Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
caute baby, ja som naspat, odvcera makam zase v robote. dovolenkove dieta sa nekona, som 4DC, ale co uz, skusame dalej, mozno zacnem aj znovu merat, nejako mi je luto za tymi grafmi 😀
@paskolinka vitaj, už si nám tu chýbala 🙂 ako boloooo? a kde ste nakoniec blúdili?
@rybkaa dobre bolo, pobehali sme nejake tie chorvatske narodne parky - plitvicke jazera, vodopady krka, inak sme sa clapkali v mori, aj sme zmokli raz - no sama voda, co budem rozpravat 😀 a potom ked sme dosli domov sme si to uzivali zase doma, lebo ako sa hovori, vsade dobre, doma naj 😉
@kubisova ach jaj, to je blbe, bolo by asi lepsie mat to hned za sebou... a inak ako sa citis?
@paskolinka
@kitulka nadej nieje ziadna uz. Akurat som podstupila vysetrenia krv brali a tak. Mi hovorili a ukazovali co budu robit ked sa prebudim co nesmiem proste o vsetkom mi hovorili...ze keby som krvacala tak by mi ho zobrali ale kedze ani krve ze to je lepsie
@kubisova fíha, tak to máš riadny servis...ja som na predoperačné ani nešla, lebo boli vianoce a nemal mi ho kto urobiť, ale keďže som bola pol roka predtým na laparke, tak ma brali ako zdravú a hop rovno na sálu, ale potom nám lekár prišiel povedať na izbu, čo máme robiť, kedy môžeme mať sex, čo robiť ak príde krvácanie a kedy dojde ms.... ale už mi pred samotným zákrokom napr. neurobili sono, len na prehliadke, keď dr. zistila čo sa stalo...bolo isté, že je koniec, tiež prestalo srdiečko byť v 12 tt a nebolo na sone vidno ani také tie červené farby ako miazga prúdi telíčkom, bolo to vidno len na maternici a na plodíku nie....držím palce, zvládneš to, viem aké je to ťažké a ako to bolí, som si to sama prežila....nech sú ti útechou tvoji synčekovia, teš sa, že máš aspoň tých a určite sa ešte podarí ďalšie bábo 🙂
@kubisova preco? robili ti dalsie sono? nepytala si sa doktorky na moznost nechat to na "prirodu"?
@paskolinka na fotke ho tak nevidno ako som ho ja videla na živo 😀 musela som bežať do práce, tak neviem ako to vyzeralo, keď to zaschlo, ale niečo tam bolo a nebol to kanálik, no môj foťák je na to asi krátky 🙂 horný tehu, dolný ovu
@senta_sofia hej robili mi sono a vsetky mozne vysetrenia. Nepytala uz by som to na prirodu nenechala to by som mohla dlho cakat a dohovej ako by to dopadlo
@rybkaa hej hej taky servis som mala ale na jednej strane som rada ze sa tak staraju....a kedy tebe dosla ms to moze aj trvat vsak
@kubisova vieš čo, mne prvá ms vlastne ani nedošla... ak by som počítala, že mám cyklus 28 dňový, tak na ten 28 deň po kyrete nič, potom som mala 32 DC jeden deň slabunké špinenie a potom už nič....tak som to posúdila ako nepodarenú mrchu a čakala ďalej, ďalšia prišla o 36 dní, takže som na ňu celkovo čakala skoro 10 týždňov....v nemocke povedali, že dojde do cca 25 mesiacov, no ak počítam, že to špinenie bola kvázi mrcha, tak by to sedelo na dva cykly....
@rybkaa na tom negative to podla mna vidno najlepsie, nieco tam urcite duchuje 😉
Ahojte kočky...
@kubisova nie, @rybkaa asi myslela, ze 2 a pol mesiaca, nie? Ja ked som bola po kyrete, ja som dostala mrchu za 6 tyzdnov, no presne na 40 den mi prisla. A tiez povedali, ze sa mozeme snazit tak minimalne za 3 mesiace. Ale kedze ja mam teraz tie moje nekonecne dlhe cykly, tak neviem ako to so mnou dalej bude. Ja som sa inak po kyrete citila dobre, no myslim tym fyzicky a 2 dni som jemne krvacala a potom som este 5dni spinila. Bolesti neboli, takze nech si aj Ty cim skor fit a hlavne psychicky. Ked sa s tym co najrychlejsie vyrovnas, bude to lahsie. Fakt sme si tym uz presli tu viacere a asi to tak bude ako napisala @senta_sofia , ze nas to asi viacej zomklo....
@rybkaa no nieco sa tam mari, ale radsej neprebiehajme, aby zasa nebolo sklamanie. Pekne, krasne este pockaj, ci pridu alebo nepridu kramy...Drzim moc palce moja... 😉
@paskolinka tak vitaj doma a teraz ste oddychnuti, tak sa uvidis hned zadari 🙂
@adrianaaa32 ahoj, ja mam tuto MS cudnu ako nikdy...... v piatok idem k dr. tak mam strach :/ A najhorsie je, ze uz rozmyslam, ze ako je dobre , ze sa nepodarilo, aspon pojdem do prace......rezignovala som 😔
@kubisova joj moja, mrzi ma to, velmi :(
@rybkaa aj ja tam cosi vidim 🙂 ja sa uz tesim s tebou dopredu 🙂 🙂 🙂 zajtra sup sem s testikom 🙂
Baby ja stale bez pocitaca, drahy vymysla- ako chlap- ze kt. je lepsi. Mne sa zda najlepsi ten, co bude zajtra u mna doma 😀 Inak moja MS takto: http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef takze tento mesiac to nevidim ruzovo, bojim sa piatka, ked pojdem na sono :/
@zarzisia fuuu tak to si mozme ruky podat... ja som mala tento mesiac to iste. Jeden den silne krvacanie, potom dva dni vooobec nic a potom zase par dni MS. Len ja som zaznacila do grafu MS az od toho dalsieho krvacania....ten jeden den som dala len ako spinenie....aj ked teraz rozmyslam ci som to nemala zaznacit tak ako ty...
Nevzdavaj to!! Nesmies to vzdavat...
@adrianaaa32 no ja som to zaznacila ako MS, lebo sa mi aj sliznica olupovala, takze preo, inak by som tam dala len spinenie. Ja mam uz len august a september na snazenie, takze uz je to taka rezignacia z mojej a aj draheho strany. Potom vysadim lieky a budem rada, ak mi nejaka MS pride vobec aspon 1x za 3 mesiace. ani testy som si neobjednavala vobec, uz ma nebavi sa pozerat na duchov 😀
caute baby.... ja som bola dnes u dr. mam cystu 😠 , takze po dalsej MS to musi skontrolovat....uz mam aj vysledky z endokr. a diabetologie....a vsetko je v najlepsom poriadku, takze tu pricina nebude, teraz cakam uz iba na genetiku a trombofilie...
@kubisova neboj vsetko dobre dopadne, myslim na teba
@rybkaa jaj nieco sa tam crta 😉 tuj tuj len tak dalej
@zarzisia prosim ta to ako si spoznala ze sa ti sliznica olupovala? tak daleko este nie som 😀
Ake lieky uzivas?
Jaj moja, tieto stavy zufalstva dokonale poznam ☹
Potom daj vediet co ti lekar na to divne krvacanie povedal....to zaujima aj mna co to bolo..

@kubisova myslime na teba, drz sa, ako tak rozmyslam, kazda z nas si tu takym niecim presla, neviem, ci nas chce ten hore zocelit alebo co, drz sa ☹