icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kaciatko04
3. jan 2019

Ja som sa rozhodla že tento cyklus skúsim bez stimulácie, takze nič neberiem okrem toho jódu. Som veľmi zvedavá že či bude ovu alebo nie tak držte palce ✊🏼Uvidíme cca o týždeň

ikonica
4. jan 2019

Presne ako som pisala vcera... Bol to vyskok pred padom...

ikonica
4. jan 2019

A test biely.... Este mam dva na zajtra pozajtra a koncim...

martinade
4. jan 2019

Nechápem preco mi ff nevyznačila ovulku

martinade
4. jan 2019
ikonica
4. jan 2019

@martinade skus si tak skusobne nahodit zajtrajsiu teplotu o dielik vyssiu ako dnes, ze co to urobi...

ja197
4. jan 2019

@ikonica ja som dnes trochu zišla, ale na ms sa dnes akosi vôbec necítim.. bolesti prešli...och prečo tak necháva na seba čakať....

martinade
4. jan 2019

@ikonica dala som si vyssiu teplotu a ajtak mi ff nevyznačila ovulku. Divne. Dnes mam 3 den vyššiu ako v 6 predchádzajúcich dňoch

martinade
4. jan 2019

@ikonica ani zmena vyznacenia ovu bud na detector alebo monitor opk mi nevyznačilo ovu
Ale FAM mi vyznačilo.

ikonica
4. jan 2019

@martinade no neviem co to.... A ked das este jeden den dopredu teplotu?

ikonica
4. jan 2019

@ja197 test si neskusila?

martinade
4. jan 2019

@ikonica ked som dala 1 den teplotu dopredu, ajtak mi nic nevyznačilo. Asi ff ma poruchu 🙂

ikonica
4. jan 2019

@martinade no tak uz len cakat a ked nevyznaci, das si to tam manualne...

martinade
4. jan 2019

Ostatne baby ako ste na tom s teplotou?

ja197
4. jan 2019

@ikonica skúsila, je tam čosi ale asi kanálik lebo je tenká...neviem či to na foto uvidíš ...testy nepoznám aké sú, prvý krát ho mám

martinade
4. jan 2019

@ikonica uz dlhsie mi vrta hlavou ci si nemohla mat ovulku toho 15dc. Ja viem je to 5 dni po pozitívnom ovu teste a neviem kolko dni po tom hormone

martinade
4. jan 2019

@ja197 niečo tam vidim. Tensia ciara... Držím ✊
Ale je celkom daleko od testovacej ciarky.

ja197
4. jan 2019

@martinade sedí podľa okienka na miesto kde by mala byť, ale je naozaj moc tenká aby to bola čiarka 😊 ale ďakujem, si zlatá, no na 15dpo by už mali byť riadne čiary, nie tu loviť duchov, takže tak 😊

ja197
4. jan 2019

@martinade
@ikonica ale baby, dnes mi príde nový teplomer, ale že ako sa naň teším 😂😂 týždeň som ho v tomto zapadákove zháňala a nič, v každej lekárni na mňa hľadeli ako na blázna že čo to chcem 🤣🤣 občas si pripadám ako keby som nebola normálna 😂😂

iam24
4. jan 2019

U mňa sa toho veľa nezmenilo

martinade
4. jan 2019

@ja197 každopadne držím ✊ dokiaľ nedosla ms sanca stale je

ikonica
4. jan 2019

@ja197 nieco tam je... Skus v nedelu zas ;)

0507
4. jan 2019

@ikonica a ty ako? na teste vobec nic?

81anina
4. jan 2019

ja dnes takto....

martinade
4. jan 2019

@81anina test si neskusala?

iam24
4. jan 2019

@81anina fajne držíš sa pekne. Test si neskúšala?

81anina
4. jan 2019

@martinade
@iam24 no z nudy😊 a ze mam 17 one step testov v supliku som skusala vcera a predvcerom aj ked bolo skoro a boli bieleeee.Tak dnes som nerobila a posnazim sa vydrzat aspon do nedele,pondelka...Ale graf sem pridam velmi dufam ze budu ok teploty 😊

martinade
4. jan 2019

@81anina nemam moc rada tehu testy step one. Ukazu belobu hoc ine testy uz ukazu ciarku/dusika

martinade
4. jan 2019

@ikonica nepridas test? Viac oci.... Možnože uvidime dusika

81anina
4. jan 2019

@martinade tiez si myslim v predoslom bioch.mi strasne slabo ukazovali v den ms az po par dnoch boli uz riadne ciarky cca po 7 dnoch rovnaka testovacia ako kontrolna..