icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
5. jan 2019

@81anina no asi nie, lebo min mesiac som brala progesteron dlhsie a vyssie davky... Tak myslim ze zajtra to uz pojde pekne dolu... Snad... A ty ako? Zajtra testujes?

ikonica
5. jan 2019

@81anina juj som si az neskor vsimla co si pisala... No zatial to vyzera stale dobre ✊

iam24
5. jan 2019

@81anina tak skúšala som teraz a nameralo mi 37,07

81anina
5. jan 2019

@iam24 hej dala by som 36,79 a skus aj teraz ako vlastne meria ci nieje pokazeny

81anina
5. jan 2019

@iam24 tak asi meria dobre a tu teplotu si zmen ked si merala o hod skor

iam24
5. jan 2019

@81anina tak uz som to zmenila. Zajtra tiež musím o hodinu skôr merať. Tak dobre to celkom vyzerá. Ďakujem za pomoc 🙂

81anina
5. jan 2019

@ikonica mozno zajtra testnem aj ked minule mi na 12dpo one step ukazal len mikroducha az na 14 dpo bolo daco vidno.A poriadny test zatial nekupujem...Celkovo mam tie teploty nizke a taky cudny ten graf oproti predoslym...Mam pocit ze mam este asi rozhodene hormony ci co...😕

81anina
5. jan 2019

oranzovy je teraz...

ja197
5. jan 2019

@ikonica a nemyslíš že mohla byť u mňa ovu až ten 22dc? Nejako mi to stále nejde do hlavy, teplota klesá takže sa to už blíži ale LF som mala 4 mesiace presne 13 dní, čo by ju mohlo tak predĺžiť?

ikonica
5. jan 2019

@ja197 teoreticky ano... Predtym si mavala ovu ktore dni?

ikonica
5. jan 2019

@81anina no je to prvy cyklus po potrate tak mozno este strajkuju hormony...

81anina
5. jan 2019

@ikonica tak tiez si myslim

martinade
5. jan 2019

@81anina dala som pozitivny ovu test, dala som aj 36,95 (dnesna je 36,73 a 37 sim uz nechcela dat) a aj tak mi ovu neoznacilo. A ovu na 99 % som isto mala.🙂

martinade
5. jan 2019

@81anina inak mas nizsie teploty v 2 faze, ale aj mas nizsie teploty v 1 faze. Je to porovnatelne s inymi grafmi len o stupnicu, dve nižšie

martinade
5. jan 2019

@81anina dala som pozitivny ovu test plus skusila vsetky ovu nastavenia a jedine opk reagovalo vertikalnou čiarou

martinade
5. jan 2019

@81anina heureka 🙂 dala som 36,74 namiesto 36,73 a vyznačilo mi ovu pri fam detector, diky za radu 😊

ja197
5. jan 2019

@ikonica No ako kedy, odkedy meriam teplotu tak max 20dc ale pred tým s ovu testami bola aj 25dc 😊 ale už krvácam, takže je to tu 😊

ikonica
5. jan 2019

@ja197 :( nove kolo... O par dni sa k tebe pridam...

martinade
5. jan 2019

@ikonica este neklesas... Co ak si mala posunutu ovu na 14-15 dc?

ja197
5. jan 2019

@ikonica No áno, len nechápem prečo už druhý mesiac začne ms deň predtým ako teplota klesne úplne pod čiaru, myslíš že je to ok? A keď som začala krvácať o cca 15:00 mám si dať prvý dc dnes alebo až zajtra?

81anina
5. jan 2019

@martinade paraaada 😊

81anina
5. jan 2019

@martinade asi tej appke sibe mne vyznacilo najprv na den poz.ovu testu co isto nebola a v predoslom cykle co som bola tehu mi nevyznacilo vobec musela som rucne prestavit

ikonica
5. jan 2019

@martinade no ale to by uz foliky boli moc velke a pregnyl uvolnuje vajicka do 36 hod cize nijak casovo to nevychadza... A necitim to tak, ze by som bola tehu... Uz som vysadila progesteron...

ikonica
5. jan 2019

@ja197 1dc az zajtra... A neviem preco to tak je...

ersp
5. jan 2019

prečítala som množstvo článkou, ale i tak som s toho somár, viem mi niekto podadiť či ten graf vyzerá aspoň trochu nádejne (podľa mna nevyzerá...)??? 🙂

lauritka
5. jan 2019

@ersp ja by som ovulaciu videla az na 29.12 medzi sviatkami si nahodou nebola chora ? nemerala iny čas? a testik este nahodou si nerobila ?

ersp
5. jan 2019

práveže chorá som bola koniec novembra, začiatok decembra, potom sa to ustalilo, cca od 20.12. som si dávala pozor aby +/- bolo merané v rovnaký čas, test som zatiaľ nerobila nech zbytočne sklamanie nepríde...

lauritka
5. jan 2019

@ersp a tie prazdne guličky ? ak by mrcha nedošla ani do dvoch dni, skus este raz testik, a ak nedojde ani za tyzden a teploty budu hore. tak potom by som sa priklonila k ovu az okolo 29-30.12

ersp
5. jan 2019

nie vždy hneď po meraní som stihla zadať hodnotu do aplikačky, niekedy som až v práci nahadzavala hodnoty...skúsim pondelok/utorok urobiť test, každopádne ďakujem za radu ja som s toho hebrej :Dň

kaciatko04
5. jan 2019

@ladysmurf aj ja som 8dc tak môžeme čakať spolu 😉 chystáš sa tento mesiac aj na foliikulometriu či nie? Ja som minuly cyklus dostala pregnyl ale nezadarilo sa tak neviem či mám ísť tento mesiac tiež alebo čo 🙄