Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 ako si ten tvoj graf hopsá hore dole, neskúšala si porovnať s predchádzajúcimi grafmi ako si to mala? a zas nemysli na to, že nič z toho, stále si nad čiarou, čiže by som to ešte nezahadzovala ;)
@ereska no vyzerá to tak... Alebo krajčír...
@daniela123321 ver tomu, že ani ja... Občas mi to poskočí, ale až takto? To prvý krát vidím...
@fany051081 snažím sa nemyslieť negatívne, ale pri tomto úkaze si akosi neviem pomôcť... Grafy som si porovnala... Občas mi to tak poskočí, ale toto sa ešte nestalo... Dúfam, že sa mi nerozhodili hormóny... Minulý mesiac som mala úplne stabilné teploty v LF
Ahojte baby, chcela by som sa vás spýtať kedy sa u vás zvyknú prejaviť bolestivé/citlivé prsia (ak teda mavate). Je to skôr tesne pred ms (tak 3 dni cca) alebo to začne niekedy hneď už po ovulácii? Ja som teraz 6dpo a teda prsia má bolia nezvyčajne viac ako mesiace predtým. Aj minuly mesiac to tak bolo. V podstate tieto dva posledné cykly sú prvé ovulacne, odkedy si sledujem či bola ovu alebo nie. Máte s tým niektorá skúsenosti? Môže to súvisieť práve s tým že ovu prebehla? Vďaka za všetky rady 🙂
@kaciatko04 Mňa prsia boleli dvakrát v živote, raz keď mi pichli ovitrelle (takže som v sebe mala tehotenské hormóny) a potom keď som zostala tehotná 🙂 U mňa teda jasný príznak tehotenstva...
@miza88 noo je pravda že som dostala tento mesiac pregnyl takze teoreticky to teda môže byt z toho. Vďaka, s týmto by som si to sama nespojila 😉
@ikonica dúfam že pomôže aj keď sa bojím ze tam v tej robote budem makať a tehu sa nepodarí😞😞
@ereska u ktorej bilinkarky si bola? Ďakujem
@butterfly333 ahoj v Prievidzi http://www.carovnacajovna.wbl.sk/
@kaciatko04 mna zvykli bolievat len v obdobi ovulacie, ale od kyretu minuly rok ma bolia od ovulacie az po ms. Ale veru aj dost, ze aj vzduch boli 😀
Este ze idem zajtra na sono.... Uvidime, co tam najdu :D graf bol ok kym som nezaznacila dnesne tutu mutu a ovulak...
@taily30 a možno sa u teba zrovna zadarí 🙂 vcerajsia návšteva u Dr., povedal, že HP mám na 1, včera tie stery, že sú na všetko možné, čo môže brániť tehu, pýtala som sa ho aký bude další postup, ak aj stery dopadnú ok, on, že potom sono kvôli ovu na 9 DC, povedala som, že meriam BT a že ta je ok, pekný graf a on, že to ešte nepotvrdzuje ovu, tak som sa pýtala ďalej, že ak aj to bude ok, tak další postup a on sa začal smiať, že no potom vymeníte partnera 😀
@ikonica mne takto vyznacil tento mesiac a to ani nemeriam 🙂 držím palce na zajtra 🙂
@martinade tak takéhoto mám vtipalka Dr. u mna štítka ok podľa HP
@libusa1980 dakujem za graf 🙂 ako dlho ste sa snažili, už som zabudla 🙂

@julianka007 Waw,tak taký zaujímavý graf som ešte nevidela 😉