icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kaciatko04
29. dec 2018

@ikonica dakujeeeem 😊

kakatulik
29. dec 2018

Ja som 1dpo,ale sme sa nesnažili,lebo sa opäť nemôžeme. Som z tohto smutná. Už mám pocit, že nám stále pohádajú polená pod nohy...a to bola teraz parádne ukážková ovulka na 14DC. .....

ikonica
29. dec 2018

@butterfly333 ale ta musi byt v chladnicke ci?

kakatulik
29. dec 2018

@ikonica áno,ale ja som ju nejaký čas nemala a nič sa jej nestalo.

ikonica
29. dec 2018

@kakatulik mne chladnickove veci nevyhovuju... Mala som drahe produkty z LR... Kolostrum, aloe vera gel a velakrat skoncili v kosi, pretoze som to zabudala brat... Preto uz take veci nekupujem... Ale kto nema problem so zabudanim, tak je to asi najlepsia forma co moze u nas dostat... Pretoze je cista, bez primesi... V tablete predsa su uz aj ine veci....

kakatulik
29. dec 2018

@ikonica veď hej. Ja som si ma to tak zvykla,že už je to automatické.

julianka007
29. dec 2018

Baby ako pijete alchemilkovy čaj... Ja si ho dávam prvý mesiac, ale niekde som čítala, že sa má piť ráno a večer nalacno... Dodržiavate to striktne? Ráno ešte ako tak, ale večer nalacno sa mi ešte nikdy nepodarilo... 😂 Hlavne nie teraz... Tento mesiac som odložila teplomer do šuflíka... Potrebujem si od merania oddýchnuť... Naposledy keď prišla MS som už zas preplakala dva dni... Tento jeden si dám odvykacku a budem si len užívať snaženie... 😀

vercadu
29. dec 2018

ahojte zienky prosim o nazor prave som bola na toalete a na papieri som nasla biely husty hlien a na nednom malickom miestecku bol troska hnedy som 7 dpo netusim ci to moze byt priznak tehotenstva alebo pride mrcha, teplota mi dnes poklesla len z 37 na 36,9

ikonica
29. dec 2018

@vercadu mozno uhniezdenie... Graf mas?

vercadu
29. dec 2018

vcera rano som ho tu pridavala tusim je na predchadzajucej strane
@ikonica

ikonica
29. dec 2018

@julianka007 podla mna je jedno kedy ho pijes, hlavne ze pijes;)

ikonica
29. dec 2018

@vercadu mrcha to nebude... skor uhniezdenie alebo cosi ine... Nemali ste tutu mutu? Mozno podrazdeny krcok..

vercadu
29. dec 2018

@ikonica no popravde troska sme sa pohrali, mna tiez napadlo ci sa to tam troska nerozhybalo a je to len v tom

ikonica
29. dec 2018

@vercadu ved uvidis o par dni ;)

vercadu
29. dec 2018

@ikonica tak dufam ze uvidim uz len // 😇

ikonica
29. dec 2018

@vercadu kedy necakas mrchu?

vercadu
29. dec 2018

@ikonica tak nemam to pravidelne ale ked pride tak niekedy prvy januarovy tyzden. Druheho vsak idem na krv tak uz budem vediet na com som

martinade
29. dec 2018

@ereska držím ✊ pršteky isto bude všetko ok. Potom daj vediet 🙂

martinade
29. dec 2018

@ikonica a beries 1 alebo 2 tabletky?

ikonica
29. dec 2018

@martinade jednu

ikonica
29. dec 2018

@martinade ale zacala som vlastne az po ovule ked mi dosla pixla

alison11
29. dec 2018

Ahojte žienky mám otázku.
Mala by som mať teraz obdobie ovulácie posledné 2dni som mala hnedú akoby krv dnes už len trošku aj bodavú bolesť občas zacítim v maternici ak tak 5x za deň ako pri uhniez´dovaní mali sme 3x nechránený sex ,keďže som si myslela,že ešte ovu len bude,tak neviem čo si myslieť viem že je skoro ešte ms má dôjsť okolo 13.1. ale keďže si bt nemeriam ani testy som nerobila,vôbec neviem kedy ovulácia nastala.a menzes mávam nepravidelne zriedka na 28dc častejšie na 32-35dc.takže som zvedavá...ja len či niekto mal počas ovulácie hnedú krv aj z zrazeninkami zo 2dni a tretí už slabučko len,alebo pri uhniezďovaní?

alison11
29. dec 2018

tu je môj akoby graf bez bt

ereska
29. dec 2018

@martinade jasné dám vedieť a veľmi ďakujem si zlata

ikonica
30. dec 2018
ladysmurf
30. dec 2018

@julianka007 ja beriem alchemilkovy caj iba prve 2 tyzdne z cyklu, a to hocikedy, neviem o tom ze by to malo byt uplne nalacno. Ak zistis nieco blizsie daj vediet prosim ta, ale aj tak mam pocit ze mi celkom upravil moj cyklus. Predtym som mala aj 45 az 52 dnovy a teraz 3 mesiace za sebou 33 dni

ladysmurf
30. dec 2018

@ikonica pekny graf, drzim palce nech teplota je len a len krasne vysoko ✊✊✊

ikonica
30. dec 2018

@ladysmurf diky... Uz ma svrbia prsty na testovanie, ale chvala bohu ziadny nemam 😃 a boli by to vyhodene prachy, kedze este stale mozem mat v sebe pregnyl...

81anina
30. dec 2018

Tak som prehodila detector a ovu na 20dc.Dnes mi to zase pokleslo este som to takto nemala.Som zvedava na zajtrajsiu teplotu...

julianka007
30. dec 2018

@ladysmurf tak to asi nebude musieť byť až také striktne.... Dúfam, že aj mne upraví... Ja mám zas príliš krátky... 25dni... A ovulaciu mávam cca na 11DC