icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shimmikk
19. dec 2018

@martinade tak to je tazko povedat, ako by to bolo, keby bolo ono a keby tamto.. je to hrozne tazke, uplne ti rozumiem, ale zamyslat sa nad moznostami "ake by to bolo, keby.." uz bohuzial nema zmysel, to ale nemyslim samozrejme v zlom 🙂 teraz vies, kde moze (nemusi) byt problem, tak sa skus zamerat na to. samozrejme, ani ta stitna paradoxne nemusela byt pricinou - bohuzial do 12. tyzdna moze ist o prirodzenu selekciu, poskodene vajicko, poskodena spermia, je tam mnoho moznosti. Viem, ze teraz sa mi to lahko hovori a tebe tazko preziva, ale urcite to neber v zlom 🙂

martinade
19. dec 2018

@evi38 tiez mam takeho rychlika lekara a potom sa zabudnem na kopec veci spytat.
Skakajuci graf, takze ma zmysel po pozitívnom teste merat...povedal ti lekar ze preco sa to stalo? To je asi tazke analyzovat bez hystologie. Mas atitnu zlazu v poriadku? Držím pršteky na atery, potom napis ako bolo u rychlika a co ti navrhol. Držím ✊
Ju a macu a vytex a gynex som pocas tehu vysadila

martinade
19. dec 2018

@shimmikk diky, ja to neberiem v zlom, uvažujem analyzujem inak by som sa asi bez bezmocnosti rozplakala, teda aj to robim :(
Len chcem porozumiet a pripadne sa danej situacii v budúcnosti vyhnut, ale je to tazke ked sa nevie pricina. Ja to vsetko chapem....len to hrooozne boli

shimmikk
19. dec 2018

@martinade jasne, ja tomu uplne rozumiem, najprv zaplava radosti a potom jedna z najhorsich spravo co mozu zene povedat. Uz mas deti? Alebo kolke tehotenstvo to bolo? Samozrejme sa vyplac, ziadny zaruceny liek na to nie je a mne slzy pomohli, aspon sa ten smutok pomaly vyplavoval. Nikdy to nepreboli, to vie kazda ktora si tym prejde, akurat sa tie ostre hrany trochu otupia. Ale v kutiku duse to bude stale, bohuzial
Ked som potratila ja, aj poslali plod na histologiu, ale tam len velmi zriedkavo nieco najdu, to robia skor "z povinnosti" si myslim, aspon na Slovensku..

martinade
19. dec 2018

@shimmikk nemam detičky este a bolo to moje prve tehu v živote...

kakatulik
19. dec 2018

@martinade akú máš hodnotu toho TSH?

martinade
19. dec 2018

@kakatulik neviem, pytala som vysledky ale nejako to zahovoril a potom som na to zabudla.V januari pojdem znovu k nemu a vypytam si výsledky. Co je to tsh?

kakatulik
19. dec 2018

@martinade to je jeden z parametrov štítnej žľazy,podľa ktorého sa určuje jej činnosť.

shimmikk
19. dec 2018

@martinade vravi sa, ze je teraz maternica “pohnojena”, pripravena a chce nahradit jedno tehotenstvo druhym co najskor, tak pevne verim ze to bude aj tvoj pripad 🙂

libusa1980
19. dec 2018

@evi38 môj graf

libusa1980
19. dec 2018

@kakatulik ďakujem možno aj to a že som na to tak nemyslela

libusa1980
19. dec 2018

@daniela123321 ďakujem 🙂

kakatulik
19. dec 2018

@libusa1980 to sa ako dá? Podľa grafu,tiež nemáš dlho trvajúci ms.

bona69
19. dec 2018

@kakatulik ja som mala tiež takto,Max 3dni, i to tretí a prvý deň spinenie 😦

0507
19. dec 2018

@kakatulik aj ja mam len 3 dni MS 🙂

martinade
19. dec 2018

@kakatulik tiez zvyknem mat 3 dni MS

libusa1980
19. dec 2018

Ja som mala 3 dní a 2 dní špinenie

daniela123321
19. dec 2018

@libusa1980 Koľko si DPO dnes?😊

butterfly333
19. dec 2018

@ikonica áno nová práca. Operáciu som musela odložiť.

ikonica
19. dec 2018

@butterfly333 aha... No nech sa ti v nej dari... Mozno tato zmena prospeje aj v snazeni ;)

kakatulik
19. dec 2018

@bona69
@0507
@martinade tak to som si vydýchla. Už som si robila starosti. Ja mám tiež tak tri dni normálne a dva dni už len viac-menej spinim.

ikonica
19. dec 2018

@kakatulik ja mam tiez uz kratke... Kedysi som mala dlhsie... Teraz prvy den mierne, druhy silne, treti mierne a potom spinenie 4dni... Ale posledna bola divna... Prvy den zacal spinenim poobede, druhy mieny, treti tiez akoby len spinenie a potom uz len slabulinke den dva par bodiek...

kakatulik
19. dec 2018

@ikonica ja to ťažko teraz porovnám,lebo keď som mala myom tak som krvácala jak 🐷,.Preto ma to teraz tak mätie.

chcemradu
19. dec 2018

Takze, ja som vcera bola na gynekologii, potvrdené zatial zdrave tehulko. Mam si davat pozor a uz nemerat. Netestovat. -_-///

chcemradu
19. dec 2018

Neviem co za blbe smailiky to ukazuje

taily30
19. dec 2018

@evi38 dakujem evi. som zvedava na tvoje vysledky.
ja som predsa len zacala uzivat s 1DC gynex a ine dobroty, tak uvidim. viem, ze tento cyklus bude mozno nemozny na tutu mutu v spravny cas, ale bohvie ako to budem mat zase s ovulkou.
drz sa.

libusa1980
19. dec 2018

@daniela123321 neviem koľko som DPO ale mali sme tutu mutu len 3 krát a asi to vyšlo ešte zajtra robím test tak uvidím

daniela123321
19. dec 2018

@libusa1980 Ja idem spravit ešte v piatok test a už kašlem na testovanie

julianka007
20. dec 2018

Ja už tomuto nerozumiem.... Zajtra idem testovať, tak som zvedavá... Ale asi podľa grafu nič z toho...

ereska
20. dec 2018

@julianka007 fíha to bude nejaký dirigent 🙂