Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievčatá neviete poradiť? Zajtra beriem prvy krat clostylbegyt. Mám vynechať inofolic combi uplne? Doktorka mi povedala ze počas hrania clostylbegytu radsej vynechať tak neviem teraz mam ho znova nasadiť aj s vitexom po dobrati clostylu? Máte s týmto skúsenosť?
@gmm podla mna si mala pozitivny ovu test aj toho 25.12 rano, takze ovu mohla prebehnut v ten den vecer alebo nasledujuci den. alebo v tvojom pripade az toho 27.12. Ak sa ti budu pekne drzat teraz teploty hore, tak myslim ze 27.12 bola ovu. neviem akym sposobom merias, dole ci v ustach a ci dodrziavas podmienky na spravne meranie.
Inak, baby, dnes som to nejak nezvladla a testla...som dnes 8dpo, samozrejme test biely...ani neviem co som vobec cakala 🙂
@zuzik5891 zuzka, nemaj strach, budes spinkat ked ju budu robit 😉
ja som tiez mala laparoskopiu, kvoli tomu, ze som mavala bolesti pri ms a aj som chcela zistit, lebo dlho sa nam nedarilo, tak laparkou som nemohla nic pokazit. ja som mala roboticku paratku, 4 male jazvicky. po nej to bolo sto a jedno. ms nebola bolestiva, vybrala endometriozu, co som ani nevedela ze mam, mala som prirasteny vajecnik k stene, druhy bol prevrateny tym vlastne malo priechodny, urobila priechodnost ..... a teraz som ako nova. ani na sekundu som neolutovala, uz len z toho dovodu, ze som mala hned slabsie bolesti pri ms.
drzim ti silno palce a som zvedava na vysledky laparky.
mna pustili hned v ten den domov a na treti den som bola uplne mobilna. ale od roboty som sa netrhala. takze opatrne potom nech sa pekne zahojis.

@zuzik5891 s tymto nemam skusenosti, ja som bola na laparke ohladne odstranenia endo cysty...ale co sa tyka samotnej laparky, je to uplne v pohode, s takym cisarskym sa to neda vobec porovnat