Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Tu ovulu si asi dam na vcera aj ked teplotne to nesedi....
@ikonica daj si ako to citis a ake mas info od lekara. Doki mi vravel ze meranie nie je 100% a uz som sa aj presvedcila kedy mi doji potvrdil ze ovu uz prebehla ale teplota sa zvysila az 2 dni po ovu. Asi zlte teliesko pomalsie pracovalo. Alebo kto vie ako presne pracuje zlte teliesko aby zacalo zvysovat teplotu tela... Tusim ze aj @taily30 mala minuly cyklus obdobny, kedy teplota vystúpila za deň -dva po tom co jej doki potvrdil ovu...
ahojte babenky, moze sa brat na ovu fytosoja sucasne s vitexom?
@sonka_miro s tym nemam skúsenosti...
@martinade dostala som presne 2 tyzdne po vyvolavacke teraz v piatok som isla k nemu znova ze nech ma kukne a ked tak nech pichne dalsiu ale uz ked mi robil sono povedal ze uz netreba vyvolavacku ze kazdu chvilku dostanem a hned v sobotu som aj dostala mozno som mala stres alebo co neviem
Dobre ránko žienky prajem vam krásne Vianoce v prvom rade a chcela by som sa opýtať na jednu vec, že či Bt sa mení po pôrode., či v podstate každý cyklus ..myslim tým ze ak som mala pred prvým tehu predovulacne teploty napr. 36.1-2 a po ovulacne by pekne vyšli na 36.7-8... A teraz rok po pôrode mam predovulacne 36.0-1 a poovulacne len 36.4-5 je to v poriadku ovu môže predbehnúť aj keď sú nižšie? Lebo zatiaľ môj graf takýto dnes pokles na 36.3 🤔 ďakujem 😊
Dievcata vsetkym vam tu prajem krasne vianoce ❤😘 a nech mame my snazilky plodny rok 2019 a vsetkym cakatelkam tehulkam zo srdca gratulujem a prajem bezproblemove tehotenstvo 👶❤
Ahojte žienky pripájam sa krásne sviatky plné radosti a pokoja a hlavne plodný nový rok vám želám z celého srdiečka tfuj tfuj tfuj posielam tehu bacilky DO OPLODNENIA 😉
Mile zienky, krasne vianocne sviatky vam vsetkym zelam, hlavne nech sa nam splni ten nas spolocny sen a tuzba!!! 👶👶
Vsetkym drzim palce. 🙏
@martinade az dnes som sa dostala na pc, tak citam vsetky prispevky. svagrinka sa citi lepsie, muzik sa trasie nech to dobre dopadne. u nas su take vselijake sviatky, vlastne vianoce az 25.12.
neni nic lepsie ako ked muz stoji pri tebe ako velka opora. aj u nas to tak bolo, obaja sme boli z toho nestastni, ale je to lepsie casom. dufam, ze aj ty sa zotavis co najskor. a veru daj z oci prec tu knizku, zbytocne sa mucis. drzim ti palce a prajem krasne sviatky a tesim sa na spravu od teba s // 😉 co najskor!!
@taily30 včera som bola taka unavena ze som sa zmohla len na like-ovanie 🙂 a zabudla som si teplomer. Totiz sme u svokrovcov na 1 noc. Tiez vo fr maju vianoce 25. Na to si nezvyknem, ze vcera este vsetci ludia v fr boli nakupovat, obycajny den.
Ale v nemecku je to ako u nas 🙂 nastastie som na hraniciach tak si mozem uzivat vyhody aj nevyhody oboch krajín 😀

@martinade tehuknizka je pre mna taka pomyselna meta... V prvom som ju ani nevidela... V druhom mi ju sestricka vypisala pred kontrolou v 10 tt ale ked som vysla od lekara, vratila som jej ju...