Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@paskolinka ja 7 rokov a prd z toho ,miesto tehotenskeho brucha mam uz slaninove z hormonalnych liekov sakra ☹
Baby mam otazku ma vyznam zacat uzivat inofolic tak od 6DC ci mam radsej pockat na dalsi cyklus? lebo som si ho objednala neskoro a uz dnes som 2DC a kym pride ratam že uz bude tak 6DC. dakujem
@paskolinka mozno to bol len jednodnovy pokles, po mrche ani stopy zatial, zajtra sa pravda ukaze 😉aj som zle spala mozno aj to ovplyvnilo teplotu
Ahojte baby..
U mna nic nove, zatial vsetko po starom, mrcha nikde, tak uvidime...No uz kaslem nejako na to a pockam do pondelka co sa stane a ci pride. Ak nie, v utorok vybehnem ku dr., nech ma mrkne ako to vyzera so mnou...
@rybkaa no klesla si dost 😒 Ale este ako hovoris, nemusi byt nic stratene. Ale myslim, ze Tebe je sudeny ten september a ten chlapec 😉
@zuzu2389 jejej, krasny testik...Velmi moc Ti gratulujem a tesim sa s Tebou 😉
@adamnela ale ta teplota sa ti celkom drzi vyssie, mozno ta ms pride po par dnoch predsa len. ten inofolic beries stale?
@happyfrog80 tomu ja by som sa chcela vyhnut, aby do mna pchali hormony... ale zas, niekomu to pomoze...
@lauritka Svetliii, pls, potrebujem radu. Mala som ms 3 dní (aj s koagulatmi, tými hrudkami trošku,ale slabšiu, potom dva dni spinenie) a dnes mi začala slabá ms zase. Tak som si urobila ovu test a takmer +. Predtým som si robila tehu digi na 10dpo a nič. To fakt môžem mať ovu? Mávam tak 17-22dc bezne. som z toho major :(
@paskolinka no prave preto chcem ešte chvíľu počkať, či príde mrcha sama a nie s vyvolavackami. Ale uz by bolo aj načase, žeby ma milosť pani uz navštívila..A nie Inofolic neberiem už 2 týždne :-/
@chmurkaxy ja som merala aj napriek tomu že dojčím ešte 2 deti naraz. Merala som si aj pri prvom synčekovi tiež som ho dojčila a graf bol pekný dvojfázovy aj vtedy aj teraz. OBa razy som otehotnela hned v prvý merací cyklus. Takže nie na každého dojčenie a vstávanie ma taký vplyv na teploty. U mna to bolo v pohode a poznam viacero žienok, čo meraju počas dojčenia a grafy su pekné 😉
Tak baby, ranný tehu už nič, čistý, ovulačný som robila tiež, slabne takisto. Dokelu,kto sa má z toho vysomarit :( ale beriem to tak,že ak aj niečo bolo, tak to bol náš štvrtý neúspešný //pokus po Filipkovi
A on nám tiež vyšiel ako piaty //pokus 🙂 takže Juchuuuu, už to snáď zase príde 🙂
ahojte baby, tak ja som prisla od gynekologa........ mame zasatvene snazenie, takze opustam vase rady :( 6 cm cysta v lavom vajecniku.
@zarzisia ejha, a to ako sa tam objavilo? 😨 ved naposledy ked si tam bola, tak vsetko ok... nie? a teraz co ta caka?
@paskolinka neviem moja...minuly mesiac nic, mala som tam 3 folikuly a dnes ze 6cm cysta :( a nepraskla pocas MS, tak mam z toho obavy aj ja a aj DR. Musim si davat poroz, aby sa mi nepotocila a pri bolesti hned do nemocnice :( o 15 dni kontrola :/ Je mi uplne na prd, u neho som uplne spanikarila, ze som skoro odpadla.,....bojim sa
@zarzisia ach jaaaaj, to neni mozne ☹ ...ale neodchadzaj, drzim palce nech sa to da rychlo do poriadku...a daj nam vediet ako sa to bude vyvyjat...drz sa 😒
@zarzisia ja som mala cystu na vaječníku napravo, mala vyše 5 cm, teda skoro ako tvoja, ale mala som ju roky a rástla postupne....či je možné, že tie tvoje veľké foliky nepraskli a vznikla z nich cysta? Tá moja musela ísť laparoskopicky von, akože nič strašné to nebolo, ale tiež som rada, že mi to dali von, malo to hnusný obsah a ak by to tam ostalo, mohlo sa zvrhnúť na karcinóm, tiež som chodila ako na ihlách opatrne, aby to neprasklo alebo sa neomotala okolo vaječníka
@vejula este neee, este musim tak dva tyzdne vydrzat... 🙂 ale ty uz mas polku za sebou, sa ti to kraaati 😀 uz si odstavila aspon najstarsieho, ci budes kojit troch?🙂))
@chmurkaxy duch tam je. s tymito testami nemam velmi skusenosti, pouzila som asi raz a neduchoval vtedy. kolko si od ovu? pisala si, ze si mala slabu ms a teraz zase cosi? mas aj graf? 🙂

@rybkaa myslis, ze dorazi? vsak tie testy vyzerali nadejne, duch tam bol 😖