icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vercadu
2. jan 2019

@ikonica tak uz cakam na telefonat cca do 14tej by mi mali dat vediet, abstinenciu vobec prave mi povedali ze mam zabudnut ze mi nieco robili, ze si mame spravit pekne vecery dat si pohar vinka a este sa aspon 4-5 dni snazit aby bola koncetracia spermii co najvyssia

ereska
2. jan 2019

@butterfly333
@ikonica
@martinade ďakujem moooc nie nepredpisala vzala mi krv na rôzne vyšetrenia a veľa mi rozprávala čo a ako

vercadu
2. jan 2019

@ikonica este som zabudla no pred iui sme to zakazane mali, dostali sme instruktaz ze tak 3 dni pred by sme mali mat ❤️ a potom uz abstinovat aby sa stihli vytvorit nove cerstve zasoby 🙂

0507
2. jan 2019

@ereska gratulkaaaa 🙂

ikonica
2. jan 2019

@0507 ahoj, ako si na tom? Merias nemerias?

verona1989
2. jan 2019

@vercadu a čím ti teda robili tu stimuláciu ovu? Teda v akých dávkach?

alison11
2. jan 2019

Tak dnes som bola u gyn. vraj som mala cystu myznúcu či pohyblivú,či akoto nazval,preto som mala hnedú krv niekoľko dní a podľa dvčerajšej a dnešnej bt takto to vyzerá a aj podľa sona a lekára sedí,to tak uvidím či sa mi podarí dnes podarí mať sexík bez ochrany.

daniela123321
2. jan 2019

@ereska Super❤️ja som dnes začala 7tt..o 5 dní idem konečne ku gyn tak som zvedavá a aj sa bojím 🤔

0507
2. jan 2019

@ikonica meriam stale, momentalne som 9dc a cakam na ovu

vercadu
2. jan 2019

@verona1989 no brala som clostil 3x denne

butterfly333
2. jan 2019

@vercadu brala si 3x1?

vercadu
2. jan 2019

@butterfly333 presne tak 3-7 den

butterfly333
2. jan 2019

@vercadu ja minulý cyklus 4x1 a veru nič ani iui v októbri nevyšlo. Tak už som to vzdala😣

verona1989
2. jan 2019

@vercadu fuuha no dost.ty máš aj pco ci to nie ty si pisala? Koľko si mala folikulov ked az 3 tabletky si brala? Mala si aj pregnyl pichnuty hej?

vercadu
2. jan 2019

mimochodom je to oficialne potvrdene hcg 158 😊 dufam dievcata ze takych sprav tu bude co najviac 🤞

vercadu
2. jan 2019

@butterfly333 tak ja som este nikdy viac ako 3x nebrala ale tak samozrejme vsetko je strasne individualne. Netreba sa vzdavat ono sa raz zadari my sa tiez snazime uz dva roky a este z daleka nie je nic iste

vercadu
2. jan 2019

@verona1989 ano mam tak teraz bol jeden 17mm ale asi nikdy som viac ako 2 nemala. pichala som si ovitrelle

ikonica
2. jan 2019

@vercadu gratulka este raz... Paradne cislo ;)

ikonica
2. jan 2019

@vercadu a mas aj nejake priznaky?

vercadu
2. jan 2019

@ikonica ani nie neverila som ze z toho nieco bude pretoze pri prvom tehotenstve som mala naliate prsia bolave bradavky a tvar ako v puberte 😁 a teraz akosi nic obcas ma troska zaboli v podbrusku ale to je asi tak vsetko

ikonica
2. jan 2019

@vercadu ides este aj na kontrolny odber?

cassie2323
2. jan 2019

@ereska
@daniela123321 gratulujem dievčatá... 😊😊

vercadu
2. jan 2019

@ikonica tak 16. idem uz na usg ale ci bude aj odber neviem myslim ze ano lebo mam prist rano ako dnes

ikonica
2. jan 2019

@vercadu to asi nie... To ti uz len sono urobia... Na kontrolne odbery sa chodi kazdy druhy den.... Aspon ja som tak chodila v car... 3x odber a sono az v 6tt...

vercadu
2. jan 2019

@ikonica no moze byt

verona1989
2. jan 2019

@vercadu no tak super gratulujem. ;) a to si si uz pri 17mm folikulu pichla? Ja sa na to chystám tiez lebo mam jeden pco vajecnik a druhy ok.tak uvidím.

vercadu
2. jan 2019

@verona1989 no ano povedali mi pichnut tak som pichla 🙂

julianka007
2. jan 2019

@ereska z celého srdiečka blahoželám.... 😍

julianka007
2. jan 2019

@vercadu blahoželám... Nádherné číslo... Už len nech miminko pekne rastie v brušku... 😍

ikonica
3. jan 2019

Vyskok pred padom.. Podobne ako min cyklus...