icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
31. dec 2018

@ikonica 😀 no uvidime

taily30
31. dec 2018

Zienky, veseleho Silvestra a stastny novy rok 2019 Vam zo srdca vsetkym zelam. Hlavne zdravie a splnene sny! Na zdravie, cheers

julianka007
31. dec 2018

Pekný a veselý Silvester vám aj ja prajem.. a všetko dobre do nového roku... Každej krásne koľajnice...//

ereska
31. dec 2018

Krásny Silvester a všetkým vám prajem plodný rok tfuj tfuj tfuj posielam baciliky 🙂

alison11
31. dec 2018

@evi38 v stredu zájdem ku gyn.nech sa pozrie čo sa deje somnou.

alison11
31. dec 2018

Všetko naj naj do Nového roku 2019 a nech ej čo najviac // testíkov a krásne zdravé bábätká každej snažilke 🙂🍀🍀🍀👍

iam24
1. jan 2019

Všetko najlepšie v Novom roku. Nech je krajší, úspešnejší, plodnejsi 🙂 ja dnes s teplotou takto 🙂

martinade
1. jan 2019

Všetko dobre v novom roku žienky 🙂
Dnes teplota prekvapila, zase klesla... Zeby ovu az dnes/zajtra?

taily30
1. jan 2019

@martinade nerobis ovu testy?

ikonica
1. jan 2019

Stastny novy rok babule! Nech tento rok vsetky porodime nase zdrave babatka ;)

Ja dnes zas na tom istom mieste a test bielucky....

taily30
1. jan 2019

@ikonica @martinade a vy co uz hore?

ikonica
1. jan 2019

@taily30 o siestej meriam stale a potom uz sa mi nechce spat... Najma ked urobim test a cakam na vysledok :D

taily30
1. jan 2019

@ikonica joooj, tak to bola asi kratka noc pre teba. My stale cakame na polnoc

ikonica
1. jan 2019

@taily30 nie... My sme zalahli o pol 11 uz ;)

ikonica
1. jan 2019

@taily30 kolko mate hodin teraz.?

taily30
1. jan 2019

@ikonica vazne? No ja ledva drzim oci, potrebujem zapalky do nich. 😀 ale vydrzim, kukneme ohnostroj v telke a do spichova

taily30
1. jan 2019

@ikonica u nas je 23.08

martinade
1. jan 2019

@taily30 včera som nestihla, predvčerom som zle ocikala... A dnes uz asi nema zmysel 🙂 ako tv graf a hlavne ako po operaciii?

martinade
1. jan 2019

@ikonica @taily30 my sme zalahli 23:40 do postele bo sme uz chrapali na gauci. Inak posunula som si meranie bt z 5:00 na 4:45 a tiez po merani neviem zaspať🙈

martinade
1. jan 2019

@taily30 pol hodku este vydrzis ze? Ale pred 8 hodinami si buchla samanske ze? 🙂

taily30
1. jan 2019

@martinade veru som nebuchala slovenske ho casu, len sme si so segrou a nasimi zavolali. Tu je inak hnusne sampanske, my si radsej robime varene 😉 .
Ja som si posunula tiez cas merania, ale z 6.30 na 8.00am 😀. Hadam to stihnem rano haha.
Zajtra hodim graf. Myslim, ze ovu bola vcera, tak len teraz meriam. Mm operacia myslim ze dobre, vybral vsetko co mal a nechal co malo ostat. Problem je, ze ma hadicku z oblicky, kt.budu vyberat az 23.1.tak dovtedy bude mat bolesti. Inac je ok.

martinade
1. jan 2019

@taily30 uf ja som mala hadicku len 4 dni a myslela som ze vyletim z koze. Tak zelam rychle uzfravenie a nech rychlo zbehne mu cas....

taily30
1. jan 2019

@martinade dakujem

vercadu
1. jan 2019

ahojte zienky zelam stastny novy rok 😊 a hlavne kolajnicky cim skor pre kazdu z nas 😊 zatial takto 😇

dolynkag
1. jan 2019

@ikonica a co teda test??

ikonica
1. jan 2019

@dolynkag pisala som.. Bielucky 😉

vercadu
1. jan 2019
ikonica
1. jan 2019

@vercadu celkom fajn graf az na tie prazdne kolieska... Test si neskusala?

vercadu
1. jan 2019

@ikonica no tie prazdne kolieska su zrejme iba kvoli rozdielnym casom. Test som robila predvcerom ale bol neplatny. Kaslem uz na to zajtra idem na odber tak uvidime ci sa zadarilo 🙂

ikonica
1. jan 2019

@vercadu ✊✊✊