icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kubisova
15. aug 2014

Ahojte koceny ako sa mate ako pokracuju grafi.
@rybkaa tak ako testla si....chcem sa opytat kedze budem zacat znova tak merat ked pride ms zacat a pockat co

zarzisia
15. aug 2014

@rybkaa neviem moja..... mohol to aj clostil spravit. Mam pockat do MS a ked uz bude MS slaba, tak mam prist a pozrie ju. POvedal, ze podla neho je to vodova, ze asi nepraskol jeden folikul, ale ze mam pockat tych 15 dni a prist. Netvaril sa nadsene :( a ja som sa mu tam zlozila uplne, som sa rozplakala ako male decko a bolo. Nie, dlhsie ma drzat na liekoch nechce. Potom uz len do ISCARu v MA ist :/

paskolinka
15. aug 2014

@rybkaa a ty ako? ms teda dorazila potvora? ja som 7DC, dva dni som aj merala teraz ale nie je to zatial zaujimave 😉

zarzisia
15. aug 2014

@adrianaaa32 :( co narobis :( Mali sme 6 pokusov a skusili sme len 4 a je to v prdeli. Ja uz len dufam, ze ta cysta zmizne a nech je to dobra cysta :(
@senta_sofia Ahoj, zatial nic nebudeme robit, len cakat do MS. POvedal, ze pravdepodobne nepraskol 1 folikul, takze by mohla byt vodova cysta, ale tak az o 15 dni sa mozno dozviem. Naprd cele toto

senta_sofia
15. aug 2014

@kubisova vitaj doma 🙂 ako si to zvladla?

kubisova
15. aug 2014

@senta_sofia ahoj no zvladla co sa da robit. Trochu teraz odpocnem a hadam bude dobre

paskolinka
15. aug 2014

@zarzisia ak by to bol ten neprasknuty folikul, tak snad sa to samo poriesi... dufajme 🙂

paskolinka
15. aug 2014

@kubisova hlavne sa setri... prajem, nech to rychlo preboli a mozete sa snazit odznova... 🙂

kubisova
15. aug 2014

@paskolinka tak urcite sa teraz posetrim a poliecim

senta_sofia
15. aug 2014

@kubisova aj ti odporucili absolvovat nejake vysetrenia?

kubisova
15. aug 2014

@senta_sofia vraveli ze dopadlo to dobre aj vysletky. Potom po 4-6 tyzdnov mam ist na kontrolu k svojmu gynosovi.

lenocka78
15. aug 2014

@mawiya @rybkaa caute baby, dlhsie som tu nebola, teda nevedela som, ze ste zalozili novu skupinu, tak ste sa mi stratili ☹ dnes po 21mes. snazenia pozitivny test!!! neuveritelne, stale krasne grafy a nic z toho, ale tento je naozaj uz ukazkovy a dufam, ze vsetko bude dobre a Vam potom poslem tehotenske bacily 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/459980

senta_sofia
15. aug 2014

@lenocka78 no viacmenej sme museli zalozit novu 😉) gratulujem 🙂

vejula
15. aug 2014

@senta_sofia no na vvečer cucne, ale to len tak 10 sekund aby sa nepovedalo 😀 😀 A ked davam deturence spať naraz, tak mi povie, že nech dam mliečko Kristinke, že on teraz nechce, až po nej. Lenže kým dodojčim Kiku tak on už vždy spí 😀 😀 No ale on by nezniesol aby Kristínka plakala, radšej sa vzdá aj ciciku. Chalpček môj také ma dobre srdiečko a tak ma rad sestričku 😵

chmurkaxy
15. aug 2014

@rybkaa
@paskolinka Praveze, ja som už po MS.. Najskôr spinenie, potom deň nič, za tým 2dni slabšia až stredná ms, deň spinenie, deň nič, deň ružova krv. No a vyznajte sa. Keby mám auto,idem kúpiť testy ďalšie,ale asi to musím nechať tak.

senta_sofia
15. aug 2014

@vejula To je super, ze to takto chape, maly tiez teraz hovori, ze pozicia cicik babatku 😀 Tak som zvedava, ci si nebude chciet cucnut aj on potom 🙂

vejula
15. aug 2014

@senta_sofia ty ešte dojčiš? Sa mi mari, že si pisala, že už nie.. Ja Kristinku odstavovať ešte nechcem, je ešte malička, to by bolo skoro, ale ten môj 4 ročny velkač by už pomaly mohol. 🙂

senta_sofia
15. aug 2014

@vejula nie, ja som ho odstavila kvoli tomu potratu, ale tak cickos je to stale, on musi aspon cicik drzat, ked zaspava, tak sme zistovali, ze ci pozicia babatku... 😀

vejula
15. aug 2014

@senta_sofia aha takto, noto robia detičky velmi často po odstavení že si cicik aspon držia 🙂 Inak ako sa citiš, byva ti zle ešte? Teraz si v 11 tyždni? Inak ja už konečne citim pohyby drobčeka. Síce také jemnučké ale stopro su to ony, tak som kludnejšia 🙂

senta_sofia
15. aug 2014

@vejula uz mi bolo chvilu dobre a zase to zacalo, takto vecer som na odstrel... ale tak aspon ze cez den dokazem fungovat. To je super, ze uz citis pohyby, aspon vies, ze je tam 😉 Keby som nebola v takom ranom stadiu tehotenstva, dala by som ruku do ohna, ze aj mna obcas daco stuchne 😀

vejula
15. aug 2014

@senta_sofia 😀 😀 možno čakaš nejakého supermana 😀 😀 😀 alebo..... nemala si ty nahodou nieco s Chuckom Norisom? Priznaj sa... To potom tie pohyby vysvetlovalo 😀 😉

senta_sofia
15. aug 2014

@vejula nastastie nie 😀 ale mozno je to tym, ze mam brucho ako podaktore v 5. mesiaci, tak si zasluzim pohyby 😀

vejula
15. aug 2014

no daj foto 😀 ja som včera prvý krat odfotila 🙂

senta_sofia
15. aug 2014

@vejula nieco poriesim, potom porovname 😀

vejula
15. aug 2014

@senta_sofia ok.. ja mam na fotke odseknutu hlavu, lebo som ju davala do januaroviek do skupiny, no a ak nahodou nejakí snoriči su tam, tak nech ma neidentifikuju 😀

mawiya
15. aug 2014

@lenocka78 jaj srdienko moje, ja som tu skoro týždeň nebola a hneď takôto prekvapenia. To je krásne prekvapko a nádherný grafík. hlavne ten zelený chvostík. Veľmi ti držím pršteky, aby maličké rástlo, ty čo najmenej blila :-P a hlavne tu čakáme fotečku z UTZ. veľmi sa teším s tebou a prajem ti bezproblémové tehuľľkovanie 😀 juj ale si ma fakt potešila

lenocka78
15. aug 2014

@mawiya dakujem, dufam, ze je to tak, lebo tomu nejako stale nemozem uverit 🙂)) pri malej som nevracala ani raz, dufam, ze teraz to tiez tak bude, urcite sa este ozvem 🙂

mawiya
15. aug 2014

@kubisova srdienko bola som bez netu, ale tak už som tu. ako sa máš? čítam, že všetko oky. hlavne sa teraz trošku šetri, oddychuj, nechaj sa aspoň cez víkend obskakovať. a šup ho znovu do toho. veď tak vidíš že otehu ide, a to že práve vajko bolo slabšie nevadí. som rada, že si oky 🙂 posielam energy 🙂 cmučke

mawiya
15. aug 2014

@lenocka78 jaaaaaaaaaaaaj ja som zasa pregrcala statočne pri obidvoch prvé štyri mesiace. a vraj sa pri chlapoch nevracia. prdlajs. takéto prekvapká su najlepšie. aj keď niekedy si na ne musíme trošku počkať ☹ ale zase oplatí sa počkať. moja oddychuj a užívaj si to. 🙂

mawiya
15. aug 2014

@rybkaa žena????? ty čo tam červené hádžeš. ideme teda tých životaschopných chlapov???? 😀 no veď pozri takto písal ujo jony. inak ja ťa tento cyklus dobehnem, mrchu čakám zajtra. najpozdejšie v nedeľu. ale ako poznám tú sviňu, príde zajtra, aby mi dosrala celý víkend. som bola bez netu - vraj sme mali voľákde vonku seknutý kábel. vieš čo to bolo? ja závisláčka? k tomu deculko mladšie angínu, tak nám bolo veselo. nič to mucka teda v septembri to dáme. hhhhhhh. jasne, ako každý mesiac. 😀