Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Děvčata všm vám moc děkuji za podporu a za gratuluce, doufám že s každou další kontrolou to bude jen lepší a lepší, a chtěla bych vám všem co jste tu těhulky popřát klidně těhulkování a krásná a zdravá miminka a těm které teprve těhulky budou, tak věřte že na každou z nás čeká někde ten správný čáp, jen jim to prostě trvá trochu déle, než si nás všechny obletí 😀
@zuzik1927 tak to mozes ist este hore 🙂 teoreticky by si mohla spravit test, 9DPO uz by nejaka ducharina mohla byt, aj ked ja nie som za taketo skore testovanie
teplota sa tríme http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa na teste včera absolútne nič, dnes niečo ako kanálik 🙂
@zuzulienocka77 Zuzicka nasa, vsetko najlepsie k dnesnym meninkam, uzi si dovcu a cakame ta tuuuu 🙂))
@rybkaa No super drzim palce nech to vyjde 😊 chcem sa spytat v noci som sa zobudila na brutal kovovu chut v ustach a stale to pretvava...nemate s tym skusenost? Citala som ze to moze byt hormonalnou zmenou, tacala som pred tyzdnom kys.listovu uzivat ta to nemoze sposobovat?
Graf zatial takto
@lenna71 môže to byť aj listovkou, mne z nej niekedy býva ťažko a grgá sa mi po nej aj pol dňa.... no na druhej strane, keď som bola tehu, mala som kovovú chuť v ústach furt 😀 no neviem, či ešte nie je na tehu príznaky skoro, takže to môže byť aj listovkou, ťažko povedať....graf máš inak pekný, kedy sa chystáš testovať? 🙂
@rybkaa No praveže som s tym tento mesiac vobec neratala 😀 takze som nad tym ani nerozmyslala...Vlastne ani neviem kedy bola ta ovu...mam to nejake chaoticke tento mesiac necham sa prekvapit, fertility mi vyratalo ze by som mala mat menzes 16.8 (podla ovu na 18-ty den) ak by bola ovu na ten 16-ty DC tak uz by mohla prist aj 13/14.8. Takze ak by sa nedostavila vobec tento tyzden asi az potom to zacnem riesit.
No ahojte kocky...tak zajtra idem do nemocnice budu mi vyberat plod srdiecko uz nebylo
Ahojte kočky...
U mna nic noveho, ale mam taku zravku ako keby sa uz naozaj blizila mrcha. Boze, bodaj by prisla sama od seba a nemuselo sa to riesit tymi vyvolavackami 😒
@kubisova jezin, moja je mi to tak strasne luto. Ja som prezila nieco podobne pred 5 mesiacmi a presne viem ako sa citis...Drzim ti moc palce, nech to je cele cim skor za Tebou, stojime vsetky pri Tebe a posielam Ti vela vela sil...
@kubisova neboj cica, dobre že to zistili hneď. a budem na teba celý deň myslieť. je mi to tak ľúto. každá z nás si prešla niečím zlým, ale strata bábanka je tá najhoršia. v podstate sa stále o to malé bojíš. ☹ a pamatám si, keď mi doky povedal, že žiadna srdcová akcia a že čo tak slzím, že sa to stáva bežne v 6 tt. no stáva, ale ja som nemohla dlho otehu a malo to byť prvé. vlastne ono je jedno koľké je to tehu a koľké bábatko. vždy sa bojíme a vždy nás to zasiahne. drž sa pampúšok, myslíme na teba.
@kubisova ojojoj čo to? 😖 to mi je ľúto. A neboj sa, dáš sa čím skôr dokopy a bude zase dobre ...

@senta_sofia no tak minimalna dlzka bola u mna stale 11...ked som brala inofolic bola aj 14..aj tento mesiac som brala tak neviem...ale menej ako 11 nebolo..