icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
8. dec 2018

@chcemradu niekto to ma že implantacny pokles ale nie vždy to tak je
@ikonica kontrolu krvi mám v stredu bylinkarkou budem dnes tak sa dohodneme s ňou ona moc nechce aby som brala duphaston kým sú není problémy ziadne

mishka0508
8. dec 2018

@taily30
@bona69
@kakatulik
@evi38
@domisi babulienky, takže moj graf dnes. Sme múdrejšie o nieco? Trafili sme sa? Žiaľ, nedá sa všetko plánovať a tak sme uz viac na pílu netlacili. Ff vyznačil ovulku dnes sam

kakatulik
8. dec 2018

@mishka0508 akurát ste sa trafili 😀

mishka0508
8. dec 2018

@kakatulik Tak už len čakať, čo sa z toho vykluje

kakatulik
8. dec 2018

@mishka0508 neviem aku načas dlhu LF,ale o takých 9.dni,by mala prísť ms,či?
Teda pardón,neprist😙😊

julianka007
8. dec 2018

Myslíte, že už je pozitívny?

martinade
8. dec 2018

@ikonica nemusi to byt zla strategia. Ja verim tomu ze mi nielen laparoskopia ale aj vitex, gynex a maca pomohli nabudit telo....
Iba raz som mala pichnuty hormon ale den po nom som bola ko...

martinade
8. dec 2018

@julianka007 testovacia ciarka rovnako silna ako kontrolna, ja si myslím ze šup na snazilkovanie 🙂
Plus zajta si sprav test tiez ci uz je negatívny alebo este pozitívny.

mishka0508
8. dec 2018

@kakatulik normálne mam 28 dňový cyklus. Takze mam väčšinou 14 d dnovu LF. Tym, že prišla ovulka tento cyklus tak skoro, tak ju nečakám 19.12. To bude presne 14 dpo.

kakatulik
8. dec 2018

@mishka0508 to som teda straaasne zvedavá. Ja neočakávam,aj keď skôr očakávam 15.-16.12.

julianka007
8. dec 2018

@martinade ďakujem... Nechce sa mi tomu veriť... Ešte nikdy som nemala pozitívny ovu test. A stále keď sa naňho pozerám, tak sa mi zdá, že mu ešte chýba. Preto som ho sem zavesila... A neviem či mám Gynex vysadiť ešte dnes, alebo počkať na zajtrajší test

ereska
8. dec 2018

@julianka007 urob ešte okolo 17:00 aby si nepresvihli ja som mala o 15:00 trochu mu chýbalo a o ,18:00 už bol pozitívny

julianka007
8. dec 2018

@ereska už mám iba posledný na zajtra... Akosi som sa slabo zásobila... Tak budem veriť, že je pozitívny a zajtra si urobím kontrolný na obed...posnazime sa a už zostane len čakať a veriť...

0507
8. dec 2018

@ikonica cakam na ovu v blizkej dobe 🙂

mishka0508
8. dec 2018

@kakatulik ešte aby si nam nevytrela prdel všetkým. Čítala som, že aj keď cítiš oči na tej strane, kde vajecnik nie je, tak ti neznamená, že sa ovu nedeje na tej druhej strane. Proste telo reaguje, akoby tam bol 🍀🍀🍀🙏🙏🙏❤❤❤

kakatulik
8. dec 2018

@mishka0508 vieš čo ja to cítim vždy dosť presne. Ja mám obidva vajcovody,aj keď ten ľavý bol pred 6 mesiacmi nepriechodný. Akože jasné,ono môže poslúžiť aj vajcovod z druhej strany,respektive sa môže ten nepriechodný spriechodniť. Všetko je možné. Beriem to s rezervou🙂

arabelka33
8. dec 2018

@kakatulik ako si napr. vedela ze je nepriechodny? Ja som mala mimomaternicove minuly rok a stale rozmyslam ci pri laparoskopii nejak spriechodnuju vajcovody.

arabelka33
8. dec 2018

Dievcata a potrebovala by som poradit. Dnes mi bazalna teplota znova stupla, ale prisiel menzes. Predtym mi bazalna teplota pred menzesom klesala. A vzdy som mala LF 15 dni a dnes som len 13 DPO a uz mam menzes. Nikde som nedohladala, ze by zena mala rozne dlhu LF. Je to mozne? Prikladam aj graf.

taily30
8. dec 2018

@ereska mozem sa ta opytat, na zaklade coho ti dala bylinky? len si jej povedala o co ide ci ako?

taily30
8. dec 2018

@martinade prazdne kruzky su kvoli teplote, nebola som poctiva, nevstavala som na budik, ale rozdiely su max 45 min. neupravovala som nic. a co som si vsimla, tak vcerajsiu teplotu mi nejako skopirovalo z predosleho dna, tak tu je moj aktualny graf

taily30
8. dec 2018
taily30
8. dec 2018

@ereska nevstavala som poctivo na budik, tak teploty som nemerala v rovnakom case, ale rozdiel je max 45min. nic som neupravovala, preto tie kruzky. a inac, robim ovu testy rano a vecer a dva dni sa mi stalo, ze rano negativny, vecer pozitivny. som z toho blbec

taily30
8. dec 2018

@mishka0508 mne sa to zda velmi slubne, trafili ste sa vyborne

taily30
8. dec 2018

@julianka007 aj za mna je uz pozitivny test. hor sa na to 😀

taily30
8. dec 2018

@arabelka33 mne ked robili laparoskopiu, tak automaticky mi skontrolovala funkcnost. to mi vopred hovorila, ze to urobi.

arabelka33
8. dec 2018

@taily30 a myslíš, že to robia vždy? mne teda nepovedali nič, ja som sa v tom šoku ani nič nepýtala :(

mishka0508
8. dec 2018

@taily30 drž palce...aj na nohach 🙏😍❤

taily30
8. dec 2018

@arabelka33 to netusim, ale stoji za to im zavolat a opytat sa aby si nerozmyslala o tom. aj by som sa opytala na vysledky, co videli vnutri, vyziadaj si aj spravu. teda aspon u nas v usa to mozem tak. drzim palce

taily30
8. dec 2018

@mishka0508 ako dlho sa snazite?

taily30
8. dec 2018

@mishka0508 ja uz tolkym zenam drzim palce, ze ich mam uz dokrutene 😂😂😂
jasne, ze drzim kazdej jednej snazilke 🙏🙏