Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Nemajú Adi noc nove,tak ako ja😉
@dolynkag ja som zistila, ze step one testy a možnože aj tie palickove su na prd a iba ma včera vystresovali. Z hora
1 test pred 4 dnami robeny,
2 a 3 test je dnesny. Ten palickovy je step one, velmi slaba ciarka,
4 a 5 test včera robeny
6 test pred 4 dnami robeny
Plus graf 🙂 neviem si pomoct este stale meriam
@martinade až som z toho jeleň ako si tie testy očíslovala 😂 ale 21/35 je predpokladám dnešný a tam sú pekné čiaročky a silnejšie, teplotu máš pekne hore, takže všetko je tak ako má byť 😘👶🙏
@martinade no toto rozluskne asi len hcg z krvi, lebo máš každý iný test, ale na tom dnešnom je to najviac viditeľné, tak uvidíš, nezvažuješ ešte stále odber tento týždeň? verím, že máš toho veľa, keď máš veľký deň v sobotu, ale budeš vedieť na čom si....... ja som nestetovala už potom vôbec, ani neviem, ktorý posledný deň, tuším 15 DPO bol posledný test môj
@fany051081 21 dpo 🙂 35 dc 🙂
@martinade odľahlo mi... Som rada, že testik silnie... Dnes je naozaj pekny
Baby ja sa chcem len opýtať, tie čo Vám pichali pregnyl, koľko injekcii ste dostali? 2 či 1? Lebo mne predpísal 2, aj som si ich vyzdvihla ale nie som istá či obe naraz sa majú pichnúť, bola som v strese keď mi to vysvetľoval 😂
@kaciatko04 2 injekcie, 1 je na zmiešanie prasku a tekutiny - ta dlhsia 🙂
Ta kratsia je na samopoškodzovanie 🙂 teda na aplikaciu. Na youtube su pekne videa krok za krokom ako to ine baby robili. Mne to dost pomohlo
@daniela123321 piatok, sobotu môžeš testovať, držím palce
@martinade super vďaka, priznám sa že do krabičiek som ešte nepozerala 😃😃
Ahojte bola som u dr.na krv krv zobrať poobede výsledky urobila sono chcela vidieť sliznicu mám 16 MM a niečo tam videla vizera to ako dutinka nabuduci štvrtok na sono 🙂
@dolynkag Ďakujem 😉 Do nedeľe beriem len Duphaston tak chcem testnúť v pondelok to budem 12DPO😁

Dnes nikto nič nové?