icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
18. dec 2018

@evi38 ahoj evi, no klesam posledne 2 dni, takze nic. A buduci cyklus tiez nic, lebo muzik bude po operacii v plodne dni...
Drzim palce

mishka0508
18. dec 2018

Baby, takze vylustena hádanka. CB digitálny ukazuje Not pregnant. Takže je to úplne jasné 😥

ikonica
18. dec 2018

@mishka0508 vobec nemusi... Mozno je na digi skoro... Kup si pepibo, toptest aleno nieco ine... Onestepy ukazu o 4 dni neskor ako ine testy... Mne vyhovoval aj mamatest...

ikonica
18. dec 2018

@butterfly333 a co mate dalej v plane?

martinade
18. dec 2018

@taily30 držím muzikovi pasticky.... A ako tvoj graf?

martinade
18. dec 2018

@mishka0508 :( a nie je este skoro na testovanie? Digi je 25 kovy...

martinade
18. dec 2018

@ikonica ako sa vola ta internerova anglicka stranka kde objednavas doplnky?

taily30
18. dec 2018

@martinade ahoj. Dakujem. Svagrina sa zotavuje a Matt ide par dni po vianociach. Uzasny koniec roka. Ja len dufam, ze novy rok bude zdravsi a stastnejsi a reproduktivny! 🙂
Aka bola svadba?
Tu je moj graf

ikonica
18. dec 2018
mishka0508
18. dec 2018

@martinade máš pravdu.... digi clearblue je az 25tkovy. Tento clearblue je vraj 10. Tak ja neviem. Už nech to bude akokoľvek, musím len čakať. Ale aj tak na 13 dpo by to už malo byť jasné, či?
@ikonica ja som, zlatik, v UK.

ikonica
18. dec 2018

@mishka0508 aha.. No tak to budes musiet pockat kym bude hcg dostatocne vysoke na 25kovy test...

martinade
18. dec 2018

@taily30 držím pršteky aby všetko v rodine dobre dopadlo. A v novom roku uz len dobre spravy. Svadba bola super, na matrike to bola sranda. Svadba vo francuzsku, ja po francuzsky neviem iba po nemecky, brat -svedok nevie dobre po nemecky ale vie dobre po francuzsky, do toho slovensky preklad pre rodicov, druhy svedok vedel len po nemecky, ale starostka bola super, nechala tolko casu na preklad kolko bolo potrebne. Vybrali sme jednu uzasnu francuzsku restauraciu, par ludi si dalo slimakov a zabie stehienka 🙂 kedze to v živote nemali 🙂

mishka0508
18. dec 2018

@ikonica veď práve. Takze čakám. Kokos, ja ked budem mať pod stromčekom //, ja asi skolabujem od stastia 😍

butterfly333
18. dec 2018

@ikonica ani neviem včera som bol prvý krát v práci čiže musím počkať po skúšobnej co bude v marci no a potom sa uvidí.

taily30
18. dec 2018

@martinade 😀 😀 tak to musela byt sranda. Tolke jazyky zladit 😀 vela stastnych rokov zelam!!!
A aj vam zo srdca prajem nech sa rodinka coskoro rozrastie.

martinade
18. dec 2018

@taily30 dakujem 😘 a s tou rodinkou naposobne. Tusim ze si este nepridavala graf...

ikonica
18. dec 2018

@butterfly333 juuj nova praaaca... A nemala si ist na nejaku operaciu? Ci to teraz si marodovala po opke?

ikonica
18. dec 2018

@mishka0508 tak drzim prsty nech tak bude ;)

taily30
18. dec 2018

@martinade dakujem. Pridala som, aj som ta oznacila. Akurat som dostala, takze 1DC.
Zacnem dnes uzivat Gynex a myoinositol? Nevies, ci oba len do ovulky?

martinade
18. dec 2018

@taily30 to mi je ľúto 😞
Dnes sme obe 1dc, gynex iba do ovulky, vidis, ten som zabudla dnes uzit a to druhe neviem

martinade
18. dec 2018

Baby potrebujem radu. Dostala som lieky na stitnu zlazu (l-thyrox 25mg), ze mi nie optimalne pracuje ale ze to nie je az take zle. Z mojich pripravkov vypustam vitex a macu. A co s gynexom? Koenzim q10, materskou kasickou a myo-inositol mozem to brať?

martinade
18. dec 2018

@taily30 co som sa dočitala o myo ze sa ma brat dlhodobo a účinky sa prejavia po 2-3 mesiacoch

bona69
18. dec 2018

@taily30 gynex 21 dní a potom 7dni pauza, držím palce ❤️

dolynkag
18. dec 2018

@martinade na štítnu žľazu odporúčam jod.... ja som užívala aplikáciou na kožu /pod pazuchy/

ikonica
18. dec 2018

@dolynkag dala si si urobit tinkturu ci?

dolynkag
18. dec 2018

@ikonica nie, kupila som taký silný na iherb.... majú aj slabší, to som zvykla kvapkať pod jazyk alebo sestra berie kelp

martinade
18. dec 2018

@dolynkag super diky za info, idem objednat

taily30
18. dec 2018

@martinade preco vypustas vitex? Mala si podrobne testy na stitnu?

mishka0508
18. dec 2018

@ikonica dakujem

martinade
18. dec 2018

@taily30 vitex a macu vypustam lebo som mala testy robene pred 2 tyzdnami ked som mala pozitívny tehu test a mysim ze bylinky by sa nemali byt s chemiou.
Teraz rozmyslam ze ci ten potrat nemohla sposobit ta stitna zlaza - hormony.