Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@veronika3184 no uz to vidim iba tak, ze rok 2019 bude nas 😉. Ako dlho sa snazite?
@veronika3184 😞 tomi je ľúto, ale sa pise, ze klesajúce grafy znamenaju prichod ms. Avšak ak je teplota zvysena 18 dni a viac, v tedy je vysoka pravdepodobnosť ze zena je tehotná, ale v dnesnej dobe sa daju spravit tehu testy a zistit tehu skor.
Ahojte dievčatá, potrebovala by som radu od skúsenejších 🙂 ja už naozaj ničomu nerozumiem. 😐 33 DC mi začalo špinenie, do večera toho už bolo dosť normálne ako pri začínajúcej ms. 34 DC už som ani nemerala teplotu bola som v tom ze je to ms, špinenie bolo dosť silné a po utreti bola na papieri akoby jasno ružová krv. 35 DC len slabé špinenie, som v pomykove lebo to sa ms určite nazvať nedá a teplota dnes stúpla. Prepáčte za dlhý post a opis ale neviem ako ďalej postupovať, či to mám brať ako novy cyklus.... 🤔
@ladysmurf od oktobra len. Ale nedockava som velmi.
@martinade ked som si vecer namerala 37,11 dostala som nadej ze tie 2 teplotne poklesy mohli byt uhniezdenim a nie prichadzajuca ms. Ale uz o hodinu, ked som sla spat, som namerala 36,5 a nahmatala na krcku krv. Nadej sa rozplynula a zaroven nechapem ten obrovsky teplotny skok v priebehu hodiny.
@veronika3184 ten teplotny skok mozes mat aj v priebehu 20 minut. Merat teplotu vecer/cez den je uplne irelevantne, to je ako merat si tep po dvoch hodinach behu. Ta teplota ti nic nenapovie, nie nadarmo sa meria teplota LEN rano po zobudeni, bez pohybu
@veronika3184 večer sa nemera. Teda ak ju zmetas tak to nie je bazalna teplota ale teplota tela ovplyvnena aktivitou pocas dna
@veronika3184 No my sme na tom tak podobne, vlastne uz od zaciatku roka ale doktorka mi pichla ockovanie proti rubeole (asi sa to ruzienka vola ci ako, prepac zijem v Sydney tak slovensky nazov nepoznam) tak sme museli pol roka cakat takze preto az od septembra.

Vysla zo mna 1 az 2 cm zrazenina krvi to tehu uz isto nebudem. :(