icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
7. jan 2019

@evi38 nakedy odhadujes ovulku? A silno silno držím pršteky

evi38
7. jan 2019

@alison11 to mozu byt este dozvuky 🙂
@martinade u teba, tak ako ti nakoniec oznacilo, u mna 11 DC, dnes som teda cca 2 DPO, ale nemeriam, len zapisujem nejake udaje...dakujem velmi pekne aj ja tebe, aj sa nejako citis? 🙂

alison11
7. jan 2019

@evi38 Už min. týždeň sa mi to skončilo a dnes zničho nič trošku.A podľa bt ovulácia mala byť tento víkend.Nuž uvidím kedy ms príde.

martinade
7. jan 2019

@evi38 ďakujem
takze 2dc... A dlhe čakanie zacina.
Ja sa citim ok, stale mi je zima 😀
Akurat dnes som cítila v podbrusku nejake stipanie, bolesti. Vajecniky ci skor lava a prava strana ma od ovulky bolia a bolest ide do noh a ako sa ty citiš?

0507
7. jan 2019

@evi38 tiez som 2dpo, zacina nekonecne cakanie 🙂

0507
7. jan 2019

@dadulik6 ahoooj...co nove u teba?

dadulik6
7. jan 2019

@0507 ahoooj prave som 17 dc a cakam na ovu ale som aj chora tak uvidime kedy pride

0507
7. jan 2019

@dadulik6 drzim palce 🙂

ikonica
7. jan 2019

No tak som nevydrzala a kupila test uz dnes :D lebo mi bolo divne... Palenie zahy ake som mala v poslednych dvoch tehu... Bolesti podbruska ako na mrchu a mrchy nikde... Krcok hore, zavrety a tvrdy.... No ale zas len beloba na mna vykukuje... Tak este zajtra ocuram posledny a uz ich nechcem mesiac vidiet :D

taily30
7. jan 2019

@evi38 uzivam vitex, uz dlho, ale toto som este nemala. Dnes je 8.den, dnes ale uz lekarke volam, lebo nic nepomaha. Pozriem sa na tu masaz, to ma ani nenapadlo, dakujem za radu.
Akurat som merala dnesnu BT a je 37.03. Uvidime, ci sa zazrak stal

butterfly333
7. jan 2019

@taily30 aj ja som má dnes bt 37,3

kakatulik
7. jan 2019

@taily30 v takomto akútnom štádiu by si si dala niečo zo spodu. Cipok. Neviem čo tam máte. Napríklad Dulkolx,alebo niečo podobné. Až potom to môžeš ohnúť zhora.

ikonica
7. jan 2019

@taily30 glycerinove cipky tam nemate? Slivkovy dzus, susene slivky? Spenat nikomu tiez rozhybe creva...

taily30
7. jan 2019

@kakatulik Ved klystir je moja posledna volba, asi sa tomu nevyhnem. Takto zle som to veru este nemala. Ked lietam, tak 3-4dni je normalka pre mna, ale toto!!! Hruza

ikonica
7. jan 2019

Este stavy z kyslej kapusty...

taily30
7. jan 2019

@ikonica cipky nemam, mozno na predpis su. Akurat co mam prasok do vody, to je na predpis od svagriny. To skusam, ale zatial nic. Slivkovy dzus som dopila..

kakatulik
7. jan 2019

@taily30 klystír nemusis. Nejaký cipok bude stačiť. To trochu podrazdi črevo zo spodu a snáď sa pohne. Lepsie ako nejaké laxantiva. Neuškodí to.

iam24
7. jan 2019

@taily30 inak ja tiež mám problém so zápchou :( tiež mi nič nepomáha. Môj rituál je tak raz na 4 dní. Skús si možno kúpiť psyllium .

taily30
7. jan 2019

@kakatulik zavolam svojej a hadam mi nieco da. Neviem ako dlho toto moze trvat

kakatulik
7. jan 2019

@taily30 V lekárni cipok nepredajú? Toto inak asi nepohnes.

taily30
7. jan 2019

@iam24 o tom som este nepocula, pozriem sa na to. Dakujem.
Je to zle takto, boze, taka jednoducha vec a tolke problemy.

kakatulik
7. jan 2019

Akože ja som chodiaca zápcha. Skrz prácu na zmeny, nočné a tak. Už som vyskúšala všetko...čo mi teraz na liečení pomohlo,bolo že som každé ráno začala ovsennou kašou,alebo musli...a k jedlu veľa zeleniny a problém nebol.

iam24
7. jan 2019

@taily30 presne viem :( je to dosť nepríjemné. No niekedy sa stáva že idem dva dni za sebou a potom ďalšie 4 dní nič. Niekedy ma az brucho z toho boli. To psyllium je vláknina. Nechutí to dobré ale keď si zamiesas do jogurtu je to ok. Nemá to tak povediac žiadnu chuť

taily30
7. jan 2019

@kakatulik tu bez receptu sa nepohnes. A neviem, ci taketo veci sa daju kupit bez, este som s tym nemusela robit. Joj, ale veru budem mat v zasobe od teraz

kakatulik
7. jan 2019

@taily30 no veď toto. Viem o čom píšeš. Psylium skôr dlhodobo,ale takto akútne Asi nie. Je to vláknina. Veľa piť k tomu. Ešte na lacno vyskúšať vypiť pohárik olivoveho oleja.

kakatulik
7. jan 2019

@taily30 ja som si myslela, že v štátoch sa lieky aj v drogérii dajú kúpiť. Skús sa spýtať,alebo nech ti preventívne predpíše.

taily30
7. jan 2019

@kakatulik ja ked som bola na sk v nov.,tak ziaden problem. Odkedy som spat, tak sa to strieda zapcha s hnackou. Ale zapcha tak max 3 dni, nie ako teraz, 8

kakatulik
7. jan 2019

@taily30 to nie je dobré,že sa to strieda. Nemáš nejakú intoleranciu, alebo také niečo? Nechala by som to vyšetriť.

taily30
7. jan 2019

@kakatulik vyskusam, ale to sa skor povraciam 😀

kakatulik
7. jan 2019

@taily30 hehe,to je možné,ale dá sa to prežiť. Ja som už píla pupalkovy,lanovy-ten je hrozný,a čo ja viem ešte aký.