icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
8. jan 2019

@ikonica momentalne by som sa aj len ovulacii potesila lebo graf mam zase divoky

ikonica
8. jan 2019

@dadulik6 no treba len pockat... Asi ti ju tak skoro nevyznaci ked tam mas tu vysoku teplotu z choroby... ✊

dadulik6
8. jan 2019

@ikonica ved to ak mi nahodou bude prekazat tak ju radsej odstranim lebo tu noc som toho moc nenaspala ale celkovo mam tento cyklus nizsie teploty ako mavam posledne 2 cykli sa mi okolo 36.6 drzala teplota

veronika3184
8. jan 2019

Ja dnes takto. Predpokladam ze ovulka bola vcera, sexik bol, tak snad sme sa trafili, a teraz uz len cakat ci to vyslo. Vdaka Bohu ze cykly mam max 25 dnove, aspon nebudem musiet cakat dlho, aby som zistila na co som.

kaciatko04
8. jan 2019

Ja som veľmi zvedavá či ovulka tento mesiac bude, bojím sa že to bude anovulak, neviem prečo mám taký sprostý pocit.. dnes alebo zajtra skúsim začať s ovu testami..bože toto budú zas dlhé dni..rozmýšľam či mám skočiť zajtra za dr aby mi spravil sono či tam vôbec niečo je 🙄

ladysmurf
8. jan 2019

@kaciatko04 no ja som na tom presne rovnako, otazka kazdeho mesiaca.... bude ovulka? Od zajtra zacinam s ovu testami.

ladysmurf
8. jan 2019

Zatial takto...

kaciatko04
8. jan 2019

@ladysmurf ty mávaš ovulku až tak neskôr? Či prečo ti ju vyznacilo až na 22dc?

0507
8. jan 2019

Ovu potvrdena

dadulik6
8. jan 2019

@0507 super moja drzim palcee ✊

0507
8. jan 2019

@dadulik6 dakujeeeem, mohlo by to tento mesiac vyjst, lebo dalsie 2 nebude snazenie asi moc mozne

dadulik6
8. jan 2019

@0507 noo tak este 7 dni vydrzat a mozes testovat ✊😊

0507
8. jan 2019

@dadulik6 veru, vcera prisla zasoba testov 😉

dadulik6
8. jan 2019

@0507 ja sa radsej ani nezasobujem aspon ma to nepokusa lebo aj tak vzdy pride bud s meskanim alebo nacas

0507
8. jan 2019

@dadulik6 to by som ja nevydrzala cakat az do terminu MS 🙂

dadulik6
8. jan 2019

@0507 ved ani ja 😂😂 preto nemavam ziadne zasoby doma lebo by som skrachovala takto ma to aspon nepokusa testovat lebo keby mam doma tak to asi kazde cikanie by bol test 😂😂😂

0507
8. jan 2019

@dadulik6 u mna je to podobne, ale neda mi to 😂

ikonica
8. jan 2019

Taaak ja potvrdzujem 1dc... Ide sa dalej 🙂

dolynkag
8. jan 2019

@martinade kedy sachystáš testovať? piatok by si už aj mohla......veľmi veľmi držím palce...ako aj všetkých ostatným snažilkám, nech vám to vyjde tento rok 🙂

dolynkag
8. jan 2019

@ikonica skúšala si tú jogu na podporu otehotnenia? a čo vínko červené počas ovulácie a pár dní po tom?? a ešte jedna dôležitá vec ma napadla...všetky deti u nás takto sa podarilo splodiť, že som musela aspon na 10 min dvihnúť nohy ako na sviečku...... teraz to vyjde....je rok šťastia a bohatstva 🙂

ereska
8. jan 2019

@dolynkag inak aj ja som teraz mala nohy na gauči vyložene asi 10-15 minút možno aj to pomohlo 🙂 k tomu vsetkemu

dolynkag
8. jan 2019

@ereska tak ešte vínko červené ....ja konkretne som popíjala višňové 😀 alebo ananásový džusik.... juj, ďalšia adeptka...verím, že január prinesie veľa koľajníc 🙂

ikonica
8. jan 2019

@dolynkag vinko som poctivo nasavala :D a cvicit zacnem po mrche ;) a panvu som sa snazila mat potom vyssie ale nie konktretne sviecka...

ikonica
8. jan 2019

Fajne ribezlove vinko sme nasli v lidli... Len uz posledny tyzden je vypredane 😃

dolynkag
8. jan 2019

@ikonica skús teda nohy úplne hore, nič za to nedáš a potom dobre prekrvit telo 😁

ikonica
8. jan 2019

@dolynkag skusim ;) tak sa asi zadarilo prve... Nohy na gauci, panva zdvihnuta a chrbat na zemi :D viem presny den lebo ten mesiac som nedufala ze vobec bude tutu mutu v spravnom termine kedze mm siel v tom case na turnus... Ale porekvapil, siel o den neskor a vtedy.... 🙂 12 dc...

ereska
8. jan 2019

@dolynkag veru aj vínko som vtedy mala a už sme 8+4 tt

martinade
8. jan 2019

@dolynkag neviem kedy, v piatok budem len 10dpo, tqk možnože 12-13dc alebo ked nevydrzim tak 11. Naposledy som mala slabu ale viditelnu ciarku 13dc.

martinade
8. jan 2019

@dolynkag uz asi 2 cykly mavam hore vylozene nohy po keksíku. Uvidime ci to tento mesiac zafunguje

ereska
8. jan 2019

@martinade mojko moc držím päste