icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
7. dec 2018

@taily30 @ikonica @evi38 ako dnesne grafy?

martinade
7. dec 2018

@ereska ach jaj ta kvalita 😋 😀

ereska
7. dec 2018

@martinade ja som si urobila včera taký a to som vôbec nedodržala nepiť a necikat a bolo to verím že keď o hodku urobíš bude to v pohode

ikonica
7. dec 2018

@jana080808 len radsej utekaj z kona prec lebo sa naprogramujes psychicky ze to nepojde a naozaj to nepojde.. 3 mesiace su este nic... Aj zdrave pary maju v cykle len tusim 20-30 %sancu na uspech...

ikonica
7. dec 2018

No comment

taily30
7. dec 2018

@martinade ja uz zaspavam, zajtra rano pridam graf. Zase dnes rano ovu negativny a vecer pozitivny. Toto uz nie je ani smiesne ☹

dadulik6
7. dec 2018

@ikonica oooha a test si neskusala?

ikonica
7. dec 2018

@dadulik6 beloba a uz ma to nebavi... Ms mi meska treti den a podla teoty este dnes nepride...

ikonica
7. dec 2018

@dadulik6 ty ako?

martinade
7. dec 2018

@taily30 nejako mas nabudene vajecniky....
@ikonica 😞 ten test, ale zase je tu ta mätúca teplota, ktora dava nadej...ci?

ikonica
7. dec 2018

@martinade 🤷‍♀️

ikonica
7. dec 2018

@martinade no ked si zratas 2+2 tak tehu to nebude... Ano, mohla byt aj napriek ovitrelle neskorsia ovula zazrakom (aj ked tam videl len jeden dominantny folik) ale nebol uz dalsi sex... Cize tehu to isto nebude... Asi to bude tym progrsteronom... Snad do nedele ucinok pominie a ms pride.... Uz by muselo naozaj cosi ukazat keby to bolo tehu....

martinade
7. dec 2018

@ikonica to je pravda, vo väčšine pripadov to ukaze...

alilka
7. dec 2018

@ikonica ahoj 😉 a na krv nemáš ísť?teraz tu bolo pár báb čo im tehu neukázal nič ale z krvi im zistili tehu..

dadulik6
7. dec 2018

@ikonica mne dnes klesla aj ked nie nejak velmi ale uz som nachystana a idem k dr sono a vyvolavacka len dufam ze nemam cystu ako pred rokom

arabelka33
7. dec 2018

Dievcata z tohto uz asi nic nebude, ze? Ak uz klesam....V pondelok ma prist mrcha....😑

ikonica
7. dec 2018

@alilka no nehovoril nic o krvi... Ked nepride do pondelka, zavolam tam.. Nech mi aspon vyvolavacku pichnu.... V zivote mi nic take nemuselali davat

ikonica
7. dec 2018

@alilka mozno mu vecer napisem ze co mam robit, ci prist na krv ci co

arabelka33
7. dec 2018

Dievcata napisete mi prosim ako to mate vy u svojich doktorov? Po akom case ak sa Vam nedarilo to lekar riesil? Mne teda za 12 mesiacov neurobila ziadne vysetrenia a zacinam byt aj z toho nervozna 😞

2veronika262
7. dec 2018

Žienky, ja som dneska manželovi povedala, že už to nebudeme tak siliť to snaženie, že tomu necháme voľný priebeh. (bolo to veľmi náročné pri krpani). On taky šťastný, ma upokojoval, že sa nám určite podarí nech sa nebojím :D (test mu chcem dať pod stromček, keď budú krásne dve silné čiarky)

dolynkag
7. dec 2018

@2veronika262 vydržíš??? keď ti bude zle? ako budeš maskovať? už budeš mať aj obrazok dovtedy, nie?

2veronika262
7. dec 2018

@dolynkag mne nebýva zle 🙂 pri prvom tehu som zistila ze som tehu až v 9tt :D v druhom skôr ale nič mi nebolo celý čas ale žiaľ nedopadlo to dobre, takže si myslím ze ani teraz mi nebude bývať zle 🙂 a co sa týka lekára tak k nemu pôjdem až v januári 🙂

daniela123321
7. dec 2018

Baby,tak ja pomaléééé stúpanie..aj tak si myslím že mi ovulku vyznačí na 15DC kde sme sa vôbec nesnažili 🤔

fany051081
7. dec 2018

@ereska krásne čiarky silnejú 👏

@martinade myslím, že už ti ukáže silnejšie čiarky, aj keď to nebude ranný moč 😎

@ikonica fakt by som asi skúsila tú krv, lebo tá teplota je stále hore, môže byť, že hcg ti veľmi pomaly stúpa a preto sú testy biele, silno držím palce 🙏

evi38
7. dec 2018

@ikonica dakujem pekne 🙂...uvidim ako dopadne este to a co potom navrhe...tebe myslim, ze tiez robili HP ak si dobre pamatam? Tiez si mala dobre vysledky? Akurat mi to poslala sestricka...
@ereska krasne silnie testik 🙂
@martinade kludne poobede, mne vtedy lepsie ukazoval 🙂...tento cyklus nemeriam, nejako ma to preslo, len si zapisujem, kedy bolo tutu mutu, ked tak spravim neskor ovulacny test, lebo mam este 3 z minuleho cyklu, co mi ostali
@arabelka33 este kludne moze byt, test si neskusala?
@daniela123321 mate posnazene dost, neboj 🙂
babulky, co Vam bol robeny HP ake ste mali vysledky, co sa tyka AMH mam 0,85 a vek 39 rokov

ikonica
7. dec 2018

@daniela123321 nevadi, mas pred aj po

ikonica
7. dec 2018

@fany051081 ked nepride do pondelka, tak pojdem k dr.

ikonica
7. dec 2018

@evi38 u mojho gyna mi robil hp na 7,14,21 dc... Vysiel mi vysoky prolaktin, nasadila som gynex, vitex a do 2 mes som bola tehu aj ked to skoncilo anembryomolou v 10tt... V centre mi robili tiez hp... Tam mi vyslo amh cez 6... Cize asi pco... Ostatne hormony ok az na testosteron na hranici... Vyssi... No a este mi robili v cykle, ked som brala clostil na 21 dc na potvrdenie ovu a vysiel mi nizky/hrabicny progesteron.... Aj o prolaktine cosi splietal... V tom cykle som aj otehotnela a neudrzalo sa len nsviem ci kvoli progestetonu ci kvoli zapalu mocaku co som mala po ovu, ci kvoli inemu...

kakatulik
7. dec 2018

@ikonica ja si skromne myslím,že to fakt môže byť tým progesteronom.
Tak ale neviem. U mňa je 17.dnova LF celkom normálna,aj keď zvykne na 17dpo už prísť.

kakatulik
7. dec 2018

@2veronika262 ani prsia nebolia,nezvacsuju sa? Máš to super vymyslené. Gratulujem!