Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 aaale,mm ma pozitivnu ureoplazmu,tak berie Antibiotika....ja mozem ist na vyter az najskor 3.1.,potom dokedy dostanem vysledky a ak pos.,tak Antibiotika,kontrolny ster.....a dalsi cyklus az dva v kybli......a taku ukazkovu ovulku som mala....
Inak ja som az na Candidu mala koncom maja vyter na tie veci negativny...boli sme ale medzi tym v termalnej vode,tak aj tam sme to mohli chytit.....priznaky ziadne...
@kakatulik len dajte pozor teraz pri sexe, ked on berie antibiotika a ty este nie 🙂 my sme museli pocas brania antibiotik kvoli takymto veciam spavat spolu s kondomom. Ak sa jeden lieci, druhy este nie a ma to, po sexe bez ochrany sa to automaticky prenesie zas na prveho, cize si to budete donekonecna vracat. Preto sa odporuca tie antibiotika brat naraz a sexu sa bud vyvarovat alebo teda s ochranou
Neviem.... Tento mesiac mam taky nijaky pocit... Nebyt tych prs tak poviem ze urcite nic z toho....
@kakatulik jasne, tak ak to bolo druhy den, myslim ze to neurobi skodu, predsa len tie antibiotika nezacnu mat 100% ucinok hned, inak by ich nedavali na viacero dni 🙂 kolko dnove mate a ake? My sme mali az na 20 dni :/ doxyhexal sa to myslim volalo + posledne 3 dni som mala aj vkladacie tablety
@ikonica držím mooooc palčeky moja
Ahojte baby, tak ma napadlo, dá sa niekde v grafe v nadpise alebo niekde uviesť, že ktorá strana ovulovala? Chcela by som si to zapísať keďže pravá strana bol anovulák, tak aby som si to odsledovala...
@ja197 ja si to píšem do poznámok v kolónke.
Zatial snehobiely... Ale aspon viem, ze pregnyl je uz fuc ;)
@ja197 Ahoj ja mam ff v pocitaci a v tablete.Ja si takto oznacujem grafy po laparoskopii 🙂V tablete som zatial neprisla na to ako sa zmeni stitok na grafe ale v pocitaci sa to robi takto : Pod grafom na pravo kliknes na Cycle list vid obrazok 1 potom sa ti rozbali stranka s grafmi vid obr.2 pod grafom je edit label tam kliknes na graf co chces premenovat a uz len prepises obr.3
@alison11 pri ovu 2 dni, pri uhniezdeni len jeden len jednorazovo
@taily30 super, tak sa podarilo aj po operácii 🙂... držím palce
@martinade áno som rada, že všetko ok, tak nakoniec nebudem merať ani tento cyklus, chodím spávať nad ranom, tak mám prehodeny režim 😀 u mna 6 DC našla som pri upratovaní 1 ovu test a 9 DC sono kvôli folikulometrii, tak to budem vedieť kedy ovu prebehla 🙂za cca 4 dni čakám ovu, tak budeme približne rovnako aj s taily po ovu 🙂držím ti palce, ovu u teba rátam skôr zajtra, dnes sa mi nezdá, že by do zajtra vyskočila o toľko... poistené máte parádne 🙂
@ikonica aspoň vieš, že ak sa objaví čiarka už nebude s pregnylu 🙂... mna boleli bradavky len keď som bola tehu a 2 x keď som brala clostyl

@kakatulik kvôli čomu sa nemôžete?
@julianka007 určite nemusíš tak striktne, pila som ho 14 mesiacov a nič, keď som nič nebrala, tak som vždy v pohode na 1 x otehu 🙂... tiež nemeriam 🙂
@martinade všetky stery negatívne; priateľ, že super a čo teraz? Ja, že nič, ešte sono a potom ta mám vymeniť 😀...ako dnes ovu test...vyzera, že ti pekne teploty ostali, nemáš ani cyklus rozhádzaný 🙂
@alison11 u mna aj v čase ovu aj uhniezdovani bola jemne ružová
@ikonica nejaké pocity? Zatiaľ si vždy tehu cítila 🙂