icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

micikatka
7. aug 2014

@senta_sofia no ti poviem 🙂 a pritom ziadne vyrazne bolesti, alebo zeby sa zobudil lavy ajecnik?

senta_sofia
7. aug 2014

@micikatka podstatne je, ze sa tvari, ze bola/bude a uz len drzat palce, aby to vyslo 😉

kubisova
7. aug 2014

@senta_sofia
@adamnela akuaim zajtra kupit citrony a uvidim...ku gynekologovi pojdem v pondelok alebo utorok ale dufam ze ma hned pondelok zoberie

adamnela
7. aug 2014

@kubisova no skus citrony alebo ascorutin. Ale neboj, treba mysliet pozitivne, drzim palce 🙂

kubisova
7. aug 2014

@adamnela vsak ja viem ze treba mysliet pozitivne ale take som este nezazila....tieto dni nech rychlo ubehnu

kitulka
7. aug 2014

Caute babule! Ja som dnes bola u Dr. s obavami, co bude. Ale odlahlo mi velmi, uz sme poculi aj srdiecko, aj som drobca videla hmyrit a krasne narastol, takze som odtial isla ako v siedmom nebi 😉
@kubisova Ty ako dneska? Ustupuje to?

lenna71
8. aug 2014

@micikatka @ rybka ahojte baby tak ja nejako cestujem v case...sak mi posunulo ovu na 18ty den 😀 skoda ze uz som nemala testy a netestovala...

lenna71
8. aug 2014

Este graf..

rybkaa
autor
8. aug 2014

Ahojte zatial len v kratkosti...moja anketa ide do tuhého, som zvedavaaaaa, ale este odolavam testovaniu, najskor v pondelok, v lepsom pripade az v stredu 🙂 http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Rybkaa

kubisova
8. aug 2014

@kitulka tak zatial tak isto....zatial len taky vytok, ale dufam ze ked pojdem ku gynosovi ze vsetko ok

rybkaa
autor
8. aug 2014

@lenna71 v tom grafe čo si dala minule si mala na 15 dc pozitívny ovu test, tu ho nemáš.....či si ho nakoniec vyhodnotila ako nie celkom pozitívny? lebo teraz ti označilo ovu úplne blbo, podľa mňa bola 16 DC a basta 🙂 nabudúce znač hlien okolo ovu, bude to jasnejšie 🙂

rybkaa
autor
8. aug 2014

@kubisova ahoj, tak hádam to nič nebude, že to sú len nejaké pozostatky ms...ozaj, nemala by si mať niekedy teraz ako špiníš ms, keby si nebola tehu? mne dr. povedala, že ak je špinenie počas predpokladanej ms, je to ok, ak je hnedé, je to tiež ok, horšie je červené jasná krv, takže hádam to prejde, skús ascorutin alebo citrusy 🙂

rybkaa
autor
8. aug 2014

@adamnela no fajne, aspoň že stery dopadli fajne, už teraz len aby mrcha dorazila a nejako sa to u teba znormalizovalo.....ale chápeš? po kyrete hneď prvý graf aký si mala super??? a potom sa to posralo? nepovedala ti dr. že prečo?

rybkaa
autor
8. aug 2014

@micikatka cipana, ty máš riadnu zbierku ovu testov 😀 z každého druhu 😀 tu aspoň vidno, ako daromne ukazujú tie čínske bludy, ten modrý LH (druhý od sposu má ledva viditeľnú kontrolnú čiarku 😀 ) a ako teplota??? vyskočila? 🙂

lenna71
8. aug 2014

@rybkaa Hej nakoniec som ho dala prec ked som si to nastudovala ako ma vypadat uplne jendoznacne pozitvny test :--D sak som z toho magor a ten chudak graf este viac..ale zas ten hlien som si tento mesiac sledovala a den pred ovu by predsa nemal byt kremovy..a bol a bolo ho dost...No skoda ze som si nezapisala ten plodny lebo aj to som si sledovala ale nevedela som ze to ma vyznam aj pre graf az neskor mi kamoska poradila ze mu to pomoze to presnejsie vyhodnotit, tak hadam na treti mesiac merania to budem mat vsetko vychytane 🙂 jááj ha, no nic tento mesiac je to volake divoke 😀 Ale ty ides velmi dobre sledujem ta a drzim palce 🙂

kubisova
8. aug 2014

@rybkaa no keby ze teraz by som mala 28 dnovy cyklus tak by som aj ms mala mat tak hadam to bude ono...inak mam vytoky len take hnede...cervene nie....zajdem do obchodu a kupim citrusy a teraz momentalne uzivam duphaston

rybkaa
autor
8. aug 2014

@jaja9891 ahoj moja, a už si to povedala doma, čo ťa čaká? Ja by som na tvojom mieste asi takticky mlčala, lebo takto budú do teba ešte viac rýpať, predpokladám,že podpory zo strany matky a babky sa nedočkáš....keď sa takto chovali doteraz, neverím, že sa to zmení, ak sa chystáš na alternatívny spôsob otehotnenia, hlavne ak ste veriaca rodina...je dobre, že aspoň ty to máš v hlave v poriadku a riešiš svoje problémy pekne za horúca a nečakáš na spasenie 🙂 A hlavne, čo najskôr dokončite najzákladnejšie veci v dome, strechu, okná, kúpeľňu a kuchyňu, posteľ na stredok a hurá bývajte, lebo v takom tlaku rodiny, čo máš doma, to bude veľmi ťažké a takto ti už nemôžu nič 🙂

micikatka
8. aug 2014

@rybkaa ani nie len o 0,1, ale pevne dufam ze zajtra vystupi viac

rybkaa
autor
8. aug 2014

@lenna71 môže byť aj počas ovu krémový, ja som to teraz tak mala, že ako som mala pozitívny test, v ten deň som ráno mala vajcový hlien a večer už bol riedky ako telové mlieko, na druhý deň už hustý krém, ďalší deň hustý krém a presne v teň deň bola ovu (2 dni po teste), tak som sa na to pýtala, a jedna kočka mi povedala, že v čase, keď je pozitívny test je luteizačný hormón na vrchole, estrogén má najvyššiu hodnotu a ten riedi hlien, po pozitívnom teste estrogén klesá a preto už nemá čo riediť hlien, tak je krémový hoci sa ovulácia len chystá, keď buchne ovulka, stúpne teplota, lebo sa už uvoľňuje progesterón 🙂 je to celá veda, ale po slovensky povedané, po pozitívnom teste už môže hlien hustnúť, hoci ovu sa len chystá 🙂 no a čo sa týka toho tovjho ovu testu, ak nebol celkom pozitívny, možno si len presne nevystihla vrchol pri testovaní a on by niekedy pozitívny bol, ale to môže byť len krátku chvíľku a nemusíš práve vtedy testovať, takže ak by si v ten deň ako si mala skoropozitívny test urobila ešte jeden - skôr alebo neskôr, mohol byť pozitívny úplne, preto keď testy sú už skoro pozitívne, treba testovať viackrát denne 🙂

lenna71
8. aug 2014

@rybkaa Boze tak to ti poviem ze je cela veda 😀 cim viac viem tym viac nechapem ako moze niekto otehotniet nechcene 😀 No nic na dalsi mesiac budem mat 20 ks ovu testov tak budem testov testovat a testovat hadam to v auguste vystihnem.
Dakujem moc za rady 🙂

adamnela
8. aug 2014

Ahojte...

@rybkaa no ved to, hned po kyrete nadherny cyklus, skoro ukazkovy a potom sa to stale posuvalo a teraz tomu neni konca kraja 😒 Nie dr. mi na to nic nepovedala, preco to mohlo takto dopadnut a ani nejdem radsej patrat, ale treba mi riesit sucasnost...
@kubisova drzim moc palce. Zacala si si davat ten Ascorutin alebo tie citrony? Ako to vyzera u teba teraz vecierkom?

kubisova
8. aug 2014

@adamnela vies co tie citrony som kupila a kedze beriem 2krat denne duphaston tak Ascorutin zatial nie....tak sa mi zda ze uz to je lepsie ako vcera no uvidim ostatne dni a co mi povie doktor potom

jaja9891
8. aug 2014

Ahojte zienky,ako sa mate,co nove?ziadna tehu????testiky? 🙂 ja mam dnes krasne pozitivny ovu test,len skoda,ze mm je daleko ... inak chcela som sa spytat,vraj polyp odstranuju kyretazou???ake to je?boli to velmi?v narkoze,ci nie???dufam,ze odide s ms,ale ak nie :( hmmm....

bubulina1983
9. aug 2014

Ahoj holky,jestli si na mě vzpomínáte, taky jsem si s vámi chvilku psala ještě když byla diskuze grafy BT, tak bych se vám chtěla pochlubit (@senta_sofia mě tam u nás v diskuzi našla a trochu sprdla 🙂 tak holky chci vám říct že se nám povedl 1.pokus IVF / ISCI a včera jsme byli na UTZ, srdíčko buší jako o život, podle UTZ jsme 7+3, podle počítání dle OPU 7+0, 29.8. už budu mít 1.poradnu u své doktorky. Chtěla bych vám popřát všem strašně moc štěstí a úspěchů v plození vašich maličkých, a posílám vám sem těhu energii, třeba se některá nakazíte....

kubisova
9. aug 2014

@bubulina1983 tak gratulujeme a nech babatko v brusku pekne rastie

kubisova
9. aug 2014

@rybkaa a co ty ako si na tom....dufam len ze ten majovy sa zadari hmm

rybkaa
autor
9. aug 2014

@bubulina1983 ahoj jasne ze si pamätáme zahajovala si protokol co si naposledy spominam. Tak to je krasna sprava, velmi sa tesim ze sa podarilo na prvykrat, prajem nech babo rastie a silnie a nech je vsetko ok 🙂 budes silnou inspiraciou pre @jaja9891 ktoru to zrejme tiež čaká a určite dopadne ako ty s bábätkom v brušku 🙂

rybkaa
autor
9. aug 2014

@kubisova no uvidime este furt cakam...v pondelok skusim test ak nevydrzim do stredy...Tento cyklus tomu veľké šance nedávam, snaženie sme odflakli 🙂 http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Rybkaa

jaja9891
9. aug 2014

@bubulina1983 ahoj,z celeho srdca blahozelam,aj mna to caka,cakam za schvalenim ziadosti a hura do toho,mas nejake rady co a ako,ako sa pripravit a zvladnut to?mne sa endo cysta vratila,mam nizke AMH a polyp,tak uz nechcem dalej cakat...museli ste mat ISCI?a co este ste dali,PK?kolko si mala bubliniek a mas aj mrazaciky?a co injekcie,tych sa bojim,teda pichania sama sebe 😉
..

mawiya
9. aug 2014

@bubulina1983 no krásne ešte že máme teba senta_sofia 🙂 šak by sme sa nemohli tešiť z ďalšieho bábanka 🙂 @bublina1983 šak ako by sme si nemohli pamätať. veľmi si ma potešila, nech sa len tvoje babuliatko drží, rastie a čoskoro nám aj hodíš fotku bábatka. 🙂 veľa veľa šťastíčka 😀