Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
A test ako inac biely....
Ako min mesiac rano mini zimnica a potom potenie, zive sny... Uz ma telo asi dost toho progesteronu... V sobotu asi vysadim...
@ja197 toto mam uzivat podla lekara aspon 14 dni po ovu... Ale ak nenajdem // mam vysadit... Progesteron by nemal sposobit, ze ms nepride, no u mna to tak zjavne je.... Kym nevysadim, ms sa nespusti... Aspon tak bolo minuly cyklus... Uvidime ako tento.... Ale minuly cyklus som brala vysoke davky... Podla mna mi zastupujuci lekar predpisal zle davkovanie.... Aj som pisala mail mojmu dr, ze sa mi to nezda, ale odpisal, ze sa mam riadit pokynmi druheho lekara... Kocurkovo.... Uz mi odsila ja bolest bradaviek pred par dnami a celkovo prsia su kludne, nic necitim, ani taku bolest bezne pred ms... Cize myslim, ze fakt nic z toho....
@ikonica aha, no tak to je fakt kocúrkovo....celkom podobný priebeh máme, ja sa ani na ms moc necítim, žiadne príznaky, trochu mám v prsiach tlak, ale inak dokopy nič, neviem či to nespôsobil vitex, kým som ho brala tak mi nebolo ale že absolútne nič, teraz som ho 3 dní nezobrala tak sa začínajú prejavovať nejaké maličkosti ale oproti minulým mesiacom kedy mi išli bradavky vybuchnúť je to nič 😊 och už nech aspoň príde, nech to mám za sebou
Ja som sa tento cyklus vôbec nechcela sledovať. Ani BT ani krcok ani hlien ani ovu testy ... Nič... Chcela som si od toho mesiac oddýchnuť... No moje telo mi asi chce dať aj tak jasne na javo, že sú plodné dni... Bolesti v pravom podbrušku od včera ako nikdy (samozrejme som si hneď skontrolovala krcok, a otvorený až do dnesneho rana) no nemysli na to... Ach 😂 samozrejme som to už poisťovala... 😂

@ikonica este nevies.... Silno silno držím pršteky