Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby, takze vylustena hádanka. CB digitálny ukazuje Not pregnant. Takže je to úplne jasné 😥
@mishka0508 vobec nemusi... Mozno je na digi skoro... Kup si pepibo, toptest aleno nieco ine... Onestepy ukazu o 4 dni neskor ako ine testy... Mne vyhovoval aj mamatest...
@butterfly333 a co mate dalej v plane?
@mishka0508 :( a nie je este skoro na testovanie? Digi je 25 kovy...
@martinade healthmonthly.com... A ta z usa je iherb.com
@mishka0508 aha.. No tak to budes musiet pockat kym bude hcg dostatocne vysoke na 25kovy test...
@taily30 držím pršteky aby všetko v rodine dobre dopadlo. A v novom roku uz len dobre spravy. Svadba bola super, na matrike to bola sranda. Svadba vo francuzsku, ja po francuzsky neviem iba po nemecky, brat -svedok nevie dobre po nemecky ale vie dobre po francuzsky, do toho slovensky preklad pre rodicov, druhy svedok vedel len po nemecky, ale starostka bola super, nechala tolko casu na preklad kolko bolo potrebne. Vybrali sme jednu uzasnu francuzsku restauraciu, par ludi si dalo slimakov a zabie stehienka 🙂 kedze to v živote nemali 🙂
@ikonica veď práve. Takze čakám. Kokos, ja ked budem mať pod stromčekom //, ja asi skolabujem od stastia 😍
@ikonica ani neviem včera som bol prvý krát v práci čiže musím počkať po skúšobnej co bude v marci no a potom sa uvidí.
@butterfly333 juuj nova praaaca... A nemala si ist na nejaku operaciu? Ci to teraz si marodovala po opke?
@mishka0508 tak drzim prsty nech tak bude ;)
Baby potrebujem radu. Dostala som lieky na stitnu zlazu (l-thyrox 25mg), ze mi nie optimalne pracuje ale ze to nie je az take zle. Z mojich pripravkov vypustam vitex a macu. A co s gynexom? Koenzim q10, materskou kasickou a myo-inositol mozem to brať?
@ikonica dakujem

@evi38 ahoj evi, no klesam posledne 2 dni, takze nic. A buduci cyklus tiez nic, lebo muzik bude po operacii v plodne dni...
Drzim palce