal a niektorom až v 6-8 tt

dolynkag
5. dec 2018

@2veronika262
@ereska
@martinade som rada, že pribudli ďalšie budúce maminy, ostatným prajem, nech sa zadarí další mesiac....veď vianoce je čas zázrakov...... prajem vám všetkým 🙂

martinade
5. dec 2018

@dolynkag ďakujem 💕

ikonica
5. dec 2018

@ereska no mne najneskor do 14dpo ukazalo vzdy... Mozno ked zajtra vysadim progesteron tak dojde... Dnes som predsa len este zobrala...

ikonica
5. dec 2018

@ereska inac tym inym zenam ukazalo neskoro, lebo mali asi neskor ovu a u mna to neni mozne vzhladom k folikulometrii, ovitrelle a ze sme uz nemali neskor tutumutu...

2veronika262
5. dec 2018

@dolynkag ďakujem pekne 🙂

ludka0611
5. dec 2018

Ja sa bojím, že tento cyklus bude bez ovulky... 😔 Dievčatá myslíte, že moze gynex a vitex pomôcť s ovulaciou iba jednorazovo? Myslím na jeden cyklus a potom už nie...? Minule som mala ovulku 11 DC..

ludka0611
5. dec 2018

Graf takto...