icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

2veronika262
7. dec 2018

@kakatulik áno, prsia ma bolia ale nie tak aby som nemohla fungovať normálne 🙂 ďakujem 🙂

katkajahoda
Autor odpoveď zmazal
ikonica
7. dec 2018

@kakatulik tu su moje statistiky.. Maximalna lutealka bola 14 dni

martinade
7. dec 2018

Nechápem preco nemam take výrazne testy, zeby farbivo? Asi si kupim iny typ pre pokoj duše. Ale silneju ze? Dufam ze sa nemam coho obavat... Fotka s 1 testom teraz robena ale rano som isto liter a pol tekutin vypila. Fotka s 2 testami je z pondelka a stredy

kakatulik
7. dec 2018

@ikonica ale máš tam aj 16dni. To bude asi tým progesteronom.

kakatulik
7. dec 2018

@martinade úplne jasne silnejú. Nekupujte iné. Nebudeš vidieť ten progres.

martinade
7. dec 2018

@kakatulik len sa divim ze ine baby uz maju kolajnice a ja dušíkov. Včera ma začali prsia bolieť, este aj rano a teraz uz vôbec nie, aj uz nie su take nafuknute ako včera, plus pokles teploty a inym sa drží pekne teplota hore...

dolynkag
7. dec 2018

@martinade nikto na svete nie je rovnaký, nestresuj, načo je to dobré.... užívaj ten pocit, že konečne v tebe rastie život.... ani nemeraj, ani netestuj. Ja som pri prvých dvoch deťoch urobila vždy po jednom teste, vôbec som neriešila, či nejaká čiarka silnie, bola tam a hotovo, drž sa

kakatulik
7. dec 2018

@martinade ten pokles je minimalny.uz by som nemerala. Ten test jasné silnie. To nemôžeš takto porovnávať. Každá sme iná a aj testy majú inak farbivo.
No a holky majú teraz pauzu. Oni sa ešte ozvú.

martinade
7. dec 2018

@dolynkag nestresujem, iba vidim rozdiely medzi inymi testami a mojimi. V živote som nebola tehotná, nemam skúsenosti ako tie testy fungujú. A pytala som sa na vas nazor ci silnie, pretože mne sa nezda. Len som chcela mat objektívne odpovede a nazory od skusenejších. Toť vsio.

2veronika262
7. dec 2018

@martinade určite silnejú 🙂 je tam vidno rozdiel 🙂

dolynkag
7. dec 2018

@martinade mne napríklad dva dni nesilnel a potom skok...tak zajtra čakaj koľajnice...urob ráno a uvidíš tu paradu 🙂

fany051081
7. dec 2018

@martinade buď kľudná, pekne silnejú 👏 😘

martinade
7. dec 2018

Dakujem baby, u seba sa na objektivitu nemozem spoliehat.

dadulik6
7. dec 2018

@martinade nestresuuj krasne silneju ✊👶

martinade
7. dec 2018

Opakujem ja nestresujem iba chcem vediet nazor... Bo 1x v živote mam pozitívne testy = ziadne skúsenosti

ereska
7. dec 2018

@martinade držím päste jasné že silnie krásny testik bojujeme spolu ja výsledky toxo super

ereska
7. dec 2018

Ďakujem vám vsetkym

evi38
7. dec 2018

@martinade krasne silnie, vsetko je na dobrej ceste 🙂 tebe tiez robili HP, lebo to si u teba nepamatam 🙂

jana080808
7. dec 2018

ze sa mi dnes vybil bazalny teplomer je znamenie, ze sa mam na meranie zatial vykaslat? :D

ikonica
7. dec 2018

@kakatulik 16 sa tyka ovulacie nie lutealky...

arabelka33
7. dec 2018

@evi38 skusala vcera, ale nie z ranneho. Samozrejme ako som uz zufala tak ked som rano videla nizsiu teplotu, tak som to hned oplakala. Blbka no 😆

martinade
7. dec 2018

@evi38 ano robili. Všetko bolo v norme. Teda lekar vravel ze nieco je zvysene, ale ze je to zi stresu a viac tomu nevenoval pozorovat. Mala som iba 1x odber krvy.. A ked nič nenasiel, tak uz viac hp nerobil. Vravel ze ked su výsledky ok tak aj.z dalsieho odberu budu ok a to su zbytočne vyhodene peniaze 🙂

evi38
7. dec 2018

@arabelka33 a nebolo nic? Dnes si neskusala teraz?
@martinade ved jasne, mne tiez, ze HP ok, tak rovno, ze dalsie vysetrenia - stery ten buduci tyzden, ak bude aj to ok uvidim, co navrhne 🙂

martinade
7. dec 2018

@daniela123321 vyzerá ze vyznací na 15 🙂

martinade
7. dec 2018

@evi38 držím pršteky nech sa to u teba uz pekne rozbehne

arabelka33
7. dec 2018

@evi38 dnes som neskusala. Uz pockam do pondelka radsej. Vcera bol bielo biely bohuzial. Co tu citam tak vy aspon chodite po vysetreniach nejakych. Moja DR za 12 mesiacov neurobila ani jedno. Asi sa budem obzerat po inej.

zoja82
7. dec 2018

@arabelka33 vsetci lekari vacsinou tvrdia ze rok snazenia je nic a dalsie vysetrenia ze zacnu robit az potom

taily30
7. dec 2018

@evi38 ahoj, mne bol v auguste robeny HP a AMH mam 3.13, co podla referencnych hodnot je dobre na moj vek, 38. co citam to rozmedzie pre vek 36-40 rokov je 0.42 -8.34

taily30
7. dec 2018

@martinade silneju, neboj