Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333
@ikonica
@martinade ďakujem moooc nie nepredpisala vzala mi krv na rôzne vyšetrenia a veľa mi rozprávala čo a ako
@vercadu a čím ti teda robili tu stimuláciu ovu? Teda v akých dávkach?
@ereska Super❤️ja som dnes začala 7tt..o 5 dní idem konečne ku gyn tak som zvedavá a aj sa bojím 🤔
@verona1989 no brala som clostil 3x denne
@vercadu brala si 3x1?
@butterfly333 presne tak 3-7 den
@vercadu ja minulý cyklus 4x1 a veru nič ani iui v októbri nevyšlo. Tak už som to vzdala😣
@vercadu fuuha no dost.ty máš aj pco ci to nie ty si pisala? Koľko si mala folikulov ked az 3 tabletky si brala? Mala si aj pregnyl pichnuty hej?
mimochodom je to oficialne potvrdene hcg 158 😊 dufam dievcata ze takych sprav tu bude co najviac 🤞
@butterfly333 tak ja som este nikdy viac ako 3x nebrala ale tak samozrejme vsetko je strasne individualne. Netreba sa vzdavat ono sa raz zadari my sa tiez snazime uz dva roky a este z daleka nie je nic iste
@verona1989 ano mam tak teraz bol jeden 17mm ale asi nikdy som viac ako 2 nemala. pichala som si ovitrelle
@ereska
@daniela123321 gratulujem dievčatá... 😊😊
@vercadu no tak super gratulujem. ;) a to si si uz pri 17mm folikulu pichla? Ja sa na to chystám tiez lebo mam jeden pco vajecnik a druhy ok.tak uvidím.
@verona1989 no ano povedali mi pichnut tak som pichla 🙂
@ereska z celého srdiečka blahoželám.... 😍
@vercadu blahoželám... Nádherné číslo... Už len nech miminko pekne rastie v brušku... 😍

@ikonica tak uz cakam na telefonat cca do 14tej by mi mali dat vediet, abstinenciu vobec prave mi povedali ze mam zabudnut ze mi nieco robili, ze si mame spravit pekne vecery dat si pohar vinka a este sa aspon 4-5 dni snazit aby bola koncetracia spermii co najvyssia