Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kaciatko04 Graf vyzerá super😊už môžeš aj testnúť..držím palce ✊🍀
@kaciatko04 heh priam ukazkovy... Este aj nieco ako ip na 6dpo...no netestujes este? 😉
@kaciatko04 ako môžeš ms čakať o týždeň keď si už 13dpo.to máš akú lf?
@kaciatko04 ja v tehu tiez nemam teploty nad 37, mala som asi trikrat zatial, inak stale pod 🙂
@monika1791 @ikonica ja neviem baby príde mi to take divne, necítim sa vôbec tehotno 🤨 a ak budem testovať tak až o dva dni, lebo mi dr povedal že po pregnyle nemám testovať skôr ako po 14 dňoch pretože to vraj môže ukázať falošné pozitívny výsledok. @butterfly33 prepáč, chcela som napísať bud.tyzden, čiže o 4 dni. LF mám cca tých 16 dni, ak je cyklus ovulacny. Teraz mi vychádza ms na 31.12.
@taily30 drzim velmi palce muzovi, aby op dopadla na vybornu 🙂
@martinade u mna 2 DC...ako dobre, ze som tento mesiac nemerala :D...tento mesiac budem, lebo ma Dr. objednal na 9 DC na sono, tak si to chcem overit ci BT, sono a ovu testy sedia 🙂...ty ako merias?
@ikonica poistene mate dobre, neboj 🙂...drzim palce 🙂
@81anina za mna ovu o den neskor 🙂...drzim palce 🙂
@ajjka87 podla mna ovu este nebola...
@ludka0611 ovu test si neskusala pred par dnami?
@kaciatko04 drzim palce, kludne mozes vyskusat testik 🙂
@kaciatko04 no tak to som zvrdava... Ja uz by som mala aspon jeden test ocurany... Teraz musim byt trpezliva aj ja lebo tiez som mala pregnyl...
@kaciatko04 inac kazdy hovori nieco ine o tom pregnyle... Jeden ze do 5 dni je prec iny zas po 10 dnoch.. Ovitrelle sa mi drzalo pekne dlho... Vsetky testy aj fotky som vyhodila, tak uz neviem kolko presne... Podla mna zajtra uz by si mohla testovat.... Mala si 5000 jednotiek pregnylu?

Dievcata, opat mi teplota vystupila, ja sa nechcem nadejat, oh ak nie som tehotna tak radsej nech klesne a pride mrcha. Sklamanie boli a tazko sa mysli na nieco ine.