Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mishka0508 Ďakujem 😉 zatiaľ 😁A ty ako?
@daniela123321 takto 🙏🙏🙏
@mishka0508 Super👍tiež to dobré vyzerá..a kedy máš v pláne testovať?
@daniela123321 ja sa budem snažiť vydržať aspoň do utorka...keďže ja robím v piatky, soboty a nedele nocne.
@butterfly333 mne prišla minulý mesiac až na 9.deň...
Volám na to hcg a kázali mi o 14:00 volať a už to majú povypinane tak asi až zajtra sa to dozviem
@ja197 až tak neskoro?
@butterfly333 no tak neskoro...tiež som dúfala že prídu skôr ale aj tak prišli až tak ako mesiac predtým...ja som ich ale nasadila pred ovu, ktorú síce nezablokovalo ale ms prišla až keď prešlo presne 13 dní LF, tak ako vždy ...
@ja197 ja mam lf vždy 14dnovu dnes som 15dpo a ms nikde nechápem
@butterfly333 možno si jedna z tých ktorým ukazuje test až po dlhšom období meškania ms...máš potvrdenú ovulku? Nemohla sa posunúť?
@ja197 áno mám potvrdenú aj bt meriam.
@butterfly333 a skúšala si test aj ráno aj večer? Niektorým ženám ukazuje večer čiarku a ráno nie
@ja197 nie dnes som neskúšala nemám doma keďže včera bol negatívny tak som už ďalšie nekúpila.
@kaciatko04 pytas sa a este nevies k comu? 😂
@mishka0508 páánečku tak to si mala riadne dlhy priebeh...Mne hcg behom 3 dni rýchlo kleslo...našťastie nebolo mimomaternicove...
@mishka0508 oprava 7 dní
@81anina no to si vieš predstaviť....robíš si testy a všetky pozitívne...A vieš, že je to na nic. Prvýkrát v živote som čakala na čistý a biely test
@martinade no tak lebo som ich len vyzdvihla v lekárni a strcila v robote do chladničky keď tak kázali a potom si vravím že ale načo sú mi 2 krabicky 🙄😂
@kaciatko04 jaj ja som to mala všetko v jednej krabicke. Asi sa budeš musiet kuknut do krabiciek co tam je a prečítat navod
Baby, je tu niektora, co teraz niekedy zistila ze je tehotna a stale meria teplotu? Ja som si ju dnes odmerala len zo zvedavosti, zobudila som sa v case kedy som ju vacsinou merala a bola o 0.2 stupna nizsia ako naposledy :(

@daniela123321 To máš krásny graf ❤