Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade nikto na svete nie je rovnaký, nestresuj, načo je to dobré.... užívaj ten pocit, že konečne v tebe rastie život.... ani nemeraj, ani netestuj. Ja som pri prvých dvoch deťoch urobila vždy po jednom teste, vôbec som neriešila, či nejaká čiarka silnie, bola tam a hotovo, drž sa
@martinade určite silnejú 🙂 je tam vidno rozdiel 🙂
@martinade buď kľudná, pekne silnejú 👏 😘
Dakujem baby, u seba sa na objektivitu nemozem spoliehat.
Opakujem ja nestresujem iba chcem vediet nazor... Bo 1x v živote mam pozitívne testy = ziadne skúsenosti
Ďakujem vám vsetkym
ze sa mi dnes vybil bazalny teplomer je znamenie, ze sa mam na meranie zatial vykaslat? :D
@evi38 skusala vcera, ale nie z ranneho. Samozrejme ako som uz zufala tak ked som rano videla nizsiu teplotu, tak som to hned oplakala. Blbka no 😆
@evi38 ano robili. Všetko bolo v norme. Teda lekar vravel ze nieco je zvysene, ale ze je to zi stresu a viac tomu nevenoval pozorovat. Mala som iba 1x odber krvy.. A ked nič nenasiel, tak uz viac hp nerobil. Vravel ze ked su výsledky ok tak aj.z dalsieho odberu budu ok a to su zbytočne vyhodene peniaze 🙂
@arabelka33 a nebolo nic? Dnes si neskusala teraz?
@martinade ved jasne, mne tiez, ze HP ok, tak rovno, ze dalsie vysetrenia - stery ten buduci tyzden, ak bude aj to ok uvidim, co navrhne 🙂
@daniela123321 vyzerá ze vyznací na 15 🙂
@evi38 dnes som neskusala. Uz pockam do pondelka radsej. Vcera bol bielo biely bohuzial. Co tu citam tak vy aspon chodite po vysetreniach nejakych. Moja DR za 12 mesiacov neurobila ani jedno. Asi sa budem obzerat po inej.
@arabelka33 vsetci lekari vacsinou tvrdia ze rok snazenia je nic a dalsie vysetrenia ze zacnu robit az potom

@kakatulik áno, prsia ma bolia ale nie tak aby som nemohla fungovať normálne 🙂 ďakujem 🙂