Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mishka0508 akurát ste sa trafili 😀
@kakatulik Tak už len čakať, čo sa z toho vykluje
@mishka0508 neviem aku načas dlhu LF,ale o takých 9.dni,by mala prísť ms,či?
Teda pardón,neprist😙😊
@julianka007 testovacia ciarka rovnako silna ako kontrolna, ja si myslím ze šup na snazilkovanie 🙂
Plus zajta si sprav test tiez ci uz je negatívny alebo este pozitívny.
@kakatulik normálne mam 28 dňový cyklus. Takze mam väčšinou 14 d dnovu LF. Tym, že prišla ovulka tento cyklus tak skoro, tak ju nečakám 19.12. To bude presne 14 dpo.
@mishka0508 to som teda straaasne zvedavá. Ja neočakávam,aj keď skôr očakávam 15.-16.12.
@martinade ďakujem... Nechce sa mi tomu veriť... Ešte nikdy som nemala pozitívny ovu test. A stále keď sa naňho pozerám, tak sa mi zdá, že mu ešte chýba. Preto som ho sem zavesila... A neviem či mám Gynex vysadiť ešte dnes, alebo počkať na zajtrajší test
@julianka007 urob ešte okolo 17:00 aby si nepresvihli ja som mala o 15:00 trochu mu chýbalo a o ,18:00 už bol pozitívny
@ereska už mám iba posledný na zajtra... Akosi som sa slabo zásobila... Tak budem veriť, že je pozitívny a zajtra si urobím kontrolný na obed...posnazime sa a už zostane len čakať a veriť...
@kakatulik ešte aby si nam nevytrela prdel všetkým. Čítala som, že aj keď cítiš oči na tej strane, kde vajecnik nie je, tak ti neznamená, že sa ovu nedeje na tej druhej strane. Proste telo reaguje, akoby tam bol 🍀🍀🍀🙏🙏🙏❤❤❤
@mishka0508 vieš čo ja to cítim vždy dosť presne. Ja mám obidva vajcovody,aj keď ten ľavý bol pred 6 mesiacmi nepriechodný. Akože jasné,ono môže poslúžiť aj vajcovod z druhej strany,respektive sa môže ten nepriechodný spriechodniť. Všetko je možné. Beriem to s rezervou🙂
@kakatulik ako si napr. vedela ze je nepriechodny? Ja som mala mimomaternicove minuly rok a stale rozmyslam ci pri laparoskopii nejak spriechodnuju vajcovody.
@mishka0508 mne sa to zda velmi slubne, trafili ste sa vyborne
@julianka007 aj za mna je uz pozitivny test. hor sa na to 😀
@arabelka33 mne ked robili laparoskopiu, tak automaticky mi skontrolovala funkcnost. to mi vopred hovorila, ze to urobi.
@taily30 a myslíš, že to robia vždy? mne teda nepovedali nič, ja som sa v tom šoku ani nič nepýtala :(
@taily30 drž palce...aj na nohach 🙏😍❤
@arabelka33 to netusim, ale stoji za to im zavolat a opytat sa aby si nerozmyslala o tom. aj by som sa opytala na vysledky, co videli vnutri, vyziadaj si aj spravu. teda aspon u nas v usa to mozem tak. drzim palce
@mishka0508 ako dlho sa snazite?
@mishka0508 ja uz tolkym zenam drzim palce, ze ich mam uz dokrutene 😂😂😂
jasne, ze drzim kazdej jednej snazilke 🙏🙏

@chcemradu niekto to ma že implantacny pokles ale nie vždy to tak je
@ikonica kontrolu krvi mám v stredu bylinkarkou budem dnes tak sa dohodneme s ňou ona moc nechce aby som brala duphaston kým sú není problémy ziadne