icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
6. dec 2018

@taily30 14dc znovu pozitívny 😍 sup sa snažilkovať a graf ako? Napada ma otazka. Aj pred tym si pouzivala tie ovu testy alebo nieco ine?

martinade
6. dec 2018

@taily30 13 a 14 dc mas pozitívne testy, takze plati posledný pozitívny by si mala brat do uvahy... Testni aj zajtra

martinade
6. dec 2018

@ereska dnes som netestovala. Rozhodla som sa každý druhy den testovat. Takze zajtra. Plus chcem si kupit iny test a porovnat s tym mama testom, bo ciarky sa mi zdaju slabe - moznemenej farbiva.. A ovu netestujem

martinade
6. dec 2018

@taily30 dakujem 😘

martinade
6. dec 2018

@ikonica v deň mrchy som sla na laparku. Nikdy nie na konci, alebo strede cyklu, lekar prizvukoval ze to musi byt zaciatok a mne vysla op presne v deň mrchy 🙈

ereska
6. dec 2018

@martinade no na mama teste pomaly vidieť rozdiel mne už aj na one step ukázalo na 10-kovom a dnes som skúsila mala som tam jeden lady Max

martinade
6. dec 2018

@taily30 @ereska no nechcem sa s vami pretekať ale tusim ze s cislom 40 vediem 🙈snaženie od začiatku 38

ereska
6. dec 2018

@martinade my sa snažíme asi od 29-30

martinade
6. dec 2018

@ikonica kedze na kontrolu idem az za 2 týždne a kedže mi nerobil odber ci hcg stupa, budem musiet merat a testovat dalej ci nahodou mi za par ni nezacne klesat teplota. To potom bude signal pre mňa, ze sa niečo zle deje...

ereska
6. dec 2018

@martinade mne povedala že o týždeň na krv ak nepríde ms

martinade
6. dec 2018

@ereska fu dlho, ale medzitym si uz bola tehotná. Mna ten vek stresuje hoc sa na to necitim... Aj lekar mi par krat povrdal ale pani xyz vy uz ste stara 😂🙈 to na psychike neprida.

martinade
6. dec 2018

@ereska nemci asi setria na testoch 😂 pred 3 rokmi som si dala spravit alergologicke testy a všetky výsledky boli ok (moj obvodny o tom nevedel) a potom som mu priniesla vysledky a jeho prva reakcia - tolko zbytočne vyhodenych peniazov za testy...a ja na to, ze nemyslim, aspon viem ze som v poriadku.

ereska
6. dec 2018

@martinade ja som brala antibiotiká na toxoplazmozy na preliecenie od 1.12-21.12 a 21.12 som mala pozitívny ovu test a aj to vyšlo no výsledky krvi mám ísť až ,8.1. tak neviem či tam nezavolam čo a ako či to neposuria

ereska
6. dec 2018

@martinade bola len som zakaždým potratila

taily30
6. dec 2018

@martinade stale ta ista znacka testov, mam ich vela, kupila som maxi balenie 😀 😀
Urcite aj zajtra budem robit. Dnes sme uz odpadli, dnes oddych. Zajtra novy den, tak hadam aj energia bude. Ked Matt zbadal pozitivny test, ze Oh No hahaha

taily30
6. dec 2018

@martinade ale ides nam peknym prikladom, si tehu. My sa nechranime roky a snazime tiez roky

liv_94
6. dec 2018

Dnes mi to dalo z 9dpo na 12dpo a z plnej čiary prerušovanu 🤷‍♂️🙄

dolynkag
6. dec 2018

@ereska pupalkový olej beriem dlhodobo, kôli uprave cyklu, ale vo viacerých zdrojoch som našla, že nie je vhodný v tehu..... určite to nie je z jedného zdroja
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/pupalka-dvojrocna-a-tehotenstvo-2/

ikonica
6. dec 2018

@martinade z toho uz nic nebude ved bud realista... Ked bola ovu tam kde bola a hoc by bolo uhniezdenie az na 12dpo, tak uz by muselo nieco byt na teste... Nehovoriac o tom ze nemam taky vnutorny pocit, ze by sa zadarilo... Mozno keby bo tufu mutu aj neskor tak by som tomu este sancu davala... Ale inde nebolo len tam kde je vyznacene....

martinade
6. dec 2018

@ikonica :( asi velmi chcem aby si bola tehu

daniela123321
6. dec 2018

@ereska
@martinade Ďakujem 😘 je to naše vytúžené😊fotku som vymazala nech ma tu "známy"podľa krpca nespoznajú🙃ja som včera s ním zaspala 😁

kufea
6. dec 2018

@ikonica mame za sebou IUI - neúspešné. Okrem progesteronu som nic nebrala, vsetko u mna šľape ako má. LF som skúsila upraviť alchemilkou, ale sa to len viac pokazilo a doktorka ma sprdla, že lf je Ok a nech nevymýšľam, ked mám ukážkový cyklus. U nas je hlavne problem v zlom spermiograme.

2veronika262
6. dec 2018

@veronika3184 určite áno 🙂 držím palce 🙂

daniela123321
6. dec 2018

Baby,včera som zaspala samozrejme takže žiadne oplodňovanie sa nekonalo😒😁Graf takýto tak dúfam že som ovu nepremeškala keďže ešte včera bol pozitívny ovu test..v sobotu mal folik 12mm tak dnes môže mať cca 22mm ak už nepraskol🤔

ikonica
6. dec 2018

@kufea a vitex si neskusala? Na predlzenie tej lutealky..

ikonica
6. dec 2018

@martinade chapem ale nebude to tento mesiac ;) dakujem za podporu.. Ked dostanem mrchu, pojdem do centra a opytam sa na tu laparku.. Lebo ak by sme predsa len sli do ivf, chcem predtym vediet, ci je tam vsetko ok... Alebo mozno napisem este skor doktorovi, co on na to...

ikonica
6. dec 2018

@daniela123321 dnes zajtra pozajtra potancujte.. Podla mna si to nepresvihla...

ereska
6. dec 2018

@ikonica 😂😂😂no ja som mala večer o 18:00 pozitívny ovu test a v noci o 2:30 sme už tancovali 😂😂😂 dobrý vyraz

ikonica
6. dec 2018

@ereska no ved aj v aplikacii fertity friend sa plodenie oznacuje ako baby dancing ;)

martinade
6. dec 2018

@daniela123321 tak šup co skor na muzicka