icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
9. dec 2018

Tak ako som sa obavala. Hcg je nizke. Podla appky som 4+4, takze výsledok digi testu by mal byt 2-3 a ja mam výsledok 1-2.

2veronika262
9. dec 2018

Je to ťažké nemerať a netestovat 🙂

2veronika262
9. dec 2018

@martinade to nevadí, skus o pár dní a už bude 2-3 určite 🙂 nieje to úplne presné, stačí keď nieje úplne koncentrovaný moč a už to skreslí výsledok, hlavne ze testy silnejú 🙂

daniela123321
9. dec 2018

@martinade Moja nestresuj🙃každej žene stúpa HCG individuálne

martinade
9. dec 2018

@2veronika262 no uvidíme, k lekárovi az o 2 týždne

2veronika262
9. dec 2018

Pokiaľ budú stále silnieť testy tak je dobre 🙂 držím palce 🙂 treba myslieť pozitívne 🙂

2veronika262
9. dec 2018

@martinade pripadne si kúp mamatest alebo woman secret a uvidíš tie koľajnice 🙂 a budeš pokojnejšia 🙂

martinade
9. dec 2018

@2veronika262 digi mi urcil hcg na 1-2 a mala by som byt 2-3. Digi mi dal precíznejsi výsledok.

2veronika262
9. dec 2018

@martinade ale napríklad keď som bola ja tehu tak jeden deň mi ukázalo 3+, na druhý deň 2-3. Takže tiež to nieje 100% 🙂

kakatulik
9. dec 2018

@shimmikk tak to je súper,ja síce ešte nie dom tehotna,ale pochutín si rada na kvalitnej káve. Raz som mala trochu zvýšené pankreaticke testy,síce minimálne,ale mala. Aj ma tak okolo pupka tlačilo. Hovorím si,do kelu,žlčník či čo....Potom som sa dočítala,že pankreas neľúbi kávu a už vôbec nie s mliekom. Tak som to zredukovala, mlieko do kávy vynechala a čuduj sa svete. Ďalší odber skoro pod normu. Neviem prečo😗, ale niečo na tom asi bude.

martinade
9. dec 2018

@2veronika262 aha to som nevedela. Akurat citam ze prilis pomaly narast hodnoty može naznacovat neprosperujuce tehotenstvo alebo bliziaci sa potrat. V utorok znovu testujem...idem sa na to vsetko vyspat...

2veronika262
9. dec 2018

@martinade veľmi držím palce 🙂 verím, že všetko dopadne dobre 🙂

mishka0508
9. dec 2018

@kakatulik práveže nemam. Ja som dostala výsledky AHM mailom, tak vidím rovno všetko. Žiadne fsh sa tam nespomína a tiež ma zarazilo, že to pred IVF ani na SR nechceli. Ale možno im stačilo, že som po prefukoch a aj po laparoskopii a všetko bolo v najlepšom poriadku. Neviem,moja, fakt netuším.

kakatulik
9. dec 2018

@mishka0508 jasné že nechceli,veď keby vedeli že je veľmi vysoké,tak by bolo takmer jasné,že IVF sa asi nepodarí a to by nezarobili. Ach jo.
Ak si budeš dávať ešte niekedy robiť HP, alebo aj iba normálne odbery skús to tam pridať.A iné hormóny tiež nechceli?
A čo BT? Ako dnes?

arabelka33
9. dec 2018

@martinade a preco k lekarovi az o dva tyzdne? Ja by som necakala...ak citis, ze to nieje "ono".

arabelka33
9. dec 2018

Dievcata niekto skusenost s drmek forte kapsule? 💊

bona69
9. dec 2018

@arabelka33 s tými konkrétne nie, ale drmek=vitex, takže je to ako vitex, a ten môžem iba odporučiť,z vlastnej skúsenosti ❤️

arabelka33
9. dec 2018

@bona69 a pomohol ti k otehotneniu teda? 🙂 ja som skúšala tento mesiac čaj. A myslím, že mi pekne upravil teplotu. Vobec neskákala ako blázniva, ale pekne klesla a potom stúpla. Tak som rozmýšlala, že skúsim tie kapsule. Mala si tiež kapsule alebo ? Našla som a názov je drmek vitex agnus forte + vitamín E.

bona69
9. dec 2018

@arabelka33 no ja som mala vitex od kiwu wuki na 3mesiace, po poslednej tabletke som mala //, ale brala som aj gynex a inofolic,a ešte kopu ďalšieho,ale myslím že ten vitex asi zabral najviac lebo je na úpravu hormónov

arabelka33
9. dec 2018

@bona69 gynex mi pomohol minuly rok. Tento rok bohuzial nie. Skusila som teraz na mesiac a pol fertipronu a caj drmek. Tak na dalsi mesiac a pol skusim tie kapsule. Dakujem a blahozelam a veeela zdravia. Prve babo?

ludka0611
9. dec 2018

@arabelka33 ahoj, ja ich mam, ak myslíš tieto. Beriem ich tretí ciklus a som spokojná. Mala som anovulacne cykly a min. mesiac som mala ovulku a celkovo teplota mi neskace tak ako predtým. Myslím, že sa min. cyklus aj podarilo len sa neudržalo...

bona69
9. dec 2018

@arabelka33 áno ❤️

arabelka33
9. dec 2018

@bona69 a ako dlho ste sa snazili ak mozem vediet? 😍

arabelka33
9. dec 2018

@ludka0611 anooo presne tieto som si objednala. Tak dufam, ze pomozu 🎁😍👶

ludka0611
9. dec 2018

@arabelka33 držím palce 🙂✊✊

mishka0508
9. dec 2018

@kakatulik vsetky ostatne výsledky boli super. Aj manželov spermiogram ok. Takze ja ti neviem. Všetko pripisujú tomu nízkemu AHM. Teplota dnes takto

chcemradu
Autor odpoveď zmazal
chcemradu
9. dec 2018

Aj dnes 37.00

zuzik5891
9. dec 2018

@martinade zlatko... vôbec to nemusí nič znamenať...ja som mala pri synovi vysoké HCG a na teste len jemnulinkú čiarku... síce moje tehu bolo strašne ťažké ale bojovali sme a dnes má syn už 12 rokov...dokonca som na začiatku aj krvácala...v nemocnici som bola až pokým nezačalo biť ❤️...budete obaja v úplnom poriadku 😘

taily30
9. dec 2018

@martinade ja som tiez zvykla pit viacej kav, ale od prveho tehu som prestala a teraz tak 1 max 2 rano. je povoleny limit pre tehotne, ale tiez som neriskovala. ak ti to vyslovene nechyba, tak naco 🙂