icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
8. dec 2018

@taily30 ďakujem moc
@bona69 super kedy máš termín ?

kakatulik
8. dec 2018

@mishka0508 tak či to vyšlo nám neviem,skôr nie. Ale ak áno,tak by to bol menší zázrak. Skôr verím,že ste vystihli ovulku a šou všetko ostatné 😄😍😘

bona69
8. dec 2018

@ereska ahoj, tak 24.3.,ale mám ho posunutý lebo malý je asi o týždeň väčší ako tabuľky,🤗tak verím že bude všetko ok ❤️ veľmi sa s tebou teším že vám to vyšlo, teraz len ide všetko ako má ❤️

martinade
8. dec 2018

@mishka0508 podľa mna ff ti označí bud5 alebo 6, pretože sa riadi pravidlom 3 po 6. Ale ovulka mohla byt na rozhrani 5-6.

ereska
8. dec 2018

@bona69 áno je to zázrak že sa nám to po troch ivf podarilo prirodzene veľká vďaka pani bylinkarke dnes idem k nej chce mi upraviť čaj aj kvapky asi niektoré veci vylúči a pridá prospešné veci

ereska
8. dec 2018

@martinade ahoj zajtra testujeme??? Kedy máš ísť k dr.

martinade
8. dec 2018

@taily30 tiez trošku pozdejsie 🙂 no mas tam prazdne krúžka tak teraz neviem ci si upravovala teplotu alebo o kolko skor pozdejšie si merala. Podla mna ovu prave prebieha, este by som sa posnazila ak by som bola na tvojom mieste...
Možnože uz zajtra ti vyskoci teplota, tak ovu si myslím ze je dnes, vcera v noci....

ereska
8. dec 2018

@taily30 prečo ti tam ukazuje tak veľa bielych krúžkov??? Ja vždy ovu až po poslednom pozitívnom teste tak tiež myslím že toho 6-7.

0507
8. dec 2018

@dadulik6 ahoj, bola si vcera u lekara? Ako si dopadla?

0507
8. dec 2018

@ikonica ako u teba?

martinade
8. dec 2018

@ereska ano zajtra testujeme 🙂 mam poslesne 2 slunickovske testy tak si ich setrim, bo tu ich nedostať. ale dnes si chcem kupit iny test aby som provnala farbiva 🙂 a dnesny graf

martinade
8. dec 2018

@ikonica ako vyzerá tvoj graf? 🙏

ereska
8. dec 2018

@martinade mne teraz one step pekne ukazuje 10-kovy a krásny grafik tak august je náš🙂 som zvedavá v stredu na kontrolný odber krvi
@ikonica ahoj mojko ako čakáme ťa do klubu

dadulik6
8. dec 2018

@0507 ahoj ano bola spravil sono povedal ze sliznica uz vyzera ze kazdu chvilku ms pride a pytal sa ci chcem aj tak vyvolavacku ... dala som si ju pichnut pre istotu

0507
8. dec 2018

@dadulik6 tak nech rychlo pride a zacne novy cyklus

ikonica
8. dec 2018

Klesam babule konecne takze snad zajtra, pozajtra dorazi ;) uz som ani netestovala... A myslim, ze to fakt mohlo byt tym progesteronom...

daniela123321
8. dec 2018

Ahojte,tak ja takto..dnešnú teplotu neberiem ani do úvahy pretože som bola celú noc hore lebo mi krpec ochorel a ešte som o 2 hodiny neskôr merala..ale ovu vyznačilo

chcemradu
8. dec 2018

Ahojte, co myslite? Meriam len teraz, 1.12. Som mala nechránený styk, menzes som mala 17.11., dalsi by som mala dostat 18.12.

martinade
8. dec 2018

@ikonica :( hmmm tak.som verila... Dalsi cyklus je tvoj ✊🙏

ikonica
8. dec 2018

@martinade ;) teraz rozmyslam aku strategiu boja zvolit... Ovula mi vyjde asi na sviatky, takze sono mi nikto nespravi... Tak neviem ci si tento cyklus nedam pauzu s hormonmi a dam sa zas na vitex... A objednam si progesteronovy krem, pupalkovy olej, matersku kasicku a ine srandicky...

ereska
8. dec 2018

@ikonica moja žeby ten progesterón ja som raz dostala aj keď som ho brala držím päste do ďalšieho cyklu DO OPLODNENIA 😉

@chcemradu aj chcete miminko?? Testik kedy??

ikonica
8. dec 2018

@ereska mozno mi zblbol cyklus po tom mikropotrate... Neviem...

chcemradu
8. dec 2018

@ereska nie je skoro na test? Az 18.12. Mam mat menzes.

ereska
8. dec 2018

@ikonica aj to môže byť telo je nevyspytateľné držím päste nech sa čím skôr zadarí viem že ani ja nič nemám vyhrate no musím veriť a modliť sa že bude už konečne dobre

ikonica
8. dec 2018

@0507 a ty si ako na tom?

ereska
8. dec 2018

@chcemradu tak ešte počkaj nech nelovis duchov ako my

chcemradu
8. dec 2018

@ereska aj duch potesi 😀

chcemradu
8. dec 2018

@ereska a co znamena ten maly pokles teploty?

ikonica
8. dec 2018

@ereska kedy to ides na kontrolu? Len si hned pytaj lieky... Fraxik a progesteron

evi38
8. dec 2018

@taily30 ovu pravdepodobne vyznačí na dnes 🙂 držím palce