icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ladysmurf
26. dec 2018

Dievcata, opat mi teplota vystupila, ja sa nechcem nadejat, oh ak nie som tehotna tak radsej nech klesne a pride mrcha. Sklamanie boli a tazko sa mysli na nieco ine.

taily30
26. dec 2018

@martinade no ta prva cast sna, ze si tehotna sa mi pacila. neboj, pride to, silno drzim palce

martinade
26. dec 2018

@taily30 napodobne. Kedy ti ide mm na op? Držím pršteky

taily30
26. dec 2018

@martinade 27.12. ide. dakujem. toto bude uz asi stvrta operacia tohto typu a vobec sa netesi. a dufame, ze posledna, lebo jeho surgeon ide do dochodku, och.

ikonica
27. dec 2018

No co... Vsetky spite? Ja dnes takto... A nemozem sa zbavit pocitu ze sme mali poistit 24.12... Ale je to tak ako ma byt asi... no co uz....

zuzika18
27. dec 2018

@ludka0611 to skor vyzera ze si mala ovulku podla teploty, teda ak sa udrzi uz hore a to krvacanie obcas byva pri ovulacii. Ja som mala ovulacne spinenie asi 2x v zivote. A tiez ked bola ovulka az tak neskoro.

martinade
27. dec 2018

@ikonica dobre ranko 🙂 ved spermie vydržia aj 4-5 dni... Držím pršteky.

ikonica
27. dec 2018

@martinade tak dufam... Ci sa tam vobec dostali ked hlien nula bodov... Ach jo to zas bude cakanie...

81anina
27. dec 2018

@ikonica dobre ranko..☺ tak ja som uz vyznacena 😊 aj ked ovu v den pozitivneho ovu testu...no neviem 😕 uvidime ☺

ikonica
27. dec 2018

@81anina no mne ju tiez tak hadzalo ale viem, ze v ten den 100% nebola, lebo druhy den na folikulometrii boli dva foliky a ziadny prasknuty... Tak uz len cakat, co z toho bude 🙂 ✊

martinade
27. dec 2018

@taily30 tak to je dnes držím ✊😘❤

81anina
27. dec 2018

@ikonica tiez si myslim ze ovu som mala neskor ako mi vyznacilo.Doteraz bola stale 1 az 2 dni po pozitivnom teste.Necham tak a uvidim co z toho bude 😊 po ms smer car ke.

ajjka87
27. dec 2018

Ahojte, mám na Vás otázku. Rozhadzalo niekomu takto graf po tom ako ste prestali brať Duphaston? Brala som ho skoro rok, snažíme sa o babo a graf vobec nesedí s hlienom. Od najvyššej teploty hustne a meni sa na biely. Prvá časť grafu je ako vzdy ale ta druhá nerozumiem jej. dakujem za odpovede

81anina
27. dec 2018

@ajjka87 asi to tak ma byt po ovulacii sa hlien meni na kremovy ci ?

ajjka87
27. dec 2018

@81anina ma len ta teplota by mala byt aj vacsie, nie ako keby ovu mala este len byt.a neviem ci to je tym ze uz neberiem ten duphaston alebo tehu.ale to by mali byt vyssie teploty

ludka0611
27. dec 2018

@zuzika18 ved mňa to tiež napadlo ale to špinenie nebolo ružové alebo krvavé ako to ženy opisujú, ale normálne tmavohnedé ako pri začínajúcej alebo končiace sa ms a bolo dosť silné, presne v čase keď som mala dostať ms. Teplota sa zatiaľ drží, cele divne.....

martinade
27. dec 2018

@ajjka87 podľa teplôt ovu ešte neprebehla

ikonica
27. dec 2018

@81anina a beries teraz neco po ovule?

kaciatko04
27. dec 2018

Ahojte, ja mám dnes brutal pocit akoby už mala prísť mrcha, ale som len 13dpo, v podstate ju čakám až o týždeň. Aj tie teploty sa mi až tak veľmi nepáčia, zatiaľ žiadna 37 a to minuly cyklus už od nejakého 7dpo sa držali okolo 37..neviem čo si o tom myslieť a či vôbec v niečo dúfať 😕🧐

monika1791
27. dec 2018

@kaciatko04 Graf vyzerá super😊už môžeš aj testnúť..držím palce ✊🍀

ikonica
27. dec 2018

@kaciatko04 heh priam ukazkovy... Este aj nieco ako ip na 6dpo...no netestujes este? 😉

ikonica
27. dec 2018

@ladysmurf ako dnes?

butterfly333
27. dec 2018

@kaciatko04 ako môžeš ms čakať o týždeň keď si už 13dpo.to máš akú lf?

shimmikk
27. dec 2018

@kaciatko04 ja v tehu tiez nemam teploty nad 37, mala som asi trikrat zatial, inak stale pod 🙂

kaciatko04
27. dec 2018

@monika1791 @ikonica ja neviem baby príde mi to take divne, necítim sa vôbec tehotno 🤨 a ak budem testovať tak až o dva dni, lebo mi dr povedal že po pregnyle nemám testovať skôr ako po 14 dňoch pretože to vraj môže ukázať falošné pozitívny výsledok. @butterfly33 prepáč, chcela som napísať bud.tyzden, čiže o 4 dni. LF mám cca tých 16 dni, ak je cyklus ovulacny. Teraz mi vychádza ms na 31.12.

evi38
27. dec 2018

@taily30 drzim velmi palce muzovi, aby op dopadla na vybornu 🙂
@martinade u mna 2 DC...ako dobre, ze som tento mesiac nemerala :D...tento mesiac budem, lebo ma Dr. objednal na 9 DC na sono, tak si to chcem overit ci BT, sono a ovu testy sedia 🙂...ty ako merias?
@ikonica poistene mate dobre, neboj 🙂...drzim palce 🙂
@81anina za mna ovu o den neskor 🙂...drzim palce 🙂
@ajjka87 podla mna ovu este nebola...
@ludka0611 ovu test si neskusala pred par dnami?
@kaciatko04 drzim palce, kludne mozes vyskusat testik 🙂

81anina
27. dec 2018

@ikonica nie nic neberiem mam progesteron z minula ale nic nevkladam obcas si dam kyselinu listovu a ecko 🙂

ludka0611
27. dec 2018

@evi38 to nie, čakala som už ms 😐

ikonica
27. dec 2018

@kaciatko04 no tak to som zvrdava... Ja uz by som mala aspon jeden test ocurany... Teraz musim byt trpezliva aj ja lebo tiez som mala pregnyl...

ikonica
27. dec 2018

@kaciatko04 inac kazdy hovori nieco ine o tom pregnyle... Jeden ze do 5 dni je prec iny zas po 10 dnoch.. Ovitrelle sa mi drzalo pekne dlho... Vsetky testy aj fotky som vyhodila, tak uz neviem kolko presne... Podla mna zajtra uz by si mohla testovat.... Mala si 5000 jednotiek pregnylu?