Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@verona1989 este minimalne dnes a zajtra
Dnes takto. Mrska este nedorazila. Rano sa mi kvapli dve male kvapky tmahnedej krvi, take ako zrazeninky. Ale mrcha sa nespustila, tak este dufam ze mozno sa zadarilo. Testy som robila vcera dva, negativne, ale je pravda ze by som mala aspon tyzden pockat a testovat potom, ale ja som nemohla vydrzat. Krcok mam nizko, ale to vraj aj pred mrchou byva, tak neostava ine ako cakat. Akurat sa mi zda ze som tam nahmatala maly hrbolcek, tak dufam ze vsetko v poriadku a je to len zdanie.
Dievcata a kolko stoja tie ovulacne testy a kde si ich kupujete. V lekarni? Neda sa zohnat na ali lacnejsie? A su spolahlive?
@ikonica no včera večer sme poistili, dnes rano tak skúsime este vecer a zajtra. Tazko pri tých šalátoch vianočných a iných dobrotkach :D :D
@veronika3184 kupujem na ebayi od predajcu fertilitiplan...
@ikonica dakujem. Na ebay este nemam konto, budem si musiet zalozit
Šťastné a veselé snažilky a tehulky,aby sa vám Ježiško zrodil v srdci a dodal Vám Lásku,Vieru,zdravie a do Nového roku aby ste vstúpili požehnané 🙂 🙏😇
@veronika3184 podľa pravidla 3 po 6 by som ovulu dala na okt 14dc nov 13dc. Ale je to orientacne. U mna uz sa 2x stalo, ze ovu prebehla a az 2 dni po ovulke mi teplota vybehla hore. Ovu bola potvrdena lekarom. 100% potvrdenie mozes mat len po folikulometrii
@martinade dakujem velmi pekne. Tento mesiac mi ovu vysla az na 15 sty den, aj teploty menej skakali ako v predchadzajucich dvoch cykloch a drzali sa priblizne v jednej rovine, tym padom sa posuva aj termin mrchy a ja som uz taka nedockava. Teraz vecer ked som si merala teplotu, viem ze sa to nema, som mala 37 tak som zvedava na rano ci mi nestupne zas hore. 🙂
Zajtra mi konci skusobna vip verzia fertility. Kupovat nejdem lebo to stoji dost penazi. To pridem aj o funkciu overlay, kde porovnava jednotlive grafy? Ak ano, bude to skoda, ale prezijem bez toho.
@veronika3184 ide to aj bez vip...
@ikonica dakujem
Teplotu som si pred chvilou namerala 37,11 ale nakolko som si prave nahmatala na krcku krv tak pravdepodobne sa rano alebo v noci spusti mrcha. :( Jedine dufat ze bude velmi slaba, to by este bola nejaka nadej a ked nie, budeme skusat zas v januari.
@ladysmurf drzim palce aby to vyslo a za par dni zasvietili na teste krasne 2 ciarky.
@veronika3184 dakujem 😚, bol by to ten najkrajsi darcek 👶
@ikonica Podľa mňa to máte dobre poistené😉 Držím palce ✊🍀
Tak asi sa moj sen tento mesiac rozplyva, zacala som spinit a aj trosku krvi na papieri som nasla 😢, uvidim zajtrajsiu teplotu, stale mam pocit ze mrcha ma dorazit
@ladysmurf aj mne uz asi na 99 percent dorazila.
:(

Dievčatá ovulka mi uz prebehla ze? Včera som mala 16dc na obed prvy silný test o 2 hod.tiez silny este a potom.vecer slabla. Máme sa este dnes snazit?