icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
22. dec 2018

@martinade tehuknizka je pre mna taka pomyselna meta... V prvom som ju ani nevidela... V druhom mi ju sestricka vypisala pred kontrolou v 10 tt ale ked som vysla od lekara, vratila som jej ju...

ikonica
22. dec 2018

@martinade tak ja, sim myslela ze bude 24.12 ale zda sa ze skor... Tak este skusime zajtra pozajtra mozno poistit... Skoda ze nemam doma sono....

ikonica
22. dec 2018

@martinade mozno jedno vajo pojde skor, druhe neskor... Kto vie 🙂

martinade
22. dec 2018

@dadulik6 teda a lekar co na to hovoril?

martinade
22. dec 2018

@ikonica držím pršteky a kto vie, možnože dvojičky 😊. Moj a hlavne mm sen 🙂 Hlavne to pekne poistite. Sono?

alison11
22. dec 2018

@chcemradu Muconasal z eukalptusovým olej dávam aj deťom je na upchatý nos a aj na nádchu zároveň.

kakatulik
22. dec 2018

@martinade nooo,až taký oddych to nebol, práve možno tou aktivitou iného druhu ako zvyčajne.

ikonica
23. dec 2018

@martinade no sono, aby som sa pozrela ci uz bola ovula a z ktoreho vajecnika :D

ikonica
23. dec 2018

Takto mi to dalo, ale je to blud, lebo den po som mala tie dva foliky na usg... Riadi sa to ovulakom...

martinade
23. dec 2018

@ikonica to je nejake domace sono? mas link na obrazok? Este som o tom nepocula 🙂 a ked som sa snazila to vygoogliť - bez uspechu.

ikonica
23. dec 2018

@martinade nie je... Ja som pisala "skoda ze nemam doma sono" ;) len take zbozne a nerealne prianie...

ikonica
23. dec 2018

Tu ovulu si asi dam na vcera aj ked teplotne to nesedi....

martinade
23. dec 2018

@ikonica jaj 😀 to by bolo super ak by nieco take existovalo 🙂 a medzera na trhu, zakladame firmu 😂

martinade
23. dec 2018

@ikonica daj si ako to citis a ake mas info od lekara. Doki mi vravel ze meranie nie je 100% a uz som sa aj presvedcila kedy mi doji potvrdil ze ovu uz prebehla ale teplota sa zvysila az 2 dni po ovu. Asi zlte teliesko pomalsie pracovalo. Alebo kto vie ako presne pracuje zlte teliesko aby zacalo zvysovat teplotu tela... Tusim ze aj @taily30 mala minuly cyklus obdobny, kedy teplota vystúpila za deň -dva po tom co jej doki potvrdil ovu...

ikonica
23. dec 2018

@martinade asi ju dam na vcera aj ked to druhe vajo mozno az dnes.. Ked vobec... Tak budem mat dpo len orientacne...

sonka_miro
23. dec 2018

ahojte babenky, moze sa brat na ovu fytosoja sucasne s vitexom?

martinade
23. dec 2018

@sonka_miro s tym nemam skúsenosti...

dadulik6
23. dec 2018

@martinade dostala som presne 2 tyzdne po vyvolavacke teraz v piatok som isla k nemu znova ze nech ma kukne a ked tak nech pichne dalsiu ale uz ked mi robil sono povedal ze uz netreba vyvolavacku ze kazdu chvilku dostanem a hned v sobotu som aj dostala mozno som mala stres alebo co neviem

liv_94
24. dec 2018

Dobre ránko žienky prajem vam krásne Vianoce v prvom rade a chcela by som sa opýtať na jednu vec, že či Bt sa mení po pôrode., či v podstate každý cyklus ..myslim tým ze ak som mala pred prvým tehu predovulacne teploty napr. 36.1-2 a po ovulacne by pekne vyšli na 36.7-8... A teraz rok po pôrode mam predovulacne 36.0-1 a poovulacne len 36.4-5 je to v poriadku ovu môže predbehnúť aj keď sú nižšie? Lebo zatiaľ môj graf takýto dnes pokles na 36.3 🤔 ďakujem 😊

dadulik6
24. dec 2018

Dievcata vsetkym vam tu prajem krasne vianoce ❤😘 a nech mame my snazilky plodny rok 2019 a vsetkym cakatelkam tehulkam zo srdca gratulujem a prajem bezproblemove tehotenstvo 👶❤

luccssa
24. dec 2018

Aj ja dnes pribalujem manzelovi k ponozkam... a dufam v dobry koniec ...stastne a vesele❤

daniela123321
24. dec 2018

Dievčatá moje.. Šťastné a Veselé 🎄🎁❤️ Nech je rok 2019 najplodnejší pre všetky z Vás😚Môj dúfam posledný graf

ereska
24. dec 2018

Ahojte žienky pripájam sa krásne sviatky plné radosti a pokoja a hlavne plodný nový rok vám želám z celého srdiečka tfuj tfuj tfuj posielam tehu bacilky DO OPLODNENIA 😉

veronika3184
24. dec 2018

Ja dnes takto. Teplota klesla na 36,82. Ale este neviem ci cakat uz mrchu alebo tam nejaka malinka nadej je.

taily30
24. dec 2018

Mile zienky, krasne vianocne sviatky vam vsetkym zelam, hlavne nech sa nam splni ten nas spolocny sen a tuzba!!! 👶👶
Vsetkym drzim palce. 🙏

taily30
24. dec 2018

@martinade az dnes som sa dostala na pc, tak citam vsetky prispevky. svagrinka sa citi lepsie, muzik sa trasie nech to dobre dopadne. u nas su take vselijake sviatky, vlastne vianoce az 25.12.
neni nic lepsie ako ked muz stoji pri tebe ako velka opora. aj u nas to tak bolo, obaja sme boli z toho nestastni, ale je to lepsie casom. dufam, ze aj ty sa zotavis co najskor. a veru daj z oci prec tu knizku, zbytocne sa mucis. drzim ti palce a prajem krasne sviatky a tesim sa na spravu od teba s // 😉 co najskor!!

taily30
24. dec 2018

@martinade @ikonica ano, ja som to mala tiez tak. podla teploty mi graf nesedel, oznacilo ovu skor, ale podla lekara aj seba viem, ze bola neskor. ako martinade pise, daj na seba

veronika3184
25. dec 2018
martinade
25. dec 2018

@taily30 včera som bola taka unavena ze som sa zmohla len na like-ovanie 🙂 a zabudla som si teplomer. Totiz sme u svokrovcov na 1 noc. Tiez vo fr maju vianoce 25. Na to si nezvyknem, ze vcera este vsetci ludia v fr boli nakupovat, obycajny den.
Ale v nemecku je to ako u nas 🙂 nastastie som na hraniciach tak si mozem uzivat vyhody aj nevyhody oboch krajín 😀

verona1989
Autor odpoveď zmazal