icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
7. jan 2019

@kakatulik neviem, co sa to deje. asi mi treba ist ku gastracovi, comu som sa vyhybala, lebo sa bojim, ze hned trubky budu chciet pchat kade tade

taily30
7. jan 2019

@kakatulik daju sa v statoch kupit lieky, ale neviem ci aj na toto, este som nemusela. ale tak ci tak musim mojej volat a postazovat sa

81anina
7. jan 2019

@taily30 ahoj pozri ci ti tam nepreskocilo z am na pm mne raz vybehol kruzok kontrolujem cas ten ok a tam pm ani som si nevsimla 🙂

taily30
7. jan 2019

@81anina kukla som a ja to mam dobre, am

81anina
7. jan 2019

@taily30 ahaa tak nic 🙂

81anina
7. jan 2019

Ja som dnes poskočila no test biely...

martinade
7. jan 2019

@81anina držím ✊

kakatulik
7. jan 2019

@taily30 tým hadickam sa asi nevyhnes,ale niečo sa dá zistiť aj z krvy.

ikonica
7. jan 2019

@81anina pfiiiha... To som zvedava co z toho grafu vykukne 🙂

0507
7. jan 2019

Baby, tie ktore sa vyznate...ako to je s praskanim folikulov? Praskaju postupne podla toho ako dorastaju? Takze moze jeden den prasknut jeden a na druhy den druhy? Ako sa to potom prejavuje na BT?

81anina
7. jan 2019

@ikonica
@martinade dakujem baby za podporu 🙂 ja mam pocit ze to bude neaka blbost..anomalia 😅 v auguste mi to tiež takto poskočilo aj neaky ty duchovia tam boli potom ms...zatial tam toho ducha nemam 🙈

81anina
7. jan 2019

este augustovy graf 🙂

taily30
7. jan 2019

@kakatulik och, no nepotesila si ma

ikonica
7. jan 2019

@81anina kto vie... Mozno tiez biochemko... Ja som tak mala v novembri... Ale mne uz ms meskala, tebe este nie....

81anina
7. jan 2019

@ikonica hmm mozno...chvilkami mam pocit ako na ms ale veeelmi slaby...zato na 9 dpo k veceru to bolo akoby som mala dostat...asi sa moc pozorujem no som zvedava co rano najdem na teplomeri a na gatkach 😂

ikonica
7. jan 2019

@81anina vysoku teplotu a nic ;)

ikonica
7. jan 2019

@81anina ale na teste ti mozno nieco vykvitne ✊😁

martinade
8. jan 2019

@taily30 ako sa drzi mm a svagrinka?

martinade
8. jan 2019

A dnes dole 🙂 hojdačka.
Inak upravila teplotu z pred par dni z 36,74 spat na povodnu na 36,73 a konecne mi vyznačilo ovu. Este vcera mi ff neukazovalo ovu... Sranda a to som bola 6 dpo

taily30
8. jan 2019

@martinade dakujem za opytanie, si zlata. Svagrina je ok, hlava sa hoji, ani by si nevedela, ze mala operaciu. Ranu ma vlasmi uplne zakrytu. A mm, 23.1.mu vyberu hadicku z oblicky, tak pokym tam je, tak ma bolesti. Ale znasa to ok. Som rada, ze je po tom.

taily30
8. jan 2019

@martinade pekny graf mas. Aj si mala vtedy ovu ako ti oznacilo? Viem, ze si mala s ovulakmi problem 🙂

martinade
8. jan 2019

@taily30 s ovulkami som nemala problem, kazdy mesiac ovulujem, len tento mesiac mi ff nechcela vyznacit ovulku. A ano mam ju vyznacenu tak ako si myslim ze som ju mala na zaklade bolesti aj pravidla 3po6

taily30
8. jan 2019

@martinade myslela som ovulaky testy. Tak tiez uz len cakat, drzim silno palce

ikonica
8. jan 2019

Konecne

dadulik6
8. jan 2019

@ikonica drzim palce do dalsieho cyklu ✊

ikonica
8. jan 2019

Tak uz bude asi aj 1dc... Uz spinim ;)

ikonica
8. jan 2019

@dadulik6 dakujem a tiez drzim prsty ;)

dadulik6
8. jan 2019

@ikonica no ja som chora tak sa len modlim aby ovu prisla ... takto pred rokom som otehotnela.. az mi to pride neuveritelne ze je to uz rok 😞

ikonica
8. jan 2019

@dadulik6 mne sa podarilo otehu rok po prvom kyrete...

iam24
8. jan 2019

Ja dnes opäť výskok. V októbri som v tehu nemala pokles. Tak uvidím. 🙂