Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Btw, baby, mala niektorá z vás v čase potenciálneho uhniezdenia zimnicu?? Neviem ktorý presne som dpo, niekde medzi 7-9dpo(podľa vnútorného pocitu , hlienu, bolesti a viery(sex bol totiž vo štvrtok a v nedeľu) by som povedala, ze 8dpo. Nemeriam uplne poctivo, skôr vobec, preto neviem ani ktory den som, ale určite ovu bola vtedy. No včera mi z 37,05 klesla teplota na 36,72℃... Dnes som nemerala.. Uvidím zajtra. No každopádne som sa pred 4 rano zobudila, že sa uplne trasiem od zimi a to mame doma teplo a ja som bola zababusena pod paplonom.. A cez den sa to tiez raz zopakovalo a teplota 37,4 a od vtedy nic, kľud.
Tak by ma len zaujímalo, ze ci to z vas niektorá tu zimnicu mala.. 🙂
@martinade To mi je ľúto 😥
no ja som bola dnes na kontrolu po biochemickom po ms maternica vajecniky ok no doktor mi este zobral krv na hcg.Podĺa mna zbytocne aj sestricka gulala ocami ze naco...asi chcel mat istotu vysledok bol 3,4 cize negativne....Pytala som sa na hemato ze mam ist na ivf tak ma odpalkoval ze je to drahe vysetrenie ze on na take neposiela ze to mam riesit s car-om takze tak 😕
@izy1661 Ahoj.Podla potenciálneho uhniezdenia neviem🤔ale od 10DPO ma každý deň bolí hlava a celý deň mám zimnicu 😬
@daniela123321 tak lebo ja už neverím akože ničomu :D pokiaľ neprejde 14 dni(čiže u mna by to znamenalo 1-2 dni meškania) a pozitivny test, ktorý bude tmavnut, tak nič nebudem riešiť 🙂 tak len tak zo zaujimavosti som sa spýtala 🙂 uvidím, musím počkať do vikendu(ak teda "milostiva" nepríde skor..)
@martinade 😢je mi to luto... takze biochemicke ako ja...mam pocit ze je tu neako vela takychto pripadov...myslim na koniku...ja som sa utesovala ze vela zien spini alebo krvaca na zaciatku a dopadne to dobre no po vlastnej skusenosti uz viem ze kazde spinenie alebo krv je problem a proste nemalo by byt...drzim palce do dalsieho snazenia ja som smutila bolo mi hrozne...no musim priznat ako mi prislo mailom schvalenie liecby ivf tak to neako opadlo...Este skusim 3x iui a potom ivf to by som mala stihnut do 7.6.19
Tak nic baby, ide sa dalej. Asi sa to stalo pred par dnami kedže hcg mam 2. Pockam na ms a dufam ze sa.mi nerozhadze velmi cyklus. Idem si objednat ovu testy. Ach jaj
@martinade no som zvedava na krv, co povie. Dobre ze si sa dala vypisat, teraz si mala aj vycerpavajuce pripravy, mala by si oddychovat trosku, obom vam to prospeje.
Co sa stitnej tyka, tak by som si vypytala vysledky na papiery. Ja som mala zvysenu hodnotu, tiez chcela lieky predpisat, ale chcela som sa vyhnut tym dozivotnym liekom, nasadila som Vitex a kontrola o 3 mesiace a vysledok dobry. Divne, ze sa tomu nevenoval, lebo som citala, ze u nie ktorych ludi aj male zle hodnoty mozu narobit velke problemy. Beries stale Vitex?
Jednoznacne myslim na teba a zelam nech ste obaja zdravi.
@taily30 no ked som bola v 4+6 na sono lebo som spinila doktor videl len vysoku sliznicu 15 mm a nic v maternici krv mi vtedy nebral v ten den mi vypisali tehotensky preukaz ktory si nechali v mojej karte nechapala som ze nacooo.Aj dnes ako som bola na kontrole stale tam je 😅 No tehotna zatial niesom nechapem naco to vypisovali...
@daniela123321 waaaau....moja... gratulujem. A ako vyzerá graf? Prepáč, asi si to tu už dávala, ale ja som mimo, keď som po nočných a nechce sa mi to tu hladat
@martinade zlatko, tak mi je to ľúto. Takze je to biochemicke tehotenstvo? Ja som mala presne toto iste. Neboj, vravia, že je to úrodná poda, takze sa mozte snazit hned 🙏🙏🙏
Dakujem baby za podporu. Asi to tak malo byt, hoc to veľmi velmi boli. Neviete náhodou za ako dlho mi dojde MS? Ale asi kazdu chvíľku kedze spinim. Progesteron uz nebudem brat...
@martinade velmi ma to mrzi. :( Vela sil

@martinade😢