icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
18. dec 2018

@martinade no mne vitex upravil stitnu.

martinade
18. dec 2018

@taily30 ale čítala som ze chemia a bylinky by sa nemali miesat.

martinade
18. dec 2018

@taily30 možnože mne vitex rozhadzal lebo v maji som mala stitnu ok. Tak ci tak teraz citam ze znizena funkcia stolitnej zlazy moze sposobit potrat.

taily30
18. dec 2018

@martinade to je otrasne ako telo musi byt v uplnej balancii aby vsetko fungovalo. ja sama neviem, co mam dalej brat, co dodat, co vysadit. sibe mi z toho.

martinade
18. dec 2018

@taily30 presne, telo je komplikovany stroj. Zaujimalo by ma prečo mi hned lekar nezavolal ked videl výsledky, vie ako dlho sa snazime a kolko mam rokov. Strasne som nahnevana ked som si precitala o tej stitnej. Preto mi aj teplota skakala bo hormony neboli v sulade - teda si myslím

taily30
18. dec 2018

@martinade lekari su stroje, tiez by som si zelala, ze by sa mi moja venovala ako cloveku. aj ked je mila, ale ziadne pre "istotu" kroky. tiez som dneska riadne napalena, aj preto, ze som dostala, aj som zo vsetkeho unavena, och....
uplne ta chapem ako sa citis a je mi to velmi luto.
co nam ale ostava? musime len same o seba dbat a ked mas vnutorny pocit, nasleduj ho. ja ked tak rozmyslam, necitim to tak, ze by sme potrebovali ivf. citim, ze nieco neni 100% ale neviem co. mozno mi to vsetko uz udiera na mozog. neviem

taily30
18. dec 2018

@martinade dnes je 1dc ako aj ty a zacala som gynex 2krat za den po 5 kvapiek, alchemilkovy caj 1krat, 2g myo, prenatalky a vitex.
ako ty?

martinade
18. dec 2018

Moj lekar je uzasny lekar, super ma zoperoval ale ma kopec ludi, tak sa nevenuje kazdej a nevysvetluje nic. Nabudúce budem u neho sediet ako vrece zemiakov dokial nebudem mat všetky odpovede. A basta. A ja beriem myo, koenzim q10, matersku kašičku, kys.lystovu, uvažujem ci brat alebo nie gynex, vitex a macu a ak nezabudnem, tak alchemiku by som mala pit

martinade
18. dec 2018

@taily30 idem chrrr dobrú a drz sa a bojujeme dalej 💕

taily30
18. dec 2018

@martinade dobru noc a bojujeme 🙏

libusa1980
19. dec 2018

Ahojte dievčatá už som tu dlho nebola ale.vcera som robila test a vyšiel takto

taily30
19. dec 2018

@libusa1980 supeeer, minule som na teba myslela, len som si nepamatala nick. Viem, ze si sa dlho snazila, ze? Gratulujem!

bona69
19. dec 2018

@libusa1980 krásny vianočný darček ❤️✊

libusa1980
19. dec 2018

@taily30 áno dlho sme sa snažili aj v iscare sme boli zistili mi zníženú funkciu vaječníkov že vekom nasadila som si vitamíny a podarilo sa asi

libusa1980
19. dec 2018

@bona69 no veru že krásny ☺️

kakatulik
19. dec 2018

@libusa1980 gratulujem😊 Možno aj tá odluka od MK ti pomohla,nie😉
A len tak pre štatistiku. Aké vitamíny?

martinade
19. dec 2018

@libusa1980 gratulujem 😍

taily30
19. dec 2018

@libusa1980 ake vitaminy?

ikonica
19. dec 2018
martinade
19. dec 2018

@kakatulik pre štatistiku 😁 to je dobré
@libusa1980 ake vitaminy, doplnky si použivala?

kakatulik
19. dec 2018

@martinade pre statistiku preto lebo momentalne,nemienim do seba nic nove pchathat.

libusa1980
19. dec 2018

Koenzým Q10,macu kyselinu listovú,vitamín d a na večer melatonín možno to všetko pomohlo

daniela123321
19. dec 2018

@libusa1980 Super, gratulujem 🍀

evi38
19. dec 2018

@libusa1980 wau gratulujem, tiez si pamatam, ze ste sa dlhsie snazili 🙂...mas aj graf prosim ta?
@taily30 drzim palce manzelovi na operaciu, nech vsetko dobre dopadne, no ja este tyzden a budem Vas babulky s ms nasledovat, ja ani nic neuzivam :D...ked sa zadarilo 3 x na prykrat z jedneho tutu mutu a bez liekov, malo telo 14 mesiacov cas s vitaminmi a vsetkym moznym, tak to nechavam tak
@martinade som si pozerala moj a tvoj graf, ked som bola tehu a pokym to bolo ok, tak som mala ustalene teploty, ked uz nie, tak mi skakali napriek tomu, ze boli hore, drzim palce, nech sa zadari, co najskor, pozeram, ze na svadbe bolo super 🙂

martinade
19. dec 2018

@evi38 dnes by si mala mat výsledky zo sterov ze? Ci sa mylim? A dnes ako je s grafom? Este mas týždeň do neocakavanej ms tak držím ✊.
Škoda ze ma nenapadlo s tym skakajucim grafom skocit na gyndu, neviem preco si myslim ze ak by som dostala lieky na štítnu tak by sa to nemuselo stat. Dokial som brala vitex a macu tak som mala pekny graf a po zistení tehu sim ich vysadila. Alebo si to len namýšľam...

martinade
19. dec 2018

@kakatulik mne sa práveze páčilo ako si to napísala 🙂
Uz si zbalena? Rozlúčená, beries si bahno na pamiatku? 😀

evi38
19. dec 2018

@martinade dnes idem na tie stery, opytam sa, co dalej, ak stihnem, on je taky rychly :D...graf nemeriam, len zapisujem udaje, ale tehu nie som, tento mesiac nic, ziadne bolesti, prsia bolia klasicky od dna kedy bolia a 3 dni pred prestanu, proste rovnaky priebeh, ked som bola tehu to bolo hned ine po ovu, ale si zlata dakujem 🙂...poslem ti graf, aky som mala vtedy a porovnaj ako zacal skakat, ked sa zastavil vyvoj, nedali sme si pozor len na 8 DC, ostatne dni sme davali pozor, my sme vtedy este neplanovali babatko...macu by som asi nebrala uz v tehu, to len tak nahlas rozmyslam, bylinka...

evi38
19. dec 2018

@martinade vtedy som zacala merat kvoli tomu, aby som vedela aky mam graf, ked si na jesen prestaneme davat pozor...

kakatulik
19. dec 2018

@martinade bahno si neberiem,ale vraj sa da v reformhausoch kupit.
Uz cestujem.

evi38
19. dec 2018

@evi38 u Dr. som bola 1 x na utz 28.8. bolo to 5+3 a vsetko ok, o 2 dni presli vsetky priznaky, padla teplota a o 2 tyzdne na utz bolo, ze sa to zastavilo to bolo 7+4, mysleli sme, ze to odide krvacanim, dal tomu Dr. tyzden, ale po tyzdni sa to zrazu rozhybalo...nasadil rychlo duphaston, vzali krv na Hcg o 3 dni opat krv aj bol uz plod, ale potom to uz odislo, len vak ostal, tak som musela na kyret