icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
8. jan 2019

@ereska uz skoro 9 krasa...
Ďakujem 😘

ereska
8. jan 2019

@martinade no letí to dakujeme

dolynkag
8. jan 2019

My sme 15 TT ani sa mi nechce veriť, že to tak rýchlo bezi

martinade
8. jan 2019

@dolynkag krása 😍
Len tak ďalej vsetky tehuľky....

kakatulik
8. jan 2019

Akože babenky, fakt neviem ako by sa zatvaril MM, keby som oooo.....sa zrazu vztýčila do sviečky....a 10 minuuut? .....v kuse... ?....to je hotový športový výkon.🤣

ladysmurf
8. jan 2019

@kaciatko04 no ja mam cyklus cca 33 dni, a to som uz rada ze aky kratky. Este pred pol rokom ze 45 az 55 dni takze preto je aj ovu posunuta. Pijem alchemilkovy caj a vitex na upravu, ani predstavit si nevies co by som ja dala za 28 dnovy cyklus

81anina
8. jan 2019

Tak teplota vyssia ale uz spinim a pobolieva ma brucho takze od zajtra ratam 1 DC...Idem posledny krat na clostil...

ereska
8. jan 2019

@81anina a nemôže byť uhniezdovanie keď teplota stúpa ?

kaciatko04
8. jan 2019

@ladysmurf ale viem, ja som tiež tak pred polrokom mávala total dlhé cykly, nie kratšie ako 37-45 dni. Upravil mi ich gynex. Teraz som tak 29-32 zatiaľ, tento posledný bol 29 dni. Akurát som skúšala ovu test, ale totálne je biely..sme narovnako 11dc tak neviem či je ešte skoro..posledné 2 ovu boli 14 a 15 dc ale vtedy som nerobila testy, len podľa bt. Tento mesiac som dala pauzu od všetkého, tak chcem vedieť či to nejak ovplyvní tento cyklus ale mám sprostý pocit že tento veru úspešný nebude 🙄😕

iam24
8. jan 2019

@81anina tiež si myslím že ide o uhniezdenie 🙂

ikonica
8. jan 2019

@81anina test si neskusila?

martinade
8. jan 2019

@81anina a co uhniezdenie? 🙂

81anina
8. jan 2019

@ereska
@iam24
@ikonica
@martinade zienky neblaznite 😅 ja si myslim ze sa mi rozbieha ms...ked som si checkla krcok - chcela som vediet aky je pred ms mala som hnedu krv na krcku...test som nerobila...keby sa nahodou nerozbehne ms tak skusim 🙂

dolynkag
8. jan 2019

@81anina uvidíš ako ráno teplota,

alison11
8. jan 2019

@kakatulik Stačí ak si podložíš vankúš pod zadok ja som pri ovulke so synmi spávala po milovaní na bruchu keďže mám ,alebo vtom čase som mala opačne maternicu otočenú podľa gyn.

alison11
8. jan 2019

@81anina vyzerá to nádejne u teba držím päste aby žiadna krv nebola hnedá je ok a bt sa držala hore.

ladysmurf
9. jan 2019

@kaciatko04 no moj ovu test zatial negativny 😞 to cakanie je najhorsie...

martinade
9. jan 2019

Dnešny graf, to čakanie je hrozné

dadulik6
9. jan 2019

Ja dnes takto dufam ze zajtra zase nespadnem 😏

iam24
9. jan 2019

Ja dnes takto. Uvidíme aká bude teplota zajtra. V pondelok by som mala dostať ms. Ale do pondelka je taaaaak ďaleko :D

martinade
9. jan 2019

@iam24 v pondelok by som nemala dostať MS tiež 🙂

iam24
9. jan 2019

@martinade držíme si palce 🙂 teplotu mám dnes rovnakú ako keď som bola tehu. Pridávam všetky moje grafy ;)

shimmikk
9. jan 2019

@alison11 ja ju mam tiez otocenu, niekde som sa docitala ze je pre to najlepsia poloha zozadu 🙂 ale bohvie ako sa nam to podarilo :D a podla nejakej americkej studie sa pri otocenej maternici aj odporuca spavat na bruchu po oplodneni, je mensie riziko potratu.. ale americka studia, neviem ci je to doverihodna info :D

martinade
9. jan 2019

@iam24 ja ked si porovnam svoj tehu graf a dnesny asi tam chcem vidiet suvis, ale ajtak to nic neznamena... No uvidime o par dni testujem. A možnože uz v piatok. Kedy ty testujes?

martinade
9. jan 2019

@81anina ako dnesna teplota? ✊

iam24
9. jan 2019

@martinade ešte ti to môže pekne vyskočiť ;) uvidíme zajtra ;)

martinade
9. jan 2019

@iam24 o zajtrajsiu teplotu sa nebojim 🙂 isto vyskočí, ja mam ukazkove grafy až do posledneho dna neviem na com som 🙂

iam24
9. jan 2019

@martinade ja možno zajtra skúsim test. Uvidím podľa teploty :D

martinade
9. jan 2019

Baby ked ste boli na chvíľku tehu, nebadali ste u seba zlepsenie pleti? Po ovu, pred ms sa mi trosicku zhorsi plet, ale minuly mesiac ked som bola tehu, som ju mala peknu, ked uz tehu testy slabli, zhorsila sa mi zase. A aj teraz sa mi zda, ze je krajsia. Asi si chcem vytvorit iluziu 😀

martinade
9. jan 2019

@iam24 a zajtra budes 11dpo to uz ti asi ukaze ducha. Na 13dc som mala viditelnu ciarku. Ja zajtra budem 9dpo, skoro na testovanie.