Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@cassie2323 nam sa toto iste stalo, keď som otehotnela so synom. Termin a aj dokumenty na kliniku nachystané. Boli potrebné len posledné odbery krvi v deň MS. No...A ta uz nedorazila. V brusku už rástol nas nádherný syn ❤❤
@cassie2323 Super, gratulujem 🍀✌️
@mishka0508 Vážne?pokles nevadí..veď je to len 6DPO.. držím palce ✊🍀
@cassie2323 no paráda 🙂
@cassie2323 krasna ciarka...gratulujem 🙂
@mishka0508 kde je graf?😃
Tak môj test negatívny
@dolynkag @evi38 volala som tam rano, no nejako sa prerusulo spojenie a nenasla som v praci vhodnu miestno na vysvetlovanie. Skusim este nepanikariť a dnes poobede uz budu testy vyschnute tak spravim foto suchych testov aby som vedela lepsie porovnat. Tu je fotka co som rano robila ale test je este mokry a teda ma viditeľnejsiu ciarku.
@martinade aj mne sa zdá ten 5 silnejší, neskúšala si robiť test aj poobede, baby tu písali, že poobede mali silnejšie ako z ranného moču ...
@daniela123321
@kakatulik povieš a máš 😆😆😆
@fany051081 mozem vyskusat ale uz nemam tu istu znacku.
@mishka0508 to keby doma tak bolo...😆
Veď to je ok. Žiaden dôvod na paniku.
Asi som chytila infekciu lebo rano som uz nahmatala vela husteho hrudkoviteho bieleho vytoku, uplne bol ako zrazene pokazene mlieko, teraz uz redne, ale to si myslim zacina sa miesat s ovulacnym hlienom. :(
@kakatulik jasne jasne...Ja nepanikarim....vlastne som čakala väčší pokles... do MS este daleko...to sa ešte zmeni... predpokladám....Ale je to normálne adrenalín toto meranie 😁😁😁
@cassie2323 presne ako u nás,tiež sme sa už chystali do cár,mm mal už papiere na spermiogram a bum, veľmi sa teším,tento mesiac je úžasný 😁 koľkým sa vám podarilo 🤗
Čau kocky tak sa hlásim aj ja. Bola som dnes na folikulomwtrii, som 12dc. Dr povedal že vidí vyvíjajúci sa folikul, momentálne 16mm. Konečne povedal že to nenecháme na náhodu a tak mi predpísal pregnyl, s tým že si ho mám už zajtra pichnúť. Mna by ale zaujimalo, neni to ešte skoro? Keď má len 16mm, zajtra bude mat možno 18..neni ešte príliš maly?plus mi predpísal nejaké kvapky s vitamínom D, ale zabudla som názov teraz..poraďte prosím 🙂
@mishka0508 ,nooo veď toto. Práve preto si dám od merania asi pauzu.
@kaciatko04 ja som si pichala az ked mal nad 20... Kvapky vigantol?
@kakatulik mna to práveže baví 🤦♀️
@kaciatko04 Zaujímavé 🤔podľa mňa skoro ale tak asi vie čo robí
@mishka0508 aj mňa to bavilo...

Ďakujem vám veľmi pekne..po vyše troch rokoch nedarenia sa sme to chceli skúsiť cez odborníkov.. a zdá sa že už ani nemusíme 😁