icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
5. dec 2018

@kufea :(

ikonica
5. dec 2018

@kufea... Asi si skusala nieco na predlzenie ci? Stimulku clostilom si nemala? Iui?

8mirka8
5. dec 2018

@alison11 ďakujem veľmi pekne 🤗❤️

daniela123321
Autor odpoveď zmazal
veronika3184
5. dec 2018

@daniela123321
@2veronika262 dakujem dievcata. Nevyslo teraz, vyjde nabuduce.

daniela123321
5. dec 2018

@veronika3184 Určite 😉

ereska
6. dec 2018

@dolynkag nie vždy je všetko na nete ako je to v skutočnosti a ten olejčeky pupalkovy mám aby mi vaječníky fungovali a vyzivovali miminko kým bude vytvorená placenta

@ikonica ahojkoooo áno manžel mal mal tiež namiesane čaje kvapky namiesane a tabletky serenou plazivu on mal zlý spg

ereska
6. dec 2018

@daniela123321 nádherný chlapček aký smejulko 🙂

ereska
6. dec 2018

Môj graf najskôr bola asi hodinku predtým 36,8 ale v obviklom čase 37,0

martinade
6. dec 2018

Dnešný graf, teplota taka ako včera 37,08
Dufam ze uz sa ustaľuje teplota

martinade
6. dec 2018

@daniela123321 😍 aky je zlatučký a aku má radosť 😊. Malý smejko 😍
nie je nic krajsie ako radosť druhych
- Nejako som zaspala. Od predvčera som.totalne unavená.

martinade
6. dec 2018

@ikonica nemeraj pred 6 😋

bona69
6. dec 2018

@martinade ja som prvý mesiac prespala,stačilo že som sa len niekde oprela a už som chrapala😂

martinade
6. dec 2018

@bona69 no od cca 2 poobede ma taha na spanie. V pondelok som doslaz z prace a pospala si 2 hodky a mm sa pytal co mi je - a ja ze tehotna 🙂 nejako tomu asi nechce uverit, alebo tazko sa mu veri ked skoro 2 roky nic...
😂 ok budem sa snazit v praci sa neopierat o stôl

ikonica
6. dec 2018

@martinade no vo stvrtky vstavam o pol hodky skor 😁
Uz klesam konecne... Vecer posledny progesteron, dnes uz neberiem... Dnes druhy den meskania.. Teda ak sa nespusti..

ikonica
6. dec 2018

@martinade
@ereska a vy uz nemerajte ;)

taily30
6. dec 2018

@martinade posud sama, ja som z toho totalny baran

ereska
6. dec 2018

@taily30 ten posledný a tretí od spodu je asi taký najsilnejsi

@ikonica to už taká mánia 😂 aj keď môže to aj stresovat

ereska
6. dec 2018

@martinade ahojkoooo ako testik tmavne ja mám asi taký ako včera ale ovu je silnejsi

ereska
6. dec 2018

@ikonica ale ty si stále ešte dosť vysoko

taily30
6. dec 2018

@bona69 @martinade boze ja si tiez pamatam, ze som bola hrozne unavena a ospala - stale. aj po stojacky by som zaspala hocikde hahaha. len si to uzivaj, ujde to ako voda. konecne sa ti to podarilo, je to uzasne!!!

ikonica
6. dec 2018

Inac moj test je ako inac biely a toto bol moj posledny v tomto cykle... Uz mi len drzte prsty nech cim skor dojde mrcha.. Tak v sobotu-nedelu... V piatok je firemny vecierok, tam by este nemusela dojst :D

taily30
6. dec 2018

@ereska ano, vsetky co su pluskom oznacene su urcite pozitivne. problem je, ze ja mam pozitivne aj na rozdavanie. dnes rano bol negativny, teraz vecer pozitivny. uz aj 7DC pozitivny. ja neviem co sa to deje

dadulik6
6. dec 2018

Zo mna si ta teplota robi srandu?

ereska
6. dec 2018

@taily30 a nemala si clostilbegyt žeby viac vajíčok postupne dozrievalo?

ikonica
6. dec 2018

@martinade kolky den po mrche si sla na laparku?

taily30
6. dec 2018

@ereska nemala som ziadne tabletky. no ale ak dozrelo na pravej aj lavej strane, to bude deti ako smeti 😂😂😂 toho 7DC z lavej strany riadna bolest a 13DC prava strana.

ereska
6. dec 2018

@taily30 budeš to mať jedným vrzom no ja som zvedavá ako dopadneme roky utekajú už mám 36

taily30
6. dec 2018

@ereska ja mam 38. No som zvedava, co sa z tohto spravi

martinade
6. dec 2018

@ikonica hmm klesas, ale stále si vo vyskach. Ešte nehadz flintu do žita držím držím pršteky