Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 áno...to som ja...😂...od 1.2.idrm na dlhodobú PN...už mám aj zástup... už sa budem venovať iba tomu aby som bola v pohode...aby sa nám ten drobček podaril...v piatok idem volať do centra...len chcem už vedieť aj výsledok laparoskopie...tam si vyžiadam lístok na hematológiu lebo tú som ešte neabsolvovala... myslím že keď budem mať svoj pokoj všetko bude oveľa ľahšie... nečakali sme kôli priateľovej diagnóze že sa to vôbec podarí prirodzene a vidíš...podarilo len škoda že sa drobátku u mňa nepáčilo...pred dvoma rokmi mi už robili kyret lebo som mala vysokú slyznicu a dlho,silno a bolestivo som krvácala...teraz som už dlhodobo mala slyznicu minimálne 14 MM a keď som otehotnela narástla na 30mm...po potrate klesla na neuveriteľných 5 MM...ja tak silno verím že po laparoskopii mi povedia že už je to všetko v poriadku a môžeme na to vhupnúť
@taily30 gratulujem krásny testik
@kaciatko04 ked zistil kolko mam rokov, tak sa ani na dovody nepytal a bola som priorita c.1 🙂
@zuzik5891 tak to je dobre, ze budes mat klud a cas na seba. musis stale verit, ze sa to podari. ja ked som bola na SK naposledy, tak som si nakupila vselijake dobroty, pregnyl, cajiky...a si hovorim nahlas sama sebe ked som to balila do kufra, ze uvidis ani to potrebovat nebudes 😂 A jedine co som nacala bol alchemilkovy caj, gynex a myo.... na pregnyl ani nedoslo
tym chcem povedat, ze to pride len sa nevzdavaj.
@butterfly333 dakujem

@bona69 jeeeej, teda rastiete. supeeeer, len tak dalej