icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
13. jan 2019

@bona69 jeeeej, teda rastiete. supeeeer, len tak dalej

zuzik5891
13. jan 2019

@0507 robím na ambulancii a určite sa nebudem nijako naťahovať...a od 1.2.idem na PN...

zuzik5891
13. jan 2019

@taily30 áno...to som ja...😂...od 1.2.idrm na dlhodobú PN...už mám aj zástup... už sa budem venovať iba tomu aby som bola v pohode...aby sa nám ten drobček podaril...v piatok idem volať do centra...len chcem už vedieť aj výsledok laparoskopie...tam si vyžiadam lístok na hematológiu lebo tú som ešte neabsolvovala... myslím že keď budem mať svoj pokoj všetko bude oveľa ľahšie... nečakali sme kôli priateľovej diagnóze že sa to vôbec podarí prirodzene a vidíš...podarilo len škoda že sa drobátku u mňa nepáčilo...pred dvoma rokmi mi už robili kyret lebo som mala vysokú slyznicu a dlho,silno a bolestivo som krvácala...teraz som už dlhodobo mala slyznicu minimálne 14 MM a keď som otehotnela narástla na 30mm...po potrate klesla na neuveriteľných 5 MM...ja tak silno verím že po laparoskopii mi povedia že už je to všetko v poriadku a môžeme na to vhupnúť

butterfly333
13. jan 2019

@taily30 gratulujem krásny testik

81anina
13. jan 2019

@zuzik5891 drzim palce na laparo nech su dobre spravy 😊✊✊✊

martinade
13. jan 2019

@zuzik5891 ano mala som ist na iui po 1 cyklus po laparke, ale 10 dni po laparke sa zadarilo, ale neudržalo sa to. Ak sme s lekárom si povedali ze po novom roku skusim iui, a cez December ked mal lekar dovolenku tak sa zda, ze sa znovu zadarilo.

martinade
13. jan 2019

@kaciatko04 ked zistil kolko mam rokov, tak sa ani na dovody nepytal a bola som priorita c.1 🙂

martinade
13. jan 2019

@taily30 nerobila som test. Zabudla som ho doma a cely den som bola mimo domu. krasnu mas ciarku 😍

zuzik5891
13. jan 2019

@81anina ďakujem krásne ❤️

zuzik5891
13. jan 2019

@martinade nech je všetko v poriadku...tak veľmi ti to prajem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀🍀🍀🍀

dolynkag
13. jan 2019

@taily30 super už je to úplne jasné, blahoželám
@martinade verím ze aj tvoj testik ráno všetkých poteší

martinade
13. jan 2019

@bona69 😍 nadhera, držím pršteky nech všetko pokračuje dobre

gmm
13. jan 2019

@taily30 Áno,test som mala pozitivny aj 24ho aj, 25ho.Každopadne sme sa netrafili,možno bola ovu aj skôr podľa grafu toho 22ho😕.Tak vianočný zazrak sa nekonal,uvidime tento, mesiac

martinade
13. jan 2019

@zuzik5891 dakujem, dúfam ze ti laparka dobre dopadne 💕

taily30
13. jan 2019

@zuzik5891 tak to je dobre, ze budes mat klud a cas na seba. musis stale verit, ze sa to podari. ja ked som bola na SK naposledy, tak som si nakupila vselijake dobroty, pregnyl, cajiky...a si hovorim nahlas sama sebe ked som to balila do kufra, ze uvidis ani to potrebovat nebudes 😂 A jedine co som nacala bol alchemilkovy caj, gynex a myo.... na pregnyl ani nedoslo
tym chcem povedat, ze to pride len sa nevzdavaj.

taily30
13. jan 2019

@butterfly333 dakujem

taily30
13. jan 2019

@martinade teraz je uz prilis neskoro na testovanie, ale skus zajtra. som zvedava

taily30
13. jan 2019

@dolynkag dakujem. uz zacinam asi aj ja verit 😀

taily30
13. jan 2019

@gmm ved uvidis ci vobec dostanes. kedy ti ma dojst?

martinade
14. jan 2019

No nič baby, teplota klesla, testy su slabsie ako včera.

ereska
14. jan 2019

@martinade moja to ma mrzí do kelu kde môže byť pes zakopaný ale ešte nič ms nemas?

martinade
14. jan 2019

@ereska nie, MS nemam, ani doteraz špinenie som nemala. No do kelu... Ide sa dalej

dadulik6
14. jan 2019

Ach jaj dneska pokles zacinam sa obavat ci ovu vobec prebehla dievcata neviem nemam z toho dobry pocit take nizke teploty 😢😢

dadulik6
14. jan 2019

@martinade och mojaaa a tam som vetila ze to teraz vislo 😞 ale tak pokial este ms nemas mozno ti este zajtra vybehne hore✊✊

iam24
14. jan 2019

Riadny pokles. Už očakávam mrchu.

dadulik6
14. jan 2019

@iam24 och.. 😞 dneska vsetci pokles co to bolo vo vzduchu ci co 😞😞😞😞

iam24
14. jan 2019

@dadulik6 včera som si vravela že v pondelok by som ešte testla ale škoda testu :D

martinade
14. jan 2019

@dadulik6 to nie je realisticke. Klesajuci graf znamena prichod MS takze ziadne falosne nadeje si nebudem davat. A vcerajsi tehu test bol viditelny, dnes nevidim na teste nič, tak co si budem nahovarat...

martinade
14. jan 2019

@dadulik6 sice mas pokles a nižšie tepoty ale ovu isto prebwhla. Držím ✊

dadulik6
14. jan 2019

@martinade 😞😞 velmi ma to mrzii hadam uz dalsi cyklus vide✊✊ ja mam dnes brutal depku.. ked sa kuknem na ten moj zacinam o ovu pochybovat 😭