icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

daniela123321
20. dec 2018

@julianka007 Waw,tak taký zaujímavý graf som ešte nevidela 😉

fany051081
20. dec 2018

@julianka007 ako si ten tvoj graf hopsá hore dole, neskúšala si porovnať s predchádzajúcimi grafmi ako si to mala? a zas nemysli na to, že nič z toho, stále si nad čiarou, čiže by som to ešte nezahadzovala ;)

julianka007
20. dec 2018

@ereska no vyzerá to tak... Alebo krajčír...
@daniela123321 ver tomu, že ani ja... Občas mi to poskočí, ale až takto? To prvý krát vidím...
@fany051081 snažím sa nemyslieť negatívne, ale pri tomto úkaze si akosi neviem pomôcť... Grafy som si porovnala... Občas mi to tak poskočí, ale toto sa ešte nestalo... Dúfam, že sa mi nerozhodili hormóny... Minulý mesiac som mala úplne stabilné teploty v LF

kaciatko04
20. dec 2018

Ahojte baby, chcela by som sa vás spýtať kedy sa u vás zvyknú prejaviť bolestivé/citlivé prsia (ak teda mavate). Je to skôr tesne pred ms (tak 3 dni cca) alebo to začne niekedy hneď už po ovulácii? Ja som teraz 6dpo a teda prsia má bolia nezvyčajne viac ako mesiace predtým. Aj minuly mesiac to tak bolo. V podstate tieto dva posledné cykly sú prvé ovulacne, odkedy si sledujem či bola ovu alebo nie. Máte s tým niektorá skúsenosti? Môže to súvisieť práve s tým že ovu prebehla? Vďaka za všetky rady 🙂

dominika_sk
20. dec 2018

Čaute, baby, ako sa tu mate ? 😁

miza88
20. dec 2018

@kaciatko04 Mňa prsia boleli dvakrát v živote, raz keď mi pichli ovitrelle (takže som v sebe mala tehotenské hormóny) a potom keď som zostala tehotná 🙂 U mňa teda jasný príznak tehotenstva...

ereska
Autor odpoveď zmazal
ereska
20. dec 2018

Ahojte dnešná kontrola dopadla super aj keď najskôr nemohla nájsť no zltkovy vak sa ukázal aj bublinka malinká že pulzuje mi povedala a podľa sona 5+6

kaciatko04
20. dec 2018

@miza88 noo je pravda že som dostala tento mesiac pregnyl takze teoreticky to teda môže byt z toho. Vďaka, s týmto by som si to sama nespojila 😉

martinade
20. dec 2018

@ereska krásne 😍

butterfly333
20. dec 2018

@ikonica dúfam že pomôže aj keď sa bojím ze tam v tej robote budem makať a tehu sa nepodarí😞😞

ereska
20. dec 2018

@martinade ďakujem matka verím že čoskoro sem dáš aj ty taký obrázok moc vám držím päste

butterfly333
20. dec 2018

@ereska u ktorej bilinkarky si bola? Ďakujem

ereska
20. dec 2018
taily30
20. dec 2018

@kaciatko04 mna zvykli bolievat len v obdobi ovulacie, ale od kyretu minuly rok ma bolia od ovulacie az po ms. Ale veru aj dost, ze aj vzduch boli 😀

ikonica
20. dec 2018

No vsetko som uz videla ale toto?

taily30
20. dec 2018

@ikonica hmm, skoro, ale nic nie je divne u mna. Minuly mesiac 7dc a plusko na ovu teste 😀 dobre, ze si otestovala

ikonica
20. dec 2018

@taily30 mne je len divne ze ff predpoveda ovu na zajtra :D doteraz mi ju ukazal az potom ako prebehla

sticker
ikonica
20. dec 2018

Este ze idem zajtra na sono.... Uvidime, co tam najdu :D graf bol ok kym som nezaznacila dnesne tutu mutu a ovulak...

evi38
20. dec 2018

@taily30 a možno sa u teba zrovna zadarí 🙂 vcerajsia návšteva u Dr., povedal, že HP mám na 1, včera tie stery, že sú na všetko možné, čo môže brániť tehu, pýtala som sa ho aký bude další postup, ak aj stery dopadnú ok, on, že potom sono kvôli ovu na 9 DC, povedala som, že meriam BT a že ta je ok, pekný graf a on, že to ešte nepotvrdzuje ovu, tak som sa pýtala ďalej, že ak aj to bude ok, tak další postup a on sa začal smiať, že no potom vymeníte partnera 😀
@ikonica mne takto vyznacil tento mesiac a to ani nemeriam 🙂 držím palce na zajtra 🙂
@martinade tak takéhoto mám vtipalka Dr. u mna štítka ok podľa HP

dolynkag
20. dec 2018

@ikonica znamenie 🙂 vianočný škriatok zauradoval.... tiež som ešte nevidela graf so zvislou čiarou takto skoro

evi38
20. dec 2018

@libusa1980 dakujem za graf 🙂 ako dlho ste sa snažili, už som zabudla 🙂

ikonica
20. dec 2018

@dolynkag podla mna bude ovula skor ako zvycajne... Mozno fakt uz zajtra.... Davam inositol vitex a rozne vitaminy... Mozno som urobila blbost ale brala som vitex aj pri clostile... Uvidime co tam najde zajtra....

81anina
20. dec 2018

No ja neverim ze bude tento mesiac nejaka ovulacia 😕 vzdy bola na 13 az 15 dc aj pozitivne ovu testy a teraz totalna beloba na testoch.Zeby rozhodeny cyklus po biochemickom?

dolynkag
20. dec 2018

@81anina asi pár dni neskôr, vydrž ešte

taily30
20. dec 2018

@ikonica nemas to prednadstavene?

ikonica
20. dec 2018

@taily30 no neviem o to zeby som nieco prednastavila... Ovula zvycajne byva neskor... Aj ovulak bol vzdy pozitivny najskor na 12 dc... Zvycajne neskor...

taily30
20. dec 2018

@evi38 hahaha, ze menit partnera 😀
To hadam nebude treba.

ikonica
20. dec 2018

@taily30 ako detektor mam nastavene advanced (recommended)

taily30
20. dec 2018

@ikonica aj ja to tak mam nadstavene, hmm bude to ako @dolynkag povedala, skriatok vianocny 😉