icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
3. jan 2019

@ikonica este nevies.... Silno silno držím pršteky

martinade
3. jan 2019

Tak hadam zajtra mi teplota potvrdí ovulku

ikonica
3. jan 2019

@martinade tu je min mesiac

ikonica
3. jan 2019

A test ako inac biely....

martinade
3. jan 2019

@ikonica to este nic neznamena. Ja som dnes porovnala moj graf s inmi z ff a vysli mi same anovulačne...

ikonica
3. jan 2019

Ako min mesiac rano mini zimnica a potom potenie, zive sny... Uz ma telo asi dost toho progesteronu... V sobotu asi vysadim...

martinade
3. jan 2019

@ikonica tu zimnicu a potenie som mala tiez minuly mesiac...

iam24
3. jan 2019

Ja dnes rovnako ako včera.

ja197
3. jan 2019

@ikonica som na tom podobne, teplota stúpa aby zajtra poriadne tresla na hubu, test dnes biely 😢😢😢 už tri noci po sebe nespím, horím zvnútra celú noc aj keď nekúrime...takže ja som jasná, šanca už žiadna...tebe aspoň držím palce

ikonica
3. jan 2019

@ja197 diky ale mne teplotu drzi asi len ten progesteron.... V sobotu vysadim... Ms by mala prist medzi sobotou a pondelkom.... Snad nebude zas meskat kvoli progesteronu.....

ja197
3. jan 2019

@ikonica to by si mala užívať bez prestávky ak by si otehotnela? Či prečo si ho musíš sama vysadiť? Dr. čo na to že kým nevysadíš tak nepríde ms?

ikonica
3. jan 2019

@ja197 toto mam uzivat podla lekara aspon 14 dni po ovu... Ale ak nenajdem // mam vysadit... Progesteron by nemal sposobit, ze ms nepride, no u mna to tak zjavne je.... Kym nevysadim, ms sa nespusti... Aspon tak bolo minuly cyklus... Uvidime ako tento.... Ale minuly cyklus som brala vysoke davky... Podla mna mi zastupujuci lekar predpisal zle davkovanie.... Aj som pisala mail mojmu dr, ze sa mi to nezda, ale odpisal, ze sa mam riadit pokynmi druheho lekara... Kocurkovo.... Uz mi odsila ja bolest bradaviek pred par dnami a celkovo prsia su kludne, nic necitim, ani taku bolest bezne pred ms... Cize myslim, ze fakt nic z toho....

ikonica
3. jan 2019

@ja197 inac keby som bola tehu, tak to budem brat minimalne do 12 tt

ja197
3. jan 2019

@ikonica aha, no tak to je fakt kocúrkovo....celkom podobný priebeh máme, ja sa ani na ms moc necítim, žiadne príznaky, trochu mám v prsiach tlak, ale inak dokopy nič, neviem či to nespôsobil vitex, kým som ho brala tak mi nebolo ale že absolútne nič, teraz som ho 3 dní nezobrala tak sa začínajú prejavovať nejaké maličkosti ale oproti minulým mesiacom kedy mi išli bradavky vybuchnúť je to nič 😊 och už nech aspoň príde, nech to mám za sebou

ikonica
3. jan 2019

@ja197 no... Ja som tento cyklus brala vitex aj popri clostile (mozno preto som mala 2 velke foliky a nie jeden)... A dokonca ho beriem aj teraz ked beriem progesteron.. Diskutovala som to s dr... Nezakazal mi to....

ja197
3. jan 2019

@ikonica ja som niekde čítala že by sa mala urobiť krátka prestávka na cca 5 dní tak neviem, vysadila som ho na chvíľu a znova ho nasadím keď príde milostivá

ikonica
3. jan 2019

@ja197 hej 5 dni od 1dc do 5 dc

ja197
3. jan 2019

@ikonica aha tak to som sa už nedozvedela 😊 budem vedieť 😊 a prečo by sa cez ms nemal brať?

81anina
3. jan 2019

este 5 dni do ms...☺

ikonica
3. jan 2019

@81anina tak to bude implantacny pokles 🙂

81anina
3. jan 2019

@ikonica fuu myslis? bodaj by...este som take vykyvy teploty nemala...na ms sa zatial necitim obcas mam uplne slabulinke krce v podbrusku ako na ms aj popichavanie ☺

alison11
3. jan 2019

Ja dnes takto a včera nič nebolo,takže o 14dní ms.

ikonica
3. jan 2019

@81anina uvidi sa... Podla dalsich teplot...

ikonica
3. jan 2019

@alison11 este skuste dnes ;) vajicko zije niekolko hodin...

lauritka
3. jan 2019

@ja197 ale teda grafik sa ti tvari uplne tehotensky.

ja197
3. jan 2019

@lauritka no len test o tom nehovorí...

julianka007
3. jan 2019

Ja som sa tento cyklus vôbec nechcela sledovať. Ani BT ani krcok ani hlien ani ovu testy ... Nič... Chcela som si od toho mesiac oddýchnuť... No moje telo mi asi chce dať aj tak jasne na javo, že sú plodné dni... Bolesti v pravom podbrušku od včera ako nikdy (samozrejme som si hneď skontrolovala krcok, a otvorený až do dnesneho rana) no nemysli na to... Ach 😂 samozrejme som to už poisťovala... 😂

alison11
3. jan 2019

@ikonica Nuž žiaľ muža neviem nahovoriť na ďalšie :-/ takže mi je to nanič,ale Ďakujem 🙂 A Vám moc držím palce.

ikonica
3. jan 2019

@alison11 hmm to mi je luto... Nestresujes sa potom zbytocne meranim?

alison11
3. jan 2019

@ikonica Nie len takto viem kedy presne ms dorazí,keďže som mala tú hnedú krv,mávam cykly 28-35 kedy ako,mňa meranie nestresuje.