icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vercadu
1. jan 2019

aaaaaaaaa prave urobeny test neverila som ciarkam na prvom tak som tam dtrcila hned druhy 😁 baby drzte palce aby mi to odber zajtra potvrdil 🤞🤞🤞😇

taily30
1. jan 2019

@vercadu gratulujem, myslim, ze je to jasne. Super

ikonica
1. jan 2019

@vercadu jeeeeeeeej to je krasny zaciatok roka 🙂

butterfly333
1. jan 2019

@vercadu gratulujem vedela som to podla grafu teda mala som tusaka že budú //gratulujem a prajem všetko dobré

alison11
1. jan 2019

@vercadu Jej,gratulujem krásny začiatok nového roka 🙂

sticker
martinade
1. jan 2019

@vercadu krasa 😍 gratulujem

ikonica
1. jan 2019

@vercadu brala si po iui aj progesteron?

butterfly333
1. jan 2019

@ikonica a ty moja ako?

ikonica
1. jan 2019

@butterfly333 rano som pisala... Beloba....

butterfly333
1. jan 2019

@ikonica jaaj som nečítala😞 to ma mrzí

ikonica
1. jan 2019

@butterfly333 tak je to este len cca 10 dpo... Neviem kedy realne bola ovu... Mozno o den neskor... Tak este neuzatvaram ale nejak sa ani necitim byt tehu....

ereska
1. jan 2019

@vercadu no paráda len tak ďalej žienky

ereska
1. jan 2019

@ikonica no ja som na 10dpo nemala nič a keď som to išla o 2 dní vyhodiť tam 👻 tak som urobila ďalší a tam bol duch tiez takže držím päste do ďalšieho testovania

ikonica
1. jan 2019

@ereska diky... Pockam do soboty a ked budu testy ciste, vysadim progesteron nech sa mi zbytocne nenatahuje cyklus...

butterfly333
1. jan 2019

@ikonica držím palce moja nech sú už // a ja ta budem nasledovať

ikonica
1. jan 2019

Inac minuly mesiac som brala velke davky.... Myslim ze mi to zastupujuci lekar zle predpisal.... Dal mi 2x2... A predpis bol na 200mg progesteron... Teraz mi dal lekar len 2x1 po 100 mg.... A potom majte doveru v lekarov... No comment...

ladysmurf
2. jan 2019

Tak dievcata, ja zacinam opat od zajtra merat teplotu, som zvedava ci mi vlastne pride ovulka 🤔

ikonica
2. jan 2019

Dnes trocha skor ale nikam som sa nepohla

ikonica
2. jan 2019

A test ako inac biely aj ked povodne som chcela az zajtra a v sobotu robit....

martinade
2. jan 2019

@ikonica to je dobry priznak, držím pršteky

martinade
2. jan 2019

Vyzera to, ze vcera bola ovulka

martinade
2. jan 2019

@ikonica možnože je este skoro testovať. Ja som mala dusika az 13dpo

ikonica
2. jan 2019

@martinade no uvidime... Skor mam pocit ze nic z toho...
Inac pekne ste to poistili...

taily30
2. jan 2019

@martinade kde beriete energiu na tolko xx 😀

taily30
2. jan 2019

Moj graf, neviem, ci ovulku malo na 13dc oznacit

iam24
2. jan 2019

@ikonica držím palce 🙂
@martinade no super ste to poistili 🙂
@taily30 ja som tiež dnes 3dpo. 🙂

oddrobceka
2. jan 2019

Ahojte. Pýtala som sa v skupine snazilky, spýtam sa aj tu. Konečne som sa minulý cyklus dockala ovulácie po piatich mesiacoch od MA a kyretu. Poovulacne teploty boli pekné ani duphaston som neuzivala. Teraz som 5 dpo, po druhej ovulacii a teplota mi začala klesať. To prečo? Mám málo progesterónu? Ach jaj, a taká som bola rada, mala som veľmi intenzívnu ovulaciu, brala som fytosoju, pila som alchemilku a ostruzinu, uzivam inofolic. Mňa len to mrzí, že neviem, čo sa mi s telom deje.
Prvá foto tento cyklus, druhá minulý.

taily30
2. jan 2019

@iam24 tak tahame spolu 😉 drzim palce. aj ty kolko krizikov, ved sa aj vysivat naucim pri vas 😂

iam24
2. jan 2019

@taily30 haha. Keď som bola tehu tak sme sa nemojkali, lebo sme sa báli. Potom som bola v nemocke pre spinenie a nasledovala kyretaz tak si to teraz trochu viac uzivame a dobiehame zameškané 😂😂

taily30
2. jan 2019

@oddrobceka moze to byt uhniezdenie. vela dievcat mava take poklesy v druhej faze. mozno by tebe pasoval Vitex ako doplnok na upravu cyklu, ovulaciu atd. bola si u gyndosa na potvrdeni, ze ovulka bola? ci vychadzas z ovulacnych testov a pocitov?