Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 ďakujem moc len aby tam vydržalo
@butterfly333 ahoj moja. A ty ako?
@martinade mas tie testy tak prosim ta, ze by si ich dala pod seba na jednu foto? Ja by som zbehla pre istotu na krv, bud k tvojmu Dr. alebo aj do labaku...drzim silno palce, teplota je hore, co je dobre 🙂
@taily30 drzim svagrine palce 🙂
@zuzik5891 jej gratulujem, je to tam 🙂...dufam, ze sa nemylim, ale nedavno si tu pisala, ze sa nedari, teda dufam, ze som to nedoplietla, ze ty si sestricka 🙂...nieco si aj uzivala alebo zmenila? 🙂
@0507 neda sa Vam este posnazit ci manzel nie je doma?...este teoreticky by mohla klesnut, neviem kedy u teba byva ovu po pozitivnom teste u mna len do par hodin, ale vela kociek tu ma ovu az po 48 hod. po pozitivnom teste a hlien si mala pekny, sanca tam je 🙂
@evi38 veru... dlho sa nedarilo a pred dvoma týždňami zistili môjmu asthenoteratozoospermiu... moja dr.vravela že v januári pôjdem na laparku a vo februári pôjdeme do centra... že síce to nieje nemožné otehotnieť ale je to málo pravdepodobné... spermije sú pomalé alebo sa trepocú na mieste alebo sa točia dookola...keby mi nevynechal ms a BT neostala síce nie vo výškach ale ani nespadla tak by som tomu ani neuverila
@kakatulik ja nič nové dnes 14dpo zajtra čakám ms. A tebe ako sa darí kde to vlastne si?
@butterfly333 ty máš inak vysoké teploty. Ja som mala tamto mesiac trochu vyššie ako standarne a už aká spokojná som. Ja som dnes 12dpo. Ms očakávam cez víkend a inak nič nové. Som na liečení v Harbach AT.
@butterfly333
@kakatulik baby aj chcete testovať
@ereska neviem test už nemám doma možno pôjdem dnes kúpiť
@kakatulik no totálny vianočný zázrak...❤️... posledné dni som unavená... včera som umývala okná o pol siedmej večer lebo po práci som zaspala ako drevo...a včera na nákupe mi bolo nevoľno...v práci sa mi pár krát zatočila hlava... také mdlo na mňa prišlo...inak nič...len tá ľavá strana z ktorej som ovulovala ma poťahuje už pár dní... prsia ma bolia neskutočne...
@kakatulik áno bt vysoké no vždy mávam okolo 37,1 to mam každý mesiac a tento som brala progesteron no poslednú tabletku som dala v sobotu ráno nie že by som nemala no nemám ten pocit že by sa zadarilo iba ze ma bolia prsia čo mňa neboleli už vyše roka aj keď som minulý cyklus bola na iui a tiež brala progesteron mna vôbec neboleli no ale asi to je z toho.
@chcemradu gratulkaaaa
@kakatulik
@butterfly333 držím palce
@cassie2323 pekneee 😍
@cassie2323
@chcemradu blahoželám 😍
@cassie2323 gratulujem super
@cassie2323 krásne... velika gratulacia
@daniela123321 ty máš graf veľmi podobný tomu môjmu...akurát ja som dnes uz klesla
@cassie2323 gratulujem, same tehulky vianocne :D

@zuzik5891 vyzerá to dobre držím palce